הישרדות 9

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שבשלב כזה של העונה בריתות הן לא משמעותיות לתוצאה הסופית. מן הסתם יערבבו לנו את השבטים די בקרוב, וגם בלי זה זה לא אומר כלום. אני חושב שכרגע זמן מסך זה הדרך הכי טובה לנסות לחזות מה יהיה. נכון, יש יוצאי דופן, כמו אלה שציינת, שכנראה באמת היו פשוט משעממים. אבל בסך הכל ככה זה עובד. המנצחים בדרך כלל מקבלים זמן מסך בינוני ומטה בפרקים הראשונים. חוץ מהעונה הראשונה, שעוד לא היתה מפותחת מספיק מבחינת עריכה במחשבה קדימה, והעונה השביעית, שהיתה הפוכה לחלוטין ממה שהגיוני. (אנשים כמו ליל, ג'ון וסנדרה מגיעים רחוק, אנשים כמו מישל וטריש עפים מוקדם).

walking

New member
עם כל הכבוד ../images/Emo58.gif

בריתות משמעותיות תמיד בכל שלב רובאמבר היה בשלבים מוקדמים וסתכל מה יצא מזה. וד"א טריש? |פרצוףמקיא|

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif

אבל זה מאוד ספציפי. תסתכל על מספר הבריתות שהחזיקו עד הסוף, כמו רוב ואמבר, ומספר הבריתות שלא.

adi007

New member
../images/Emo58.gif

זה ממש קשה לנחש רק אחרי 2 פרקים אבל אם אני הולכת לפי פייבוריטים אז אני רוצה לראות את צ'אד, ליאן ובריידי בפיינל 3 ירון, אפשר לעשות על זה משחק, כמו החוליה החלשה! לעשות הימורים על מי יהיה הבא שיעוף.. יכול להיות מעניין :)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

הבנתיך! ובכן שכל אחד ישלח לי במסר פרטי מי לדעתו יעוף בפרק הבא. תשובה נכונה- נקודה. זה לא יהיה כ"כ מעניין כי ברור שמאיה תזכה, אבל נו, שוין

adi007

New member
../images/Emo58.gif

חחח לא ניתן למאיה לנצח בפעם השלישית!!

Boran

New member
../images/Emo58.gif

הרשי לי להזכיר לך מה קרה בפעם האחרונה שמישהו אמר את זה מוקדם...

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לא. חחחח איך עבדתי עליך כן, באמת כמובן שאם בשני הסיבובים הראשונים ישלחו לי מסרים רק איזה איש או שניים אז המשחק לא ימשיך.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

והוא זכה! (ריץ' לפחות). בכל מקרה, אני לא אתעסק בהימורים הפעם. גם ככה אני לא אהיה כאן כשהתוכנית תסתיים.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

דוקא לא, בייבי. לא עשית שיעורי בית. האחרון שאמר את זה היה סיילס גייתר מעונה 3. והוא עף בפרק שהוא אמר את זה (או פרק אחד אחרי).

n l m

New member
אבל

יש ספוילרים שבאים כמה ימים לפניי כל פרק שאומרים מי יעוף והם אמינים בדרך כלל, אוליי תעשה את זה מהפרק הבא ושיהיה כלל ששולחים רק בתחילת שבוע (ראשון ושני) אז זה יכול להיות נחמד

Boran

New member
שמע

ראשון שני אני גם ככה לא בבית אני בספק אם האנשים בפורום מחפשים כמה ימים לפני הפרק מי יעוף בפרק. וגם אם בוא נגיד שכן, אני נותן להם מספיק קרדיט שלא ישתתפו במשחק במקרה כזה.

אריה31

Member
מנהל
הערכות שלי

קודם כל, נורא קשה להמר בשלב כל כך מוקדם של המשחק. אנחנו בקושי מכירים את המשתתפים, הם עצמם עוד עלולים לעבור שינויים, הן אישיים והן במסגרת הקבוצה, ובנוסף הרי זה כל כך תלוי בנסיבות שיווצרו. ובכל זאת, הנה ההערכות שלי לגבי כל המשתתפים שנותרו: אמי - בינתיים היא לא מזיקה לאף אחד, מועמדת רצינית להגיע רחוק. אליזה - התחכום שלה השאיר אותה פרק נוסף, אבל אם לא תלמד לשתוק, תעוף בקרוב. ג'ולי - תגיע רחוק מאוד, זה ברור. ליאן - בחורה מוצלחת מאוד, ואולי דווקא בגלל זה כמעט כבר עפה. ליסה - השקט שלה עשוי להביא אותה הכי רחוק מבין הבנות, היא כרגע המועמדת שלי לזכות. מיה - באיחוד הקרוב, עלולה לשלם את מחיר החגיגה המוגזמת מול עיני הבנים בתחרות על הפרס. סקאוט - בולטת מדי, תעוף בקרוב מאוד. טווילה - דמות מרתקת, אבל מנהיגים תמיד עפים במהירות. בריידי - היכולות הגבוהות והאופי הנוח יעזרו לו לשרוד כל איחוד אם יהיה, עד לסופי, אז פשוט יפחדו ממנו ויעיפו אותו. צ'אד - החמלה כלפיו תביא אותו עד קרוב לסיום, אז זה דווקא יהיה בעוכריו. כריס - בחור לא מוצלח, יעוף בקרוב. ג'ון ק - נמצא כרגע במיעוט בשבט. ג'ון פ - כנ"ל. לי - נראה כרגע כמי שינצל את עבודת השטח של חבריו כדי להגיע הכי רחוק מבין הבנים ואולי אף לנצח. רורי - יעוף במועצת השבט הקרובה של הבנים. טראוויס - מנהיג השבט, אבל מנהיגים כידוע, עפים בסופו של דבר. לסיכום: 1. ליסה, 2. טראוויס, 3. ג'ולי, 4. צ'אד

Boran

New member
../images/Emo58.gif מעליי

אריה, קרא בבקשה את חוקי הפורום!

אריה31

Member
מנהל
הערכות שלי

קודם כל, נורא קשה להמר בשלב כל כך מוקדם של המשחק. אנחנו בקושי מכירים את המשתתפים, הם עצמם עוד עלולים לעבור שינויים, הן אישיים והן במסגרת הקבוצה, ובנוסף הרי זה כל כך תלוי בנסיבות שיווצרו. ובכל זאת, הנה ההערכות שלי לגבי כל המשתתפים שנותרו: אמי - בינתיים היא לא מזיקה לאף אחד, מועמדת רצינית להגיע רחוק. אליזה - התחכום שלה השאיר אותה פרק נוסף, אבל אם לא תלמד לשתוק, תעוף בקרוב. ג'ולי - תגיע רחוק מאוד, זה ברור. ליאן - בחורה מוצלחת מאוד, ואולי דווקא בגלל זה כמעט כבר עפה. ליסה - השקט שלה עשוי להביא אותה הכי רחוק מבין הבנות, היא כרגע המועמדת שלי לזכות. מיה - באיחוד הקרוב, עלולה לשלם את מחיר החגיגה המוגזמת מול עיני הבנים בתחרות על הפרס. סקאוט - בולטת מדי, תעוף בקרוב מאוד. טווילה - דמות מרתקת, אבל מנהיגים תמיד עפים במהירות. בריידי - היכולות הגבוהות והאופי הנוח יעזרו לו לשרוד כל איחוד אם יהיה, עד לסופי, אז פשוט יפחדו ממנו ויעיפו אותו. צ'אד - החמלה כלפיו תביא אותו עד קרוב לסיום, אז זה דווקא יהיה בעוכריו. כריס - בחור לא מוצלח, יעוף בקרוב. ג'ון ק - נמצא כרגע במיעוט בשבט. ג'ון פ - כנ"ל. לי - נראה כרגע כמי שינצל את עבודת השטח של חבריו כדי להגיע הכי רחוק מבין הבנים ואולי אף לנצח. רורי - יעוף במועצת השבט הקרובה של הבנים. טראוויס - מנהיג השבט, אבל מנהיגים כידוע, עפים בסופו של דבר. לסיכום: 1. ליסה, 2. טראוויס, 3. ג'ולי, 4. צ'אד

למעלה