הישרדות 9

Boran

New member
הישרדות 9 ../images/Emo58.gif

מה לדעתכם יהיה סדר המקומות הראשונים? (ואני לא מתכוון דוקא לפיינל 4. אם אתם יכולים לראות מישהו במקום 5, מישהו במקום 6, מישהו במקום 7 ומישהו במקום 8- אז בכיף) אני יכול לדמיין את: פיינל 2- צ'אד וטווילה מקום שלישי- ג'יי פי מקום רביעי- בריידי מקום חמישי- אילייזה

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 9

ווי לנחש כל כך מוקדם - מקור בטוח לטעויות אבל ננסה : פיינל 2 : בריידי וג'יי פי 3 - ליסה 4 - לי-אן 5 - טראוויס

Boran

New member
../images/Emo58.gif

למה אתה רואה את ליסה, ליאן וטראביס מגיעים כ"כ רחוק? העונה הזו הולכת להיות מעניינת. כל הקלפים נטרפו, ואנחנו הולכים לראות אסטרטגיות חדשות לחלוטין.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק בגלל זה. אני מתפרע לגמרי ומנסה לנחש אילו הרכבים של שבטים חדשים נקבל בקרוב (וסביר להניח שנקבל). אני רואה את טראוויס מנהל ברית מחומשת שתדאג להיפטר ממנו ברגע שיוכלו (הפיינל 5 זה הזמן הכי טוב...).

maya567

New member
הישרדות 9 ../images/Emo58.gif

בגלל שאני לא זוכרת עוד את השמות של כולם - אני אלך על אלו שאני יודעת לשייך את השם לפרצוף
ג'ון קיי צ'אד ליסה ועליזה. חוץ מזה, נראה לי מצחיק להתנבא כבר עכשיו, צריך לחכות עוד איזה פרק או שניים.

walking

New member
ניחושים ../images/Emo58.gif

אני מסכים עם ירון שאלו יהיו האנשים של הפיינל 4 בדיוק עליהם חשבתי גם. אבל הסדר קצת שונה מקום ראשון - טווילה מקום שני - בריידי מקום שלישי - צ'אד מקום רביעי - ג'ון P | ג'ון K (שניהם בסדר)

../images/Emo58.gif

למה אתם כל כך נחושים בדעתכם שטווילה תיקח ??????? , בי היא מעיברה צמרמורת
, בכל מקרה , לא נראה לי שיעדיפו אותה על גבי צ'אד (בתקווה שיגיע) , כי הוא הצליח לשרוד עד הסוף עם המגבלה הרפואית שלו (ושוב , אם הוא יגיע) .

IDOffryn

New member
השרדות 9../images/Emo58.gif

לדעתי הפיינל 2 יהיו: ג'ולי (מישהו בכל שם לב אליה?) וג'ון K השלישי:מיה 4: ג'ון פ או בריידי 5. צ'אד ואם כבר ניחושים אז מי לדעתכם יעוף השבוע? זה יכול להיות
קטן למי שלא ראה את הפרומו לפרק אבל מישהו כתב את זה בהודעה שלו אחרי 902 אז בטח כולם יודעים את זה אבל לדעתי:... בגלל שיש 2 בתי דין אני חושב שיעופו אליזה או מיה ורורי.

n l m

New member
אוקיי (ספוילר)

מקום ראשון איימי מקום שני ליאן (יש לי הרגשה שהיא ואיימי יעשו ברית שתוביל אותם לסוף) מקום שלישי אליזה (בגלל מעידה של סקאוט שהפילה אותה ואת טווילה עליזה עלתה) מקום רביעי טראוויס (שחבר לבנות)

n l m

New member
תיקון (ספוילר)

כתבתי טראוויס בטעות אבל התכוונתי רורי

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 9

זה בהחלט מוקדם נורא, אבל אני יכול לראות פיינל 4 של ליסה, ג'יי קיי וג'ולי - בעיקר בגלל שלא הראו אותם הרבה, ואיימי - סתם כי היא נראית לי אחת שתגיע רחוק.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בעקבות 2 ההודעות האלו, והערות קודמות שלי, החלטתי ללכת לאתר של CBS ולראות מי הם אותם אנשים שאני לא יודעת מי הם, או לחילופין - לא יודעת לקשר את השם לפרצוף. לא יודעת לקשר שם לפרצוף: לי (אבל אם תגידו סרג' אני אדע מי זה) טרוויס (אבל אם תגיד בבה, או זה עם חולצת בוב ברקר אני אדע) איימי ליאן ג'ון פי ובריידי (מתבלבלת בינהם כל הזמן) לא יודעת מי הן: מיה (מכירה את השם רק מההודעות שלכם. אני אפילו לא יודעת אם מבטאים את זה כמו מיה קולוצ'י או כמוני) ג'ולי מה שמשאיר את קטגוריית - יודעת מי הם: ג'ון קיי (וזה רק בגלל שהוא מהמם) כריס (בגלל תחרות החסינות הראשונה) טווילה (כי יש לה שם מוזר) סקאוט (כי היא זקנה) רורי (כי הוא שחור) צ'אד (בגלל הרגל) עליזה (כי היא עושה הרבה רעש, ובגלל ה-
) ליסה (הזכירה לי את טינה, בדקתי את השם ב-CBS ומאז אני זוכרת) ודולי וברוק (כי הם הספיקו לעוף). מצב ביש.

למעלה