הישרדות 9- פרק אחרון

אריה31

Member
מנהל
איימי גזענית

אני מגדיר כל אדם שפוסל אנשים על סמך נתונים שלא תלויים בהם כמו מין, צבע עור, גיל וכו' כגזען. ואיימי היא סופר גזענית, היא פשוט לא אוהבת בנים. ובלי קשר, חיבבתי את איימי מאוד בסידרה כי היא אמיתית ונאמנה לחברות שלה.

Nameless One

New member
נו באמת

אם איימי הייתה סטרייטית אתה היית רואה אותה בתור פמינסטית, הסיבה היחידה שאתה אומר שהיא גזענית זה בגלל שהיא לסבית, שזה,אם אתה שואל אותי, קצת גזעני.

n l m

New member
מסכים

ואני גם לא חושב שהיא איזה "סופר פמיניסטית", נכון היא העלתה את הרעיון של ברית נשית אבל לדעתי הרעיון הזה לא היה עולה בראשה אם השבטים לא היו מסודרים על פי מין, היא רצתה להצביע עם השבט המקורי שלה, היו עוד הרבה לפניה שעשו את זה ולא ראיתי שום הערה

מטר9

New member
חצי מסכים

או יותר נכון, חצי לא מסכים. איימי אמרה במפורש בראיון עם האץ' שהיא רצתה לארגן ברית נשית עוד לפני שהיא הגיעה לאי מהסיבה שמעולם לא היו רק נשים בפיינל 4 (מה שלא כל כך הבנתי, כי גם מעולם לא היו רק גברים בפיינל 4, אבל לא משנה). אני מניח שאם השבטים לא היו מחולקים לפי גברים-נשים היא הייתה יורדת מהרעיון, אבל אי אפשר לדעת. אם נתחיל לחשוב על "מה היה קורה אם..." בחיים לא נצא מזה, כי יש מיליון תרחישים אפשריים. אבל כל זה לא ממש משנה, כי בכל מקרה בכל העונה הזאת רק לאיימי הגיע לזכות...

n l m

New member
אני יודע שאין על מה להתווכח

אבל נגיד תראה עכשיו לפורום את השרדות 1 שבה טאגי העיפו את פאגונג ותשאל אותם מה דעתם אני מניח שיתמכו בטאגי אבל אם היית מראה להם את זה בגרסה שטאגי הם אמריקאים לבנים ופאגונג הם כושים מאפריקה היו תגובות אחרות, כך שכל העניין הזה זה פשוט מניפולציה כדי ליצור ווילאיינס

מטר9

New member
זה ברור...

אני רק רציתי לומר שאיימי הביאה את הרעיון מראש, וההפקה "סיפקה" לה את התנאים האופטימלים לתכנונים שלה. באותה מידה אפשר לומר שזה לא שלפני שהאץ' הגיע לאי הוא החליט לעצמו בראש שהוא רוצה לעשות ברית עם נהגת משאית, איש צבא, צעירה מלאס וגאס ורופא, נכון?

אז אולי כדאי

שתשנה את ההגדרות שלך. אולי אני אגדיר כל אדם שלובש רק כחול כ"עיוור צבעים"? אני לא מבין מהיכן הסטיגמה שנדבקה לאיימי כ"שונאת גברים". אז היא לסבית. אז מה? האם כל הלסביות מתעבות את המין הגברי? תעשו לי טובה. כמו שכבר אמרו לפניי, לאיימי היה תכנון להביא 4 נשים לפיינל פור. האם גם ליאן גזענית?

הציניקן

New member
לגבי גברים-נשים, גם בעונות 6 ו7 היו

ניסיונות לאחד את הנשים. בעונה 6, אחרי שבהתחלת האיחוד הבריתות נקבעו לפי שבטים ולא מינים (ורוג'ר-דייב-בוץ' לא הבינו את זה), בפיינל 6 היידי וג'נה ניסו לשחק עם כריסטי על קלף "אחוות המינים". זה נכשל כי לכריסטי היתה טינה כלפי "האחיות המרושעות". בעונה 7 כריסטה וסנדרה הגו את רעיון "אחוות הנשים" מול ארבעת הגברים שנשארו כבר בשלב מוקדם יחסית, אבל ג'ון וברטון הקדימו אותן בברית אחרת. בפיינל 5, הרטוריקה שסנדרה השתמשה בה היתה אנטי-גברית במובהק. אני לא חושב שג'נה היידי סנדרה או כריסטה הן "שונאות גברים". הן פשוט ניסו להשתמש ב"גזענות" שנחשבת לגיטימית בימינו כדי לקדם את עצמן במשחק. אין ספק שגברים היו חוששים הרבה יותר להשתמש ברטוריקה בסגנון "בוא ניפטר מכל הנשים הללו", כי כל גבר בחברה המערבית כיום יודע שכדי להיראות ליברל מתוקן, עליו לנהוג ב"שוויוניות" כלפי שני המינים, גם במשחק שבו לערך הזה אין כל משמעות.

buffa

New member
לפעמים צריך לצאת קצת מקו המחשבה

הרגיל והמתבקש ולהבין שבסה"כ הבחורה ניסתה להביא 4 נקבות לפיינל 4, בלי יותר מידי בולשיט ובטח שבלי גזענות. על סמך מה החלטת שהיא שונאת גברים? על סמך נסיון לתקדים במשחק לדורותיו? על סמך היותה לסבית (כי אז אתה הגזען)? הישרדות 9 מראש היה משחק של גברים-נגד-נשים וגם הגברים דיברו לא אחת על להעיף נשים ואף הכעיסו אותי מאוד באמירה שלהם על העפת דולי "הבובה עפה"? אז מה? זה לא הופך אותם לגזענים.

Flendy

New member
מדהימה

השחקנית הכי טובה של עונה 9 היבשה. הטוויסט שהיא לסבית מאוד הוסיף לדעתי, כי היא נראית הכי טוב מכל שאר הבנות בעונה הזו (אולי חוץ מדולי). אני שמחתי שכריס זכה, כי משום מה התגעגעתי לזוכה בן. זה הפך לשחק שנשים מנצחות אותו די בקלות, כאשר השיא הגיע בעונה 7 כאשר הפיינל 4 היה הכי מגוחך אי פעם מכל העונות. והשלישיה האחרונה עוד יותר מגוכחת. לא נורא-העיקר הוא שצריך לחדש כמה שיותר את הסידרה הזו כדי שהיא לא תמאס. עונה 9היתה באמת משעממת. אותן בחישות ולחשושים, אותן דמויות של שורדים, הכל אותו דבר.

למעלה