הישרדות 9- פרק אחרון

הציניקן

New member
כמה הערות על הריוניון

כי אני לא מצליח לישון. א. הריוניון היה יותר טוב משל שתי העונות הקודמות. החזירו את זה למתכונת של קהל מצומצם כנראה, ולכן לא שמענו שאגות בוז נוסח פיירפליי, שאגות אהדה נוסח רופרט, או קריאות אוווווווווווווווווווווווווווו נוסח הצעת הנישואים של רוב לאמבר. ב. ג'ף נראה בבירור כתומך בעמדה שלי לגבי טויילה, ונראה די מגמתי בניסיון להגן עליה. ג. קטע ההגעה של ג'ף היה מטופש בצורה בלתי-רגילה. ד. הסיפור של לורה ארוסתו של כריס על זה שהוא לא סיפר לה ומשך אותה כל פעם- היה פשוט מגעיל. אפשר כמובן לפרש את זה כ"איזה שובב, רצה לסדר לה הפתעה", אבל בהתחשב באופי של כריס כמו שאני קולט אותו מהסדרה, זו היתה סתם רשעות. ה. ליסה נראתה כמו מפלצת. ו. שמחתי שסארג' וטויילה התפייסו. אלה שני אנשים שחבל שיהיו יריבים. ז. הריוניון כנראה לא היה בשידור חי (לפחות לא לגמרי), כי כל "בולשיט" או "פאק" צונזר.

willo

New member
לצינזור יכולות להיות לכך שתי סיבות

האחת שבארץ זה לא שידור חי וזה צונזר (אני לא זוכר איך זה היה כשהיה שידור בארה"ב). חוץ מזה שמאז תקרית ג'נט ג'קסון והצ... החשוף, אין יותר שידורים ישירים בארה"ב אלא עיכוב של מס' דקות (חמש אם אני לא טועה) שבו דואגים לצנזר ארועים.

Sole Survivor

New member
בקשר לסעיף ד

השחקנים חתומים על חוזה...שברגע שהם...נוחתים בבית הם לא מדברים על התוכנית כדי שלא יהיו ספוילרים....והמתח יישאר לרייטינג אולי מה שכריס עשה היה די מרושע לארוסתו אבל זה לא ניקרא לשקר.... והריוניון בכלל היה לא כזה מעניין בגלל שג'ף שאל את אותן שאלות כל הזמן על השבועה...ועוד שהיו עוד נושאים לדבר עליהם... כי לא רק ה2 האחרונים השתפו בעונה אלא כל ה18 וגם להם קרו חוויות..בעונה..

הציניקן

New member
תרשי לי לנחש שרוב השורדים מספרים

לפחות לבני-הזוג שלהם ולמשפחה הקרובה ביותר איך הם גמרו. אני לא מאמין שהם משאירים אותם במתח כמה חודשים.

Silly LoveSong

New member
בקשר לקטע ההגעה של ג'ף

חחחחחחחחחחחח זה באמת היה דפוק!! לא הפסקתי לצחוק עליו! חחח זה היה ממש מעורר רחמים ומטופש... במיוחד הקטע בו הוא כרת ענפים עם המצ'טה בג'ונגל.

n l m

New member
אני בכלל שונא

את האיחוד עם ג'ף, הוא נשמע כמו מעריץ חולני של הסדרה מתמקד יותר מדיי באנשים מסויימים חוזר על אותם משפטים, מצטער אבל זה פשוט נראה כמו ראיון עם כריס וטווילה בתכנית אקזיט. אותו דבר קרה גם בעונה 6 עם "רוב.צ השחקן הכי טוב שלא ניצח"

הציניקן

New member
חוזר על השאלה- באתר של CBS

אני לא מוצא צ'אטים עם השורדים. לא היו, או שאני פשוט לא מחפש מספיק טוב?

Nameless One

New member
לא חושב.

אבל הייתה תוכנית ראיונות עם ריצ'ארד שם הוא דיבר עם כל המתמודדים שעפו (חוץ מבריידי) עד לפיינאל 4.

willo

New member
ולכן לא היו

כי בפועל, כל פעם שעף מתמודד הוא הופיע חי באינטרנט במשך שעה ואנשים התקשרו ושאלו שאלות (היה מאוד מעניין). לגבי בריידי - הוא לא הופיע, מה שעורר גל שמועות שהאף. בי. אי אסר עליו להתראיין (הוא סוכן שלהם) שכן הוא השתתף בתוכנית בלי אישורם, והם גם אוסרים עליו להשתתף באיחוד. בפועל הוא סיפר שהוא פשוט התחתן אז והיה בירח דבש, לכן הוא לא הופיע.

LOVEtheMcMAHONS

New member
יותר מזה

אפשר לצפות בכולם בסטרימינג (צריך REAL PLAYER נדמה לי). |לינק|http://www.cbs.com/primetime/survivor9/video/s_live/index.shtml|סלינק|

הציניקן

New member
אגב, שאלה לWillo

כשהזכרת לפני כמה זמן את אתגר ההליכה על הקורה בהתחלה, התכוונת לכריס ולכך שהוא דפק את לופבי באתגר?

TheCharm

New member
דעתי על הפרק + הריוניון

אוקיי, אז כעיקרון פרק ככה חביב. בסוף השאלות וזה,זה היה פשוט א-ר-ו-ך ומתיש!!!!!!!! הפתעה גדולה לא הייתה לי כי ידעתי שהוא המנצח, וכעיקרון זה בסדר למרות האובר-שוביניזם שלו. מה שכן נורא שמתי לב אליו, זה כשסקאוט (שאגב, הקטע שהרגל המלאכותית לא הייתה טובה, זה סתם תירוץ לסיבה שהיא לא זזה באתגרים כי היא חשבה שלכל מקום היא תהיה מוצלת) נישקה את כריס בפה, איימי עשתה כזאתי הבעה... חח מה היא מפגרת?! הרי היא לסבית, והיא לא רוצה שאנשים יעשו לה כאלה דברים כשהיא מתנשקת עם הגירלפרינד שלה! אז מה הקטע שלה?! אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך, יא חתיכת לא-מחונכת. טווילה לא הגיע לה לזכות, בגלל שהיא ילדותית, כלבה, ואפילו רק בגלל השבועה שהיא עשתה. נחזור רגע לקטע של השאלות. היחידים שהצליחו להלהיב אותי היו אלייזה, ג'ולי וסארג'. אלייזה עשתה את זה ממש טוב, היא פשוט באה והעמידה הכל בלי משחקים. היא באה, אמרה מה שיש לה להגיד, ונתנה להם את אחת השאלות (בערך) הטובות ביותר - לתת להם הזדמנות לנצח. ג'ולי עשתה את זה אמנם אובריגשי, ובכל זאת היא הייתה בסדר גמור... וסארג' עשה את זה בעצם קצר ולעניין, כמו שצריך, וזהו. או וסקאוט לא שאלה בכלל, נכון?!?! עכשיו, בקשר לריוניון - מאוד, מאוד, מאוד משעמם ברוב. היה מעניין רק הקטע עם אישתו של כריס, שעוד לא החלטתי אם הוא משוגע או לא, והקטע בסוף שהוא סופסוף פנה לכל השאר, כי בעצם ברוב הריוניון אותם איזה 7 דיברו. אגב ליאן ממש, ממש, ממששששששששששששששששש יפה!!! בכל מקרה, רורי רולז, וכעיקרון הריוניון היה מיותר ככה. הם דיברו על נושאים שדיברו עליהם כבר יותר ממעבר במועצות השבט, בעיקר השבועה של טווילה שיצאה לי מכל החורים. זהו בעיקרון

איןןןן פרק חבל''ז

אין איןא אין לכריס מגיע ב100000000000000000000000000% הוא עדיף על טווילה למרות שדיי אהבתי אותה אבל הוא יותר טופ ממנה!!!!! הוא גבר גבר ועונה 8 הייתה האהובה עלי אז נא אל תלכלכלו עליה

RedDevil16

New member
פרק סיום נהדר.

באופן כללי, סיום נהדר לעונה לא מדהימה. שלושת הפרקים הראשונים וארבעת האחרונים היו מצוינים, באמצע היה דשדוש. בתום הפרק הגברתי את חיבתי הרבה לטווילה, והתחלתי לחבב גם את איימי, ליאן וסארג', שלא נדבר על רורי הכלי. אני מאוכזב מאלייזה, שנתנה נאום מאוד דבילי בפיינל 2 יחסית לכך שהיא מעריצה ותיקה של הישרדות. גם סקאוט היתה די מעצבנת באיחוד, וליאן חזרה בדיוק על מה שאלישיה אמרה בעונה שעברה, שזו לא גאווה גדולה. כמו-כן לא אהבתי את ההאדרה של כריס - הוא לא היה עד-כדי-כך מוצלח אסטרטגית. שחקן סביר, לטווילה יותר הגיע לנצח.

RedDevil16

New member
ועוד שתי הערות שאני נזכר בהן

רק עכשיו (שונא להגיב לעצמי). 1. בעקבות השאלה המחרידה של אלייזה לכריס וטווילה, חשבתי לעצמי מה הייתי שואל לו הייתי בעמדתה. הגעתי למסקנה שהייתי עושה כמוה ומבקש התנצלות. בסוף הייתי מצביע לזה שהיה אומר לי ללכת להזדיין כי הוא ניצח אותי, ולא לזה שמרח אותי בתשובה (קצת כמו שאיימי עשתה). זה גם יכול להיות אחד מנאומי ההצבעה הטובים
2. סקאוט היא לא טיפשה. כשכריס שאל אותה בפיינל 3 אם לה ולטווילה היה הסכם פיינל 2, היא ידעה בדיוק למה הוא שואל אותה. היא גם ידעה שהסיכוי היחיד שלה לעלות לגמר הוא להגיד לכריס שהיה להן. הדבר שהפתיע אותי יותר מכל, זה שלפי כל מה שראינו ב-14 הפרקים הראשונים - היה להם הסכם לפיינל 2! יכול להיות שסקאוט באמת לא הבינה את מטרת השאלה, ושבאמת היא וטווילה מעולם לא סיכמו על פיינל 2, אבל מגוחך לחשוב שטווילה היתה לוקחת את כריס אם היתה זוכה בחסינות. כמו שאני רואה את זה כרגע, טווילה היתה מנצחת את סקאוט, בהתחשב בכך שאיימי הצביעה לה. אני מגיעה למסקנה שסקאוט ויתרה לטווילה על המשחק. היא שמחה להיות השלישית, היתה חברה מצוינת של טווילה, ידעה שהיא צריכה את הכסף יותר ממנה, וחשוב מכל - ידעה שאף-אחת מהן לא תזכה במיליון, והן בעצם מתמודדות על ה-100,000. לכן היא ויתרה. ואת זה אני אומר, אגב, למרות שאני לא בטוח שאם היא היתה אומרת לכריס שכן היה ביניהן הסכם, הוא היה לוקח אותה.

הציניקן

New member
לגבי 2 (ועוד הערה לגבי סקאוט)-

נכון שסקאוט רחוקה מאוד מלהיות טיפשה, ונכון שהתשובה שהיא נתנה לכריס הראתה שהיא פחות להוטה אחרי הפיינל 2 מטויילה, אבל זה לא אומר שהיא ויתרה. יכול להיות שלפני המשחק היא אמרה לעצמה שהיא תהיה כנה וישרה לאורכו, וכאן ראתה הזדמנות- לא לקיים את ההבטחה, כי היא בוודאי שיקרה כבר כמה פעמים לפני כן, אלא לשמור על קצת מהערך המקורי של ההבטחה ע"י כך שהיא לא תדפוק את חברתה הטובה בשקר. אני מסכים לגבי השאלה "האם טויילה היתה לוקחת את כריס?". נראה לי ברור לגמרי שטויילה היתה לוקחת את סקאוט, ומפתיע אותי שכריס העלה על דעתו אפשרות אחרת (גם אם היה בינו לבין טויילה איזה סוג של הסכם). ולגבי סקאוט- הסתכלתי מקודם קצת על הביוגרפיה שלה באתר של הישרדות: וואו! פשוט וואו! ממליץ למי שמתעניין לקרוא שם, היא עברה חיים מרתקים ופעילים למדי, והייתי מהמר שלא ייקחו מישהי כ"כ משכילה ל"הישרדות", וזה משובב-נפש מבחינתי שההימור לא נכון.

Danielushhhh

New member
זה באמת היה צפוי ../images/Emo4.gif

רציתי שכריס יזכה אבל אחרי זה שמעתי על המצב של טווילה וריחמתי עליה
סקאוט ממש הצחיקה אותי אחרי שהיא הייתה כ"כ קרובה למיליון דולר היא צוחקת ומחייכת ?

למעלה