דעתי על הפרק + הריוניון
אוקיי, אז כעיקרון פרק ככה חביב. בסוף השאלות וזה,זה היה פשוט א-ר-ו-ך ומתיש!!!!!!!! הפתעה גדולה לא הייתה לי כי ידעתי שהוא המנצח, וכעיקרון זה בסדר למרות האובר-שוביניזם שלו. מה שכן נורא שמתי לב אליו, זה כשסקאוט (שאגב, הקטע שהרגל המלאכותית לא הייתה טובה, זה סתם תירוץ לסיבה שהיא לא זזה באתגרים כי היא חשבה שלכל מקום היא תהיה מוצלת) נישקה את כריס בפה, איימי עשתה כזאתי הבעה... חח מה היא מפגרת?! הרי היא לסבית, והיא לא רוצה שאנשים יעשו לה כאלה דברים כשהיא מתנשקת עם הגירלפרינד שלה! אז מה הקטע שלה?! אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך, יא חתיכת לא-מחונכת. טווילה לא הגיע לה לזכות, בגלל שהיא ילדותית, כלבה, ואפילו רק בגלל השבועה שהיא עשתה. נחזור רגע לקטע של השאלות. היחידים שהצליחו להלהיב אותי היו אלייזה, ג'ולי וסארג'. אלייזה עשתה את זה ממש טוב, היא פשוט באה והעמידה הכל בלי משחקים. היא באה, אמרה מה שיש לה להגיד, ונתנה להם את אחת השאלות (בערך) הטובות ביותר - לתת להם הזדמנות לנצח. ג'ולי עשתה את זה אמנם אובריגשי, ובכל זאת היא הייתה בסדר גמור... וסארג' עשה את זה בעצם קצר ולעניין, כמו שצריך, וזהו. או וסקאוט לא שאלה בכלל, נכון?!?! עכשיו, בקשר לריוניון - מאוד, מאוד, מאוד משעמם ברוב. היה מעניין רק הקטע עם אישתו של כריס, שעוד לא החלטתי אם הוא משוגע או לא, והקטע בסוף שהוא סופסוף פנה לכל השאר, כי בעצם ברוב הריוניון אותם איזה 7 דיברו. אגב ליאן ממש, ממש, ממששששששששששששששששש יפה!!! בכל מקרה, רורי רולז, וכעיקרון הריוניון היה מיותר ככה. הם דיברו על נושאים שדיברו עליהם כבר יותר ממעבר במועצות השבט, בעיקר השבועה של טווילה שיצאה לי מכל החורים. זהו בעיקרון