הישרדות 8- פרק 6

הישרדות 8- פרק 6

למה לא הייתה תחרות חסינות? כי סו הלכה? :-O פרק חמוד..במיוחד הקטע שסו התפרצה על ג'ף..lol

sfu

New member
זו כנראה העונה הגרועה מכולם !!

אלוהים - כמעט נירדמתי בפרק הזה. אני מתחיל להגיד שכבר עדיפה עונה 5 !

Minimal Affair

New member
עונה 5 הייתה לא רע

אולי קצת חלשה ברובה, אבל ברגע שהתרחש האיחוד - קרו דברים מאוד מעניינים. איך בריאן ניהל שם מניפולציות, ואף אחד לא שם לב, עד שכמובן הוא הועף. אבל בעיקר הוא הצליח לנהל את המניפולציות הללו כי הרבה מהשורדים שם היו מטומטמים. אבל בכל זאת אפשר לומר כי הוא היה בין השחקנים הטובים בהסדרה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
באתי לשאול על זה

כתבתי הודעה ששואלת והתחרטתי כי נראה לי הוא התכוון לכך שאף אחד לא שם לב שבריאן עובד אליו לפני שאותו בן אדם (אם זה טד, הלן או כל אחד אחר) הועף.

Minimal Affair

New member
טעות בניסוח

אף שורד לא שם לב שבריאן מניפולטיבי, עד שבריאן העיף גם אותו.

Fair Play

New member
בקשר לספוילרים

אנשים תשימו לב למה שאתם רושמים כי לפעמים אתם לא שמים לב ואתם חושפים מידע. אני למשל ראיתי רק את עונה 7 ואני עכשיו רואה את 8, ואתם מגלים הרבה דברים על עונות קודמות ובקרוב אני מתכוון להזמין את עונה ראשונה, ראיתי שאפשר להזמין את זה על DVD אז אני מחפש גם כאן בארץ. ויש לי שאלה, למה לא הכניסו את ג'וני פיירפליי לעונה 8? אני חושב שהוא טוב יותר מאחרים רבים.

Boran

New member
זה לא ספוילרים אחי

כל מה ששודר בארץ זה לא ספוילרים. אי אפשר לא לכתוב שום דבר מעונות קודמות של הישרדות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
חוקי הספויילר ברורים

עונות שטרם שודרו בארץ מחייבות שימוש בסימון ספויילר. אנשים יכולים וזכאים לדון בכל העונות הקודמות של הישרדות מכיוון שכולם שודרו במחוזותנו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
מלבד עונה 8 שמשודרת כרגע

ביסריל, AXN מחזיק בזכויות לשדר את עונות 3 ו-4 ונוהג לשדר אותם בשידורים חוזרים אינספור פעמים. לבעלי HOT התשובה היותר מדוייקת.

אלדר01

New member
גף אשם

נניח שלא ראה בזמן אמת.הכל צולם והוא לא עשה כלום.. ריצארד היה צריך לעוף עוד לפני ההצבעה על הטרדה מינית.

Boran

New member
זה לא היה הטרדה מינית ולא נעליים

והיא סתם צעקה כי היא רצתה להוציא את הכעס שלה. ובכלל לא היתה לה שום סיבה להתעצבן. היא פשוט הגיע לנקודה שהיא היתה צריכה לשבת עם עצמה ולהגיע להחלטה- אם היא רוצה לתת לזה להחליק כי באמת לא קרה שם כלום, או שהיא רוצה לתת לזה להגיע אליה, להשתקע בזה כל הזמן ולהתמסכן כל הזמן. היא החליטה על האפשרות השניה. בעיה שלה.

MaddyD

New member
מי עשה אותך שופט?!

הוא חיכך את האיבר מין שלו בגוף שלה זאת הטרדה מינית!

Boran

New member
שני דברים מסמיכים אותי לשפוט פה

והם נקראים בעברית: עיניים. היא ראתה את ריצ' ערום. היא ראתה שהוא מתחיל ללכת בקורה. היא ראתה שיש לה אפשרות לבחור בקורה אחרת ולהימנע מזה. היא התלבטה ובחרה בחירה מודעת ללכת למקום צר מאוד שהיא יודעת שריצ' הערום נמצא שם גם. אפילו מטומטמת כמו סו יכולה להבין שזה בלתי נמנע. מה אני חושב? שהיא רצתה שזה יקרה, וחשבה אולי הם ינצחו טכנית, או שהיא תקבל סימפתיה וזה יעזור לה, או אנא עארף, ולא תיארה לעצמה שזה ישפיע עליה כ"כ. למרות שזה באמת לא היה משפיע עליה אם היא לא היתה נותנת לזה. אבל היא נתנה לזה להשפיע עליה עד שזה השתלט עליה.

Boran

New member
ובנוסף

ריצ'ארד לא חיכך שום דבר בשום דבר. הוא פשוט ניסה לעבור.

MaddyD

New member
כמה טיפוסי אלוהים.

ומה עם הבחורות שנכנסות עם בחור למיטה? ולפתע הוא פותח באלימות ואונס אותן? גם היא בחרה בחירה מודעת? אין לו שום זכות לגעת בה. והוא התחכך בה. זה פגע בה. והטריד אותה. הטרדה מינית נקודה.

Boran

New member
כמה טיפוסי אלוהים

ומה עם כל הבחורים שנכנסים עם בחורות למיטה מרצון, ואחרי זה מגלים שהכלבה מאשימה אותם באונס? למה את סתם מכניסה נושאים שלא קשורים? ריצ' לא "התחכך" בה, הוא ניסה לעבור. נקודה. את מדברת כאילו כל אחד שנוגע במישהי זו הטרדה מינית. זה לא פגע בה, היא בחרה לתת לזה לפגוע בה, עובדה שהיא לא אמרה כלום מייד, ורק איזה יום אחרי זה התחילה להתבכיין.

למעלה