הישרדות 8- פרק 6

Boran

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אלדר01

New member
וריצארד לא מגעיל? נו באמת

אסור היה בכלל לאפשר לו להתחרות בעירום

Boran

New member
אולי אסור היה

אבל העובדה היא שאיפשרו לו וסו ראתה את זה ועשתה בחירה מודעת להגיע למצב הזה, כשהיתה לה אפשרות אחרת.

SweeT DeveL

New member
אין בקשר לעירום חוקים!!

אם היה אז הוא לא יכל להיות ערום!! אבל אין!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif סו הרסה פרק שלם

היא סתם רק רוצה לתבוע את ריצ'.. וזה הכל בולשיט הוא לא נגע ולא עשה לה כלום.. וגם גם איבר מינו ליטף אותה או משהו זה היה סתם כדי לעצבן אבל בצחוק כזה תאנשים.. מה לעשות כזה הוא ריצ'.. אבל מה היא מוציאה את זה מפרופורציות.. חחח החגיגה של רודי ורוב הייתה מצחיקה.. דרך אגב איזה מקום היא סיימה בהשרדות שהשתתפה? (1?)

Boran

New member
מקום רביעי

והוא אפילו לא עשה שומדבר בצחוק כדי לעצבן או משו הוא פשוט ניסה לעבור. כשסו בהחלטה מודעת כשהיתה לה אפשרות אחרת בחרה לחסום לו את המעבר.

הלן הייתה מלכה!!!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

לדעתי טוב שסו פרשה כי..

דבר ראשון שנאתי אותה! דבר שני גם ככה היו מעיפים אותה אחרי שהשבט ראה אותה ככה!!! חחח... לא ידעתי שלקס הוא דיג מקצוען!
טוב לו! מוגו - מוגו

Danielushhhh

New member
אני בכלל לא מבינה מה הקטע בפרישה

של סו?! כאילו מה הקטע.. היא בחרה להגיע לקורה שריצ'ארד היה שם! והיא ראתה שהוא עירום ואפילו אמרה שהיא רוצה ללכת לשם.. אז מה קרה פתאום יום אחרי יש לה רגשות אשמה?! היא הייתה צריכה לחשוב על זה קודם.. אז זאת כבר בעיה שלה היא לא צריכה להאשים אף אחד. ריצ'ארד לא עשה שומדבר רע הרי המטרה שלו הייתה להפיל את סו למים. לדעתי אם הוא באמת התחכך בה ההפקה לא הייתה נותנת לזה לעבור בקלות, היו מפסיקים את זה.

היא תקבל כסף מהאץ' במשפט

יש לה יותר סיכוי..מעניין באמת מה נסגר עם זה. אני מפחדת לחפש באינטרנט..בשביל לא לדעת מי זכה.

SweeT DeveL

New member
אם יהיה משפט אני מקווה שהיא תפסיד!

אהבתי את החתימה שלך..חח

Danielushhhh

New member
נכון! הוא לא עשה לה כלום.

היא עשתה את הבחירה שלה. זאת כבר בעיה שלה

Uri04

New member
זה נגמר בעסקת טיעון...

אני פשוט לא חושב ש-CBS היתה מוותרת כל כך מהר על תקציב של עוד שתי עונות כדיי לממן עו"ד על משפט מטופש שבו נהגת-משאית-בוצ'ה תובעת הומו מזדקן.

karin t14

New member
מעניין מה

יהיה היום ומה תהיה התפנית הזאת..... בלי קשר לדעתי היו צריכים להביא את ג'ון מהעונה השביעית והוא מזכיר קצת את רוב .ס. באסטרטגיה רק שהוא קצת יותר מגזים... דרך אגב היו באותה קורה 3 אנשים ריצ' סו ומי עוד??

איך כולם מגזימים פה

נו באמת... ראיתי הודעות של בנות מסכנות שפוצחות ב"הטרדה!!! הטרדה מינית!!!" טוב שלא מאסר עולם לריצ'רד... הנה הסימנים למה זה לא הטרדה מינית ושסו סתם טיפשה: א. סו בחרה לעבור בקורה שבה ריצ' עבר.... ב. ריצ'רד פשוט ניסה לעבור... הוא לא תיכנן להתחכך בה ג. היא אמרה בעצמה "אני רוצה את המסלול הזה זאת לא הטרדה מינית בכלל... הטרדה תהיה עם ריצ'רד יתחיל למשש לה את החזה ולמעוך לה את התחת... זאת תהיה הטרדה... פשוט התגלגלתי מצחוק מההודעות של הבנות

SweeT DeveL

New member
ריץ' הומו אז למה שהוא יטריד א-ו-ת-ה

אם ריץ' יטריד מישהו זה יהיה בן לא?!..

למעלה