איזה שטויות...
על איזה בחורים מסכנים שמואשמים באונס על לא עוול בכפם אתה מדבר? אחוז תלונות השווא על אונס/הטרדה מינית/וואטאבר בסגנון לא גבוה מאחוז תלונות השווא על כל עברה אחרת. כל המיתוס על כלבות שמאשימות באונס או איך שלא תקרא לזה הוא סתם קשקוש שוביניסטי שבסופו של דבר פוגע ביחס לקרבנות האמיתיים. ולא, אני לא חושבת שריץ' הטריד אותה מינית במכוון. אני בטוחה שהוא בכלל לא חשב על זה ככה, רק ניסה להעיף אותה מהדרך והשימוש ב, אהמ, חלקים מסויימים מהגוף שלו היה לחלוטין בצחוק שהוא לא חשב שיילקח ברצינות. אני לא חושבת שהוא אשם בשום דבר. א-בל, וזה אבל גדול, אתה לא יכול לבטל ככה את מה שסו הרגישה עקב התקרית, לא משנה כמה לא זדונית היא היתה. היא חוותה טראומה. זה באמת פגע בה. אני לא מאמינה שהיא העמידה פנים, היא נראתה ממש בדיכאון וגם פאקינג פרשה מהמשחק בגלל זה. ואתם גם לא יכולים גם להגיד שזה היה בשביל תביעה וכסף וכו', כי היא לא תבעה אף אחד בסוף! אני לא מבינה את הביטול הזה של רגשות של אנשים. מי נתן לכם את הזכות? איכשהו טראומות שקשורות במין משפיעות על בני אדם מאוד קשה, ככה שגם דברים קטנים לכאורה נעשים בעלי משמעות. ואם זה זיעזע אותה ככה, זה זיעזע אותה ככה, נקודה. אני לא מבינה על מה יש לדבר בכלל.