הישרדות 8- פרק 6

Boran

New member
יש לי עין. ועוד אחת לתגבורת.

המצלמות היו שם. אני מבטיח לך שלא המציאו שום דבר שלא היה באנימציה.

הציניקן

New member
למרות שעקרונית אני מסכים עם הפרשנות

שלך, לגבי לראות- הרי אף אחד מאיתנו לא ראה בדיוק מה היה- אם היה חיכוך או לא- כי האיבר של ריצ'רד היה מכוסה כולו בבועה גדולה, שלא רק שלא אפשרה לראות את האיבר, אלא גם את מה שנמצא מסביבו.

born to last

New member
ראיתי גם את הכל אני חייב להסכים אם

boran ריצ'רד עבר לידה ובקושי נגע בה חח היא שאלה למה בי למה בי כי את הית היחידה שעמדה מספיק קרוב אליו!! חחחחחחח חוץ מזה זה ידוע שהיא שונאת את הבנאדם מהרגע הראשון לדעתי היא לקחה את העניין יותר מדי כבד אני לא אגיד כלום לגבי זה שריצ'רד הומו רק ששום דבר מיני בטוח לא היה שם ואני לא אגיד כלום על התביעה של 10 מיליון דולר ועל המצלמות שקולטות טוב טוב כל צעד של מתמודד רק חומר למחשבה... או שלא

Lily Flower

New member
איזה שטויות...

על איזה בחורים מסכנים שמואשמים באונס על לא עוול בכפם אתה מדבר? אחוז תלונות השווא על אונס/הטרדה מינית/וואטאבר בסגנון לא גבוה מאחוז תלונות השווא על כל עברה אחרת. כל המיתוס על כלבות שמאשימות באונס או איך שלא תקרא לזה הוא סתם קשקוש שוביניסטי שבסופו של דבר פוגע ביחס לקרבנות האמיתיים. ולא, אני לא חושבת שריץ' הטריד אותה מינית במכוון. אני בטוחה שהוא בכלל לא חשב על זה ככה, רק ניסה להעיף אותה מהדרך והשימוש ב, אהמ, חלקים מסויימים מהגוף שלו היה לחלוטין בצחוק שהוא לא חשב שיילקח ברצינות. אני לא חושבת שהוא אשם בשום דבר. א-בל, וזה אבל גדול, אתה לא יכול לבטל ככה את מה שסו הרגישה עקב התקרית, לא משנה כמה לא זדונית היא היתה. היא חוותה טראומה. זה באמת פגע בה. אני לא מאמינה שהיא העמידה פנים, היא נראתה ממש בדיכאון וגם פאקינג פרשה מהמשחק בגלל זה. ואתם גם לא יכולים גם להגיד שזה היה בשביל תביעה וכסף וכו', כי היא לא תבעה אף אחד בסוף! אני לא מבינה את הביטול הזה של רגשות של אנשים. מי נתן לכם את הזכות? איכשהו טראומות שקשורות במין משפיעות על בני אדם מאוד קשה, ככה שגם דברים קטנים לכאורה נעשים בעלי משמעות. ואם זה זיעזע אותה ככה, זה זיעזע אותה ככה, נקודה. אני לא מבינה על מה יש לדבר בכלל.

Uri04

New member
בתכל'ס שניהם לא היו כל כך תמימים...

גם ריץ' התגרה בה בחזרה. זה מן משחק כזה של ירידות עוקצניות כאלה בין שניהם שנמשך עוד מאז העונה הראשונה. שניהם פשוט שונאים אחד את השנייה כבר ארבע שנים בערך; האירוע הזה היה רק מטען צד שחיכה להתפוצץ, לצערנו זה לא קרה כחלק מן המשחק, אלא בצורה דיי מכוערת שהעמידה את שניהם במצב מביך במיוחד.

SweeT DeveL

New member
היא יכלה להגיד לג'ף את זה לפני

שהכול התחיל שהיא לא רוצה שריצ'רד יהיה באתגר הזה ערום כי זה אתגר גופני... כמושרופרט אמר היא יכלה לעשות משהו אחר אבל היא אמרה איכס והתעלמה..

בהתחלה חשבתי כמוך..אבל ברגע שהיא

אמרה שהיא שכבה רק עם בעלה הבנתי שממש הוא ניסה "לדקור" אותה..זה לא היה סתם ליטוף.... זה ממש הפריע לי מאותו הרגע..

הציניקן

New member
מישהו יכול לעדכן

מה קרה אח"כ בענייני סו/ריצ'רד? בכל מקרה, לגבי הפרק- היה מדכא, ואני מבין למה דיברו על העונה הזו בצורה שלילית. הצעד של סו- התחושה שלי היא כמו של רופרט, שסו- שכבר גילינו בעבר שהיא די ערמומית- חשבה על זה שיש לה סיכוי בתביעה נגד ריצ'רד על דבר שצולם בטלוויזיה יותר מהסיכוי(שבקושי היה לה) לזכות במשחק. אבל, עם זאת, זה מקרה שבו חייבים לתת לה ליהנות מהספק לגבי הכוונות שלה, והריקוד של טום היה דוחה. מצד שני, בלי קשר, טום דוחה. אלוהים, כמה שהוא דוחה!

Boran

New member
זה לא אותו דבר

זה רק מחזק את מה שאמרתי, שרוב השורדים מתנהגים כאילו זה קיטנה. זה לא כ-ז-ה חשוב להם, כי הם כבר עשו את זה פעם. אז מה, אז נפרוש, כבר הגעתי לפיינל 4 פעם, מה אכפת לי.

Minimal Affair

New member
כן, ידוע לי, אמרתי את זה בצחוק.

הם באמת חושבים שזה קיטנה, כי זה לא כמו אוסטין שפרש בגלל סיבות משונות. הם פורשים כי הם חושבים שהם כבר עשו את זה, וזה לא ייתן להם כלום בפעם השניה. ושהם הוכיחו את עצמם בפעם הראשונה, אבל שיהיה.

zipnabe

New member
תגובתי על הפרק

אני נוטה להסכים איתך בקשר לפרישות. אבל קשה לי לכעוס על ג'נה, בהתחשב בכך שאמה באמת הייתה במצב רע. מצד שני, אני אומר את זה בגלל שאני יודע מה קרה אחרי. ולסיכום המקורי- פרק די מצחיק. עוד אחת עזבה, פעם שלישית גלידה בשתי עונות, וזאת עדיין לא הסתיימה. מי יעיף את עצמו בפרק הבא? לרוב יש יותר מידי זמן מסך. קולבי כועס ששי-אן מחקה את סנדרה. בפרק הבא יהיה שבט חדש של מי שהעיף את עצמו, יקראו לו "הפורשים", והם יחזרו לשבטים ההפוכים-פרק לפני המיזוג. תומר.

araceli

New member
מממ...

האמת?? ציפיתי להרבה יותר מהעונה הזאת....למרות שאפשר להגיד שהיא רק "התחילה" אבל בכל זאת..העונה ה 7 הייתה מעולההה לעומת זאת... חסר משהו... לגבי העניין עם סו.... אני לא חושבת שהיא הייתה צריכה לעזוב אבל..אם היא בחרה..בחירה שלה...אני לא חושבת שזה היה נכון לשפוט אותה...מה היה הקטע עם בעלה?כאילו שזו אשמתה בכלל שריצ'ארד עשה את זה!

Boran

New member
מסכים

גם אני ציפיתי להרבה, הרבה יותר מהעונה הזו. הדברים שהכי ציפיתי להם- ריצ' ורודי- הברית בין היפות בתולדות הישרדות- נמחק מהרשימה כבר בפרק השני. ריצ' ורוב צ.- שני האסטרטגים הענקים- רוב צ. ומי שהוא מכנה "המאסטר בכבודו ובעצמו". נמחק כבר בפרק 4. רוב צ. וקאת'י- כנ"ל וגם ריצ' עף כבר בפרק 5. עכשיו מכל האנשים שכ"כ ציפיתי לראות אותם במשחק ואת הדינמיקה ביניהם, נשארה רק קאת'י.

SweeT DeveL

New member
הוציאו את שני האנשים שהכי רציתי

לראות!! את רוב ס. ואת האץ' שזה מעצבן כי זה הולך ויותר נעשה משעמם... העונה ה-7 הייתה יותר יפה! ומה קורה לרופרט? הוא לא הכי מעניין פה.. בעונה הקודמת הוא היה יותר.. יותר
עכשיו הוא לא משהו.. אני אוהבת את רוב.. המבא שלו קצת מעצבן.. אבל הוא מצחיק אותי "דינג דונג דה וויטש' איז גון" חח..

הם השניים שהכי רצית לראות?!

הם היו מעניינים ריץ' במיוחד אבל לא רציתי הכי לראות אותם.. רופרט לא הכי מעניין אבל לא כול הסידרנ היא לגביו.. העונה השביעית באמת הייתה טובה אבל זאת גם טובה!

boredmisha

New member
לא היה צריך להביא את סו

סו פשוט כלבה , עם חרא של אישיות , ראינו את זה בעונה 1 ריצ'ארד לא נגע בה , סו הבינה שאם שפירה יפסידו חסינות הוא הראשונה שתסולק כי אף לא סובל אותה , אז היא ניצלה את העירום של ריץ' כדי ליצור דרמה ולפרוש מהמשחק עם סיבה "מוצדקת" , ואולי גם לתבוע את ריץ'. חבל שהביאו אותה , היה צריך להביא את הלן מתאילנד במקומה.

למעלה