../images/Emo58.gif1313+פרומו לפרק הבא
דווקא פרק לא רע. הפציעה של פרבטי הייתה טיפה מטרידה, אבל היא הצחיקה אותי כשהיא אמרה לג'ף Thumbs Up. פשוט מלכה! אתגרי משפחות תמיד גורמים לי לדמעות בגרון, לא יודע למה. אשתו של ג'ונתן נראית לא רע, גם אמא של אוזי. הפתיעה אותי הזכיה, אבל השליחה של ג'ונתן לאקסייל הייתה צפויה מקילומטרים. ג'ונתן יצא מלך - הוא פשוט הלך לאשתו ונפרד ממנה, בעוד אוזי, יול ובקי אפילו לא קיבלו חיבוק עם האהובים שלהם... עוד הערה על האתגר: מיליון טוויסטים? מה קרה, מלחמה? אוזי=הנחש החדש. "בואו נחביא את הקוקוסים". למרות שהוא יחסית צודק, עדיין זה צעד מלוכלך ברגע שכל ה6 היו ביחד בלי ג'ונתן, זה היה צפוי שהוא הולך לעוף. כל הכבוד לאדם ופרבטי שהצליחו להפוך את המשחק. זה נותן תקווה שהמשחק יהיה יותר מעניין (מקווה שלא תקוות שווא). אתגר החסינות היה האתגר הכי מיותר בהיסטוריה. מי יכול להתחרות בפליפר (אוזי) באתגרי מים??? סונדרה נפלה די קשה, זה הדבר היחיד שאני זוכר מהאתגר המכור מראש הזה. יול טיפש גמור. להעיף את ג'ונתן הייתה הטעות שתוביל למפלתו בסופו של דבר. קנדיס=
פרומו: עכשיו הולך להיות מעניין. גם יול רוצה לדקור את אוזי בגב וגם אוזי חושב על לדקור את יול בגב. ואני עדיין טוען (כמו בדעות של הפרק הקודם), שבקי מניעה את יול. רואים את זה די ברור, שהוא שואל אותה מה לעשות שהיא מחליטה בשבילו. אני מקווה שאוזי יצטרף לאדם ופרבטי וייקח איתו את סונדרה גם ואז הם יעיפו את בקי (אי אפשר עדיין להעיף את יול). אח"כ את אדם ויש לנו פיינל 4 של אוזי, יול, סונדרה ופרבטי. יול יהיה רביעי, סונדרה תהיה שלישית ופיינל 2 חלומי בין פרבטי לאוזי. אבל יכול להיות שאני חולם טיפה יותר מדי. סיכום: יול יצא טיפש, ג'ונתן עזב וחבל, אוזי לשלטון (או פרבטי)