הישרדות 1313

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif1313 + פרומו לפרק הבא

13 זה לא יהיה מספר המזל של ג'ונתן. כל הפרק הייתה הרגשה שזה הולך להיות הפרק שהוא עף - הווידוי הארוך בתחילת הפרק, השינוי הפתאומי במצב הרוח של כולם שהוא לא היה ושינוי מצב הרוח בדיוק לכיוון ההפוך שהם חזרו מתחרות החסינות. האתגר עם המשפחות היה נחמד, ומה לעשות - מעבר לכל האסטרטגיה והמתח אחד הדברים שאני הכי אוהב בהישרדות זה הקטעים האלו בהם אנשים פשוטים מארה"ב נחשפים לתרבויות אחרות ומדהימות באיזה מין רגע מרגש - ממש שמחתי בשביל כל מי שלקח חלק בזה - אפילו בשביל אדם. היה די ברור שהפציעה של פווארטי לא תהיה כזו משמעותית. ועכשיו להחלטה להדיח את ג'ונתן - אני מתקשה להבין מה בדיוק גרם ליול לשנות את דעתו. הפחד שהצליחו להחדיר בו קנדיס ואדם בפעם שעברה כנראה חלחל עמוק יותר והפך את התכניות. אני משער לעצמי שגם באמת לא הכי נחמד להסתדר עם הנוכחות של ג'ונת'ן במחנה. מבחינת מספרים זה יכולה להיות טעות גדולה של יול ובקי. היה עדיף להיפטר קודם מאדם ולחכות עם ג'ונת'ן - בן אדם שבאמת אין לו מה למכור במשחק מבחינת בריתות ואנשים שיתאגדו סביבו לשנות את המשחק. ג'ונת'ן היה קול בטוח ליול כל עוד הוא מחזיק באליל. מאחר ואוזי לא יכול לפעול נגד יול, הם כנראה ינסו להדיח את בקי. מעניין על איזו תכנית יול מדבר עם בקי בפרומו לפרק הבא - וחשוב יותר האם אוזי יצטרך להתאמץ הפעם בשביל לזכות בחסינות או שזה יהיה קל כמו בפרק הזה. בקיצור - נראה שאדם ופווארטי עדיין חזק במשחק וימשיכו להיות שם. אפילו לא פוסל ששניהם יהיו בפיינל 4. מישהו צריך להזכיר לאחרים שהמושבעים ברובם הם רארו ולא כדאי להם לקחת סיכון שמישהו מרארו ישב בפיינל 2.

Boran

New member
בקשר לפרומו (אין ספוילר)

מאוד, מאוד לא מומלץ לקרוא את ה"בקרוב" באתר של סי.בי.אס הפעם הם לא עשו עבודה טובה בכלל בהסוואה של מה קורה למי, והם בערך אמרו מי מנצח בתחרות פרס ומה קורה כל הפרק ולמי.

half a pint

New member
קישור קטנטן...

מישהו? משהו?

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif1313

למרות שהוא היה ממש מעצבן ג'ונתן די צדק במה שהוא אמר במילות סיום שלו אז זה נראה שפרק הבא הולך להיות מעניין למרות שעדין נראה לי שהפרק הבא יסתיים בהעפה של אדם או פבורטי.. זה נראה להרבה אנשים בעיה שרוב האנשים השנה לא יודעים לשחק את המשחק אבל דווקא אני אוהב את זה לראות איך הם מבינים את המשחק תוך כדי.. למרות שהם לא כאלה אטומים כמו ההם מהעונה ה-1 (האלה שלא היו בשבט של ריצ'רד) הם עדין עושים הרבה דברים שצופה קבוע של השרדות היה חושב "אני בחיים לא הייתי עושה את זה" אבל זה נחמד לראות מישהו עושה את זה..

../images/Emo58.gif1313

חבורה של מפגרים. אינשאללה אדם ופרוואטי ינצחו את העונה. על טמטום צריך לשלם. תורת הוודו: בקי, אוזי.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

זו רשמית אחת העונות הפחות אהובות עלי, לראות 2 אנשים משחקים בינהם בעוד השאר פשוט מחכים לעוף זה לא מעניין. נו מילא, עוד 2 פרקים וסיימנו.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

איי קראמבה. המשך העונה מעניין אותי בערך כמו המשך הקריירה של מיכל זוארץ. הסיבה היחידה לחכות לגמר זה להחזיק אצבעות לפוברטי ואדם (למרות שהם, ביחוד האחרון, גורמים לי לרפלקס הקאה מוגבר. החיוך הדוחה הזה של "אני יודע לשחק את המשחק" שאין מאחוריו שום בסיס משגע אותי כבר 4 פרקים) כי כמו שצפן אמר, על טעויות צריך לשלם ויול צריך לשלם ו(בעזרת השם. או עזרתו של אדון "עשיתי פורנו שלא היו מוכרים בתחנה המרכזית" לפחות) ישלם בריבית דריבית. אידיוט. יש מצב שאני נשמע קצת ממורמר?

ממורמר?!

אתה לא נשמע ממורמר... אתה נשמע כמו טוקבקיסט שמגיב לכתבה בYNET מחפש איפה להיות ציני? לא מעניין אותך לראות מה יקרה?? אני לא מאמינה לזה....

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני בנאדם של פייבוריטים. ברגע שאין לי אחד רמת העניין מבחינתי צונחת לרצפה. בטח בעונה כמו זו שבה בערך 2 אנשים אשכרה משחקים את המשחק. בעצם Make it אחד וחצי. חבל לתת ליול קרדיט שמגיע למצפן הזה שהוא חפר בתחילת העונה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אולי אם הייתי יודע שג'ונתן יעוף לפני שהתחלתי לראות את הפרק, הייתי מתלהב ממנו יותר. בעיקר כי חשבתי שיהיה סתם פרק צפוי שבו אדם/פרווטי יעופו, וחשבתי שכל הוידויים של ג'ונתן מודאג הם סתם עריכה גרועה, אבל מסתבר שטעיתי. אני מקווה שיול ובקי יחכו קצת עם התוכנית להעיף את אוזי כי אני לא מסוגל לראות יותר את אדם. אבל גם אוזי מעפן אז אם יעיפו אותו ואת אדם פרק אחרי זה, אני לא אתלונן

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif1313

אחח ג'ונתן חבל, הכל בגלל יול התמים. אני מקווה שאוזי יתחבר לאדם ופרווטי ויעיפו את יול ואז את אדם כבר. הלאב וואנס היה נחמד, ג'ף כל שניה ממציא כל שניה טוויסט חדש לאתגר. החסינות היה מעולה, אוזי רץ ראשון הרטיב את כל המסלול ואז כל השאר החליקו, סנדרה קיבלה מכה חזקה. אני עם אוזי, הגיע הזמן שיתחילו לפחד ממנו והוא יתחיל לשחק את המשחק.

walking

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 1313

פרק רע רע רע עם העפה רעה רעה רעה. הרס עונה מצוינת.

../images/Emo58.gif

מהרגע שג'ף שאל מי חושב שהוא פגיע ורק אדם ופארווטי הצביעו כבר היה ברור שג'ונתן עף. מצד אחד חבל שהוא עף לפני אדם / אוזי / סונדרה, אבל מצד שני הוא די חפר לעצמו את הקבר. בתור ה"שחקן" האמיתי היחיד בעונה הזאת הוא לא עשה עבודה כל כך מוצלחת... אז מסתמן שאדם ופארווטי מצליחים לפרק את הרביעיה. אני מקווה שזה יבוא על חשבון אוזי ולא על חשבון בקי (כשמיד לאחר מכן אדם הולך).

willo

New member
../images/Emo58.gif 1313

מצד אחד החלטה מעצבנת ללא כל בסיס הגיוני. יש לך רוב תדבוק בו, בייחוד יול מנגד אין ספק שהמשחק הופך להיות יותר מעניין. לדעתי מי שיצאה גדולה היא פאוורטי, הבחורה הצליחה לשכנע - כל הכבוד. לפי הפרומו והפרומו באתר בפרק הבא היא מנסה לעבוד על אוזי ומעניין מה יקרה. אדם צריך לעוף, הוא פשוט מעצבן. לגבי הפרק - אתגר הפרס היה מעניין ויפה, אתגר החסינות, אני לא מבין למה הם ניסו בכלל להתמודד עם אוזי.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 1313

מעניין זה לא היה, אבל אני מאוד נהנה מיול. הוא בדרך להיות השחקן הכי טוב מאז טינה. ממש מרשים.

../images/Emo58.gif

אתה צוחק נכון? זו לא עבודה קשה להצטיין בעונה הנוכחית, יש לך קאסט שמורכב מאנשים שלא צפו בסדרה מעולם.

../images/Emo58.gif וגם

שחקן טוב לא היה: 1. משנה את הברית שהוא מוביל. רק המתמודדים בתחתית הברית צריכים לשנות את הברית. 2. מתייעץ עם מי שאמורה להיות היריבה שלו בגמר - על התצוגה העתידית שלו בגמר. בשורה התחתונה: בעונה רגילה היו אוכלים את יול בלי מלח. אפילו לג'ורי הוא לא היה מגיע.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif1313

יול קנה את הג'ורי והשאיר את ג'ונתן מריר במידה סבירה. מצוין. צעד שטינה, שאני עדיין רואה כשחקנית הכי טובה בתולדות המשחק עד היום, היתה עושה.

למעלה