הישרדות 1313

../images/Emo58.gifטינה לא הייתה שחקנית טובה

לא תמיד המנצחים הם השחקנים הכי טובים.... היו מעט מאוד שחקנים טובים בתוכנית- ריצ'רד מעונה 1, רוב מעונה 6, ג'וני פיירפליי מעונה 7 הם חלק מהשמות

Boran

New member
../images/Emo45.gif

אבל להבא אל תכתוב כלום בכותרת בהודעות עם ספוילר

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

לא תמיד המנצחים הם השחקנים הכי טובים, טינה היתה מצוינת. ולכולם - די עם המרמור על ג'ונתן. גם אני אהבתי אותו (חוץ מזה שאנשים כמוהו הם פחות או יותר הסיבה לשואה), אבל הצעד של יול הוא לא פחות ממבריק. הוא לא צריך לסחוב את ג'ונתן לפיינל 2, ובדרך לעצבן את כל העולם ואשתו (כולל את בקי!), כשהוא יכול פשוט להעיף את ג'ונתן ולזכות בכזה כבוד מהג'ורי, כך שהוא הופך לבלתי-מנוצח בפיינל 2 מול כל מי שיהיה מולו. ואני לא כ"כ רואה מצב שהוא לא מגיע לשם, כשיש לו את האיידול ואת סונדרה ובקי לרשותו המיידית. אם יול לא ינצח, זאת אחת העונות הגרועות בתולדות הסדרה. אם הוא כן, זו עדיין עונה גרועה מקודמתה, אבל לפחות הסיום יהיה סופר-מספק.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

יול כנראה ינצח נגד בקי/סונדרה/אוזי אבל אל תשכח מי יושב לך בג'ורי. אסור להם לשכוח שכל הג'ורי מורכב בלעדית כמעט מאנשי רארוטונגה ואם אדם או פווארטי ישבו שם גם נגד יול יש להם יותר מסיכוי סביר לצאת מנצחים ולכן אני לא מבין למה הם בכלל לוקחים את הצ'אנס אפילו על חשבון ריצוי המושבעים.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif1313

מלבד ריצת חסינויות של אדם/פרוואטי, שזה הימור ששווה לקחת כשיש לך אחד כמו אוזי בברית, אני לא רואה איך הם מגיעים לפיינל 4.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

איך אפשר לא לראות ? במיוחד עכשיו שג'ונתן בחוץ והם מדברים על להמשיך ולשבור את הברית המרובעת ? אם בפרק הבא אוזי או בקי הולכות אז אדם או פווארטי יהיו בפיינאל 4, ונניח שאכן אוזי אכן הצליח לשכנע את האחרים להצביע נגד בקי, יש לך את יול הממורמר שעדיין אי אפשר להצביע נגדו אבל אדם ופווארטי יוכלו להשתמש בו כדי להעיף את אוזי או סונדרה כנקמה והנה יש לך את יול, אוזי/סנדרה ושני החברים שלנו מרארו בפיינאל 4 ובלי ששמת לב אחד מהם (ואולי שניהם) ישבו בפיינל 2. זה הימור שלא הייתי לוקח גם אם היה נופל לי קוקוס על הראש.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

זה אם אתה בוחר להאמין לפרומואים על ההתפצלות של אייטו. אני לא. Misdirection טיפוסי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

דכאון... שני אנשים רציתי לראות משחקים עד סוף העונה - ג'ונתן ואוזי. ג'ונתן בגלל המשחק, ואוזי בגלל סיבות אחרות לגמרי. וסיבות אחרות לגמרי לא מספיקות בשביל להשאיר עניין עד סוף העונה... אז עכשיו אני אצפה בשאר הפרקים בשקיקה לראות את הדאונפול של ברית אייטו, היות והם עשו את הטעות הגדולה ביותר שהיו יכולים לעשות.

maya567

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif

אני קצת מרחמת על ג'ונתן עכשיו כשהוא בג'ורי. אף אחד שם לא ידבר איתו... לפחות היו משאירים לו את אשתו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif וגם פרומו

טוב, הם חייבים להפסיק. מהשניה שראיתי את השם של הפרק - "לארגן התנקשות", זה היה ברור ששתי הבריתות חוברות כדי להעיף את ג'ונתן. החלטה מטומטמת ממש. כל שחקן שיש לו קצת שכל ומסתכל קצת רחוק (שבעונה הזו לא היה אף אחד כזה חוץ מג'ונתן) היה רואה שג'ונתן הוא הבנאדם המושלם לקחת לפיינל 2. יול עלה על זה, אבל החליט לוותר כמו אידיוט גמור. לפי הפרומו בפרק הבא יש ערעור של הבריתות ואוזי שוקל אם לחבור ללבנים כדי לעצור את הכוח שנקרא בקי ויול, ובקי ויול במקביל עולים על זה וחושבים אם להעיף את אוזי. מעניין איפה הכושית שלא באמת קיימת עומדת. אה כן, והיה וידוי של בקי. ואדם החוצפן הזה, ששוכב כל היום ורק מחכה שהמשרתים יקראו לו לאכול, איך הוא אפילו מעז להגיד שג'ונתן לא הרוויח את הזכות להישאר במשחק? ואוזי קפצץ באתגר חסינות כמו מוגלי טוב. תורת הוודו: אדם, סונדרה (אנשים שהייתי רוצה לענות עד מוות)

Boran

New member
../images/Emo58.gif ונראה לי

שפרבאטי היא סוג של עדן... (והמבין יבין)

../images/Emo58.gif1313+פרומו לפרק הבא

דווקא פרק לא רע. הפציעה של פרבטי הייתה טיפה מטרידה, אבל היא הצחיקה אותי כשהיא אמרה לג'ף Thumbs Up. פשוט מלכה! אתגרי משפחות תמיד גורמים לי לדמעות בגרון, לא יודע למה. אשתו של ג'ונתן נראית לא רע, גם אמא של אוזי. הפתיעה אותי הזכיה, אבל השליחה של ג'ונתן לאקסייל הייתה צפויה מקילומטרים. ג'ונתן יצא מלך - הוא פשוט הלך לאשתו ונפרד ממנה, בעוד אוזי, יול ובקי אפילו לא קיבלו חיבוק עם האהובים שלהם... עוד הערה על האתגר: מיליון טוויסטים? מה קרה, מלחמה? אוזי=הנחש החדש. "בואו נחביא את הקוקוסים". למרות שהוא יחסית צודק, עדיין זה צעד מלוכלך ברגע שכל ה6 היו ביחד בלי ג'ונתן, זה היה צפוי שהוא הולך לעוף. כל הכבוד לאדם ופרבטי שהצליחו להפוך את המשחק. זה נותן תקווה שהמשחק יהיה יותר מעניין (מקווה שלא תקוות שווא). אתגר החסינות היה האתגר הכי מיותר בהיסטוריה. מי יכול להתחרות בפליפר (אוזי) באתגרי מים??? סונדרה נפלה די קשה, זה הדבר היחיד שאני זוכר מהאתגר המכור מראש הזה. יול טיפש גמור. להעיף את ג'ונתן הייתה הטעות שתוביל למפלתו בסופו של דבר. קנדיס=
פרומו: עכשיו הולך להיות מעניין. גם יול רוצה לדקור את אוזי בגב וגם אוזי חושב על לדקור את יול בגב. ואני עדיין טוען (כמו בדעות של הפרק הקודם), שבקי מניעה את יול. רואים את זה די ברור, שהוא שואל אותה מה לעשות שהיא מחליטה בשבילו. אני מקווה שאוזי יצטרף לאדם ופרבטי וייקח איתו את סונדרה גם ואז הם יעיפו את בקי (אי אפשר עדיין להעיף את יול). אח"כ את אדם ויש לנו פיינל 4 של אוזי, יול, סונדרה ופרבטי. יול יהיה רביעי, סונדרה תהיה שלישית ופיינל 2 חלומי בין פרבטי לאוזי. אבל יכול להיות שאני חולם טיפה יותר מדי. סיכום: יול יצא טיפש, ג'ונתן עזב וחבל, אוזי לשלטון (או פרבטי)

willo

New member
../images/Emo58.gif

יש רק בעיה אחץ, האליל של יול טוב עד (וכולל) Final Four, כך שבפועל המקום שלו בשלישיה די מובטח (אא"כ הם מוכנים לקחת סיכון ולהצביע נגדו וכך לחשוף את עצמם).

../images/Emo58.gif נראה לי שאתה טועה...

האליל תקף גם ביינל פור??? ממש לא נראה לי... אם כן זה דפוק אני מקווה שהבאים לעוף: אדם סנדרה בקי יול ואז אוזי ופרווטי יתחרו ראש בראש קשה ביותר... ולבסוף אני מקווה שפרווטי תנצח!

../images/Emo58.gif

האיידול לא בתוקף כבר בפיינל 4, ראה עונה 12 למשל. לכן, זה מבטיח ליול את הפיינל 4, אבל לא את הפיינל 3 (יאללה אוזי!)

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif גם לעונה 12

גם בעונה 12 האליל היה תקף בפיינל 4 כפי שג'ף הסביר מלכתחילה Untill and through the final 4.

../images/Emo58.gif אם ככה, תכנון חדש

אוזי מתחבר לאדם ופרבטי ואיך שהוא לוקח את סונדרה והם מעיפים את בקי. אח"כ מעיפים את אדם, כשאוזי וסונדרה שוב משנים את דעתם אבל הם מודיעים לפרבטי ואוזי מבטיח לה פיינל 2 מולו. אוזי כבר בגד בכולם כמעט בשלב הזה (הוא גם השחקן היחיד שנשאר, אחרי שהעיפו את ג'ונתן. הוא הרי החליט להפסיד את החסינות בפרק השני). אז הוא בוגד בסונדרה ומעיף אותה, תוך כדי שהוא מסביר שהוא לא יכול להעיף את עצמו, ולא יכול להעיף את יול בגלל האימיוניטי איידול והוא הבטיח לפרבטי את הפיינל 2. אוזי זוכה בחסינות האחרונה, שהיא קשורה למים/להיות תלוי על עמוד/לעמוד הכי הרבה זמן ומעיף את יול ולוקח את פרבטי לפיינל 2 חלומי!!! 6. בקי 5. אדם 4. סונדרה 3. יול 1+2. אוזי ופרבטי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif גם ללירון אבן

האיידול כן תקף בפיינל 4 - לכן טרי הגיע לפיינל 3, ונפרדנו בטרם עת מסירי.

half a pint

New member
../images/Emo58.gif 1313

תקנו אותי אם אני טועה (ובהתחשב במספר העונות של הסדרה שראיתי- יכול מאוד להיות) אבל... בשביל שיול יפסיק להיות איום כל כך גדול עבור השאר- לא חכם מצד *מישהו* להציע שגם אם לא להעיף אותו- לפחות לאלץ אותו להשתמש באליל כדי שהוא "יבוזבז" ואז גם אם מישהו אחר יעוף- בפעם הבאה כבר יש סיכוי להעיף את יול? אני מאוד רוצה שיול ינצח (ובגלל זה כל הפרק הזה הרגיז אותי) אבל... הם יכולים להפעיל קצת את הראש שם?

למעלה