הישרדות 1312

Boran

New member
בדיוק, אבל בדיוק

מה שרציתי להגיד אבל בסוף שכחתי

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני לא פוסל אפשרות שבעונת הטוויסטפסט הזו יתנו לג'ורי להצביע בלייב בתוכנית הסיום, אחרי שהם ראו את כל הפרקים. בעצם כשאני חושב על זה נתתם לי שביב של תקווה שג'ונת'ן בכל זאת יכול לזכות

Boran

New member
לא נראה לי

לא נראה לי שסי בי אס יחזרו פה על הטעות שהם למדו ממנה בביג בראדר 3

Volldemort

New member
../images/Emo6.gif

"- מה עם וידוי לבקי? אני חושב שאולי ראינו אחד כזה מתחילת העונה." כ"כ צודק!! היא מזכירה לי את דארה (7): לא רואים אותה, אבל אז היא תפרוץ איפהשהוא. אבל בניגוד לדארה, אני חושב שהיא תגיע לפיינל 3...

Ogakor

New member
../images/Emo58.gifS13E12../images/Emo58.gif

סוף סוף העיפו את קאנדיס! מגיע לה.. היא סתם בכיינית.. נראה ךי שאם בפרק הבא אדם לא יזכה בחסינות יעיפו אותו מה שמשאיר את פרוואטי וג'ונת'ן במשחק- ואז יעיפו את ג'ונת'ן.
ההיילייט של הפרק היה ללא ספק הטרייבל קונסיל.. השלושה של רארו פשוט טיפשים, יש להם יותר מידיי ביטחון. הצילומי טבע של הישרדות הורגים אותי.. מה זה הצלופח הזה שהקיא תמנון.... אגב- שמתם לב שקאנדיס לבשה באקסייל את המטפחת של רארו?

viveros

New member
../images/Emo58.gif1312

פרק טוב, למרות שהיה צפוי שקנדיס תעוף ושיול לא יתפתה להעיף את ג'ונתן. אני תמיד אוהב את הפרקים של המכירות הפומביות, ובכלל, הפרק הזה היה משעשע במיוחד. הרגע הכי מצחיק: ג'ף פרובסט מנסה לסכסך בין קנדיס ואדם בסיום ואומר:"נשיקה זה נחמד, אבל אם זאת הייתה אהבה, אולי אדם היה נותן לך את שרשרת החסינות" - כמובן שזה היה טיפשי מצד אדם לעשות את זה, כי אם הוא היה נותן לקנדיס את השרשרת מייד היו מעיפים אותו. לפי דעתי אדם יעוף שבוע הבא, ואחריו ג'ונתן, מה שמשאיר את פרווטי במשחק. אם נכונות השמועות שהעונה בגמר יהיו חמישה שורדים ולא ארבעה, זה משאיר את פרוואטי חזק בתמונה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי, אחד הפרקים הטובים בהישרדות, לא רק בעונה הזאת אלא מכל העונות. הדבר היחיד שלא היה מעניין בפרק זו התחרות חסינות. חוץ מזה, כל רגע זהב. המכירה הפומבית הייתה מעולה. הטרייבל היה בכלל אדיר. הסימן לטרייבל טוב זה טרייבל שבו ג'ף בקושי מדבר, כל מה שהוא צריך לעשות זה לשאול "מה קרה אחרי האתגר היום?" ו- All hell breaks loose.
הדרך של יול לפיינל 2 נראית סלולה - קודם להעיף את אדם ופרווטי, אח"כ לצרף את ג'ונתן אליו ואל בקי כדי להעיף את סנדרה ואוזי, ואז בקלות לנצח את כל אחד מהשניים האחרים שאיתו, בקי וג'ונתן. מעניין מה יעשו אוזי וסנדרה כדי למנוע את זה. אם בכלל.

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

להעיף את אוזי יהיה יותר קשה מסתם להחליט להעיף אותו. כל מה שאוזי צריך בשביל להגיע לפיינל 2 זה שורה של אתגרים פיזיים. אבל מישהו צריך להתחיל להבין שליול יש תכניות שכוללות את ג'ונתן בפיינל יחד איתו. אבל קודם שיעיפו את אדם. החיוך שלו מעצבן אותי, שהוא תוקע את הלשון בשפה התחתונה WTF בנאדם

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

מה? איך זה קרה? לא! כך הפרק היה ערוך לכך שג'ונתן עף! מה? למה הוא עוד פה? איכ. הוא פשוט משחק מכוער. הקטע של "טוב הם לא עוזרים כאן אז בואו לא ניתן להם אוכל" פשוט ילדותי. אולי הוא צודק, כן, אבל זאת בכל זאת התנהגות של ילד בן ארבע. המכירה הפומבית הייתה דלה מדי, איפה עו דברים תקועים, איפה ההמבורגר העצום עם המליון תוספות? סנדרה כשהיא הימרה על 140 עשתה כזה פרצוף של "כל-כך לא אכפת לי על מה אני מהמרת". אוזי יצא מלך עם הגלידה. בפרק הזה התעלמו טוטאלית ובקי סנדרה ואוזי. הם לא אמרו כלום. כמעט. רק הרארואים וגונתן ויול. פתאום שמתי לב, שליול יש את הגוף הכי מוזר בעולם. רק אנשים מרארו בג'ורי. שימו לב
(וזהו)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

דוקא לדעתי הוא די צדק בקטע עם הדג. סליחה, אבל זה לא נראה לי הגיוני שלאורך כל הזמן מאז המיוטיני שלו הוא הולך וקורע את התחת, גם דג דגים, גם מביא עצים לאש ומדליק מדורה, גם מבשל את הדג, ושלישיית הפרזיטים שוכבים ומתחפשנים ורק מחכים שהוא יקרא להם לאכול. למה מה קרה? לדעתי היום היה הקש ששבר מבחינתו של ג'ונת'ן, אחרי הרבה זמן שזה הפריע לו.

Mr NV

New member
../images/Emo58.gif13X02

פרק ענק. מדהים מה שורד אחד טוב יכול לעשות ל19 מפגרים אחרים. שלישיית הטמבלים שוברים שיאים. הם היו חייבים לומר ליול, אם אתה לא מעיף את ג'ונתן אתה מאבד שלושה קולות במושבעים. וחוץ מזה, הם היו חייבים לעבוד ולבלות עם יול ולא להתבודד באוהל שלהם.... לא יאומן. צריך לקרות הרבה כדי שיול לא יזכה בעונה הזאת. הדבר היחידי שאני איכשהו רואה שיקרה זה משהו עם אוזי...... ותקווה לעתיד, שפוורטי, אשתי לעתיד, תשאר כמה שיותר

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif בקשר לאתגר הפרס

אפשר לראות באתר של CBS שהיו שם עוד חפצים שהציעו עליהם אוכל כמו משולש פיצה (שגם אותו ג'ונתן אכל?!!?) ומשהו שגם אדם אכל ועוד כמה...

gulek1

New member
../images/Emo58.gif

הפיצה של ג'ונתן דווקא כן שודרה בפרק (לפחות בעותק שאני צפיתי בו). אכן הדהים אותי שאדם וקנדיס לא אכלו או קיבלו דבר...(לא הצטערתי עבורם במיוחד)

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif1312

פרק כזה טוב, איזה כיף לראות את כל הריבים האלה. זה נראה כמו גנון קנדיס מלשינה על יול שהוא אמר שהוא לא אוהב את ג'ונתן, ואז כולם הולכים לבכות לגננת ג'ף ולג'ורי כדי ושאף אחד לא ישחק עם ג'ונתן. יול מראה לכולם את האיידול, לא רעיון טוב, שילמד מטרי כולם היו בטוחים שיש לו את האיידול אבל עדיין היה להם טיפה של ספק. יהיה נחמד לראות את אוזי מגיע לפיינל 3. מישהו פה עוד קיווה שפרווטי תעשה אמבטיה בלי בגד ים? ותעיפו כבר את אדם!!!

Jason2

New member
../images/Emo58.gif1312

לא ממש, הם מטשטשים את הקטעים האלה, הם צריכים להוציא DVD של הסדרה בגרסת Unrated.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק! עד שיש לפרואטי אמבטיה... לפחות תעשי אמבטיה כמו כל בנאדם רגיל...

willo

New member
../images/Emo58.gif 1312

נכון שהקאסט לא הכי מעניין, והווידואים לא מעמיקים אבל בהחלט פרקים טובים. אין ספק שההחלטה להעיף את קנדיס ולא ג'ונתן נכונה. הרעיון הוא להעיף את השלושה כל עוד אפשר, את ג'ונתן אפשר להעיף גם בשישיה אם מי שישאר יזכה בחסינות, ככה יש סכנה שאחד מהם יזכה בחשינות ויגיע לרביעה. הפרצופים של נייט - פשוט מצחיקים, ורק בשביל להמשיך ולראות אותם שווה שג'ונתן ישאר (וכן גם אני מתחיל לקוות שהוא יזכה כי פשוט מגיע לו). השליטה של יול מתבררת יותר ויותר, ולדעתי לבקי יש השפעה יותר גדולה משרואים כי תמיד הוא מתייעץ איתה (והיא הייתה נגד להעיף את ג'ונתן). הקטע עם הדג - חזק ובמקום, בעונה 6 אלו היו הרביעה שנחה (היידי, ג'נה, אלכס ורוב) כשהם היו הרוב, מנגד אתם המיעוט ואתם הולכים להתמזמז (תרתי משמע) בזמן שהאחרים עובדים - זבש"כם. ביקורי הקרובים בפרק הבא (לפי הבקרוב באתר) ולדעתי הפציעה של פאוורטי לא כזו חמורה.

half a pint

New member
../images/Emo58.gif

צ'או קנדיס... נתראה כשתהיי יותר נקייה. not sharing not giving מה נראה לה? שצוות הפקה מכין הם את הדגים? שג'ף הופך המבורגרים על האש ועוד מעט יבואו לשאת אותה עד לארוחה? חיים בסרט, שלושת הלבנבנים, ומזל שיול לא התפתה להעיף את ג'ונתן לפניהם. אם לא מתח בהעפות- אני רוצה שאדם יעביר את הזמן כשהוא לבד עם פרוואטי, קנדיס תגלה על זה כשהם ביחד בחבר המושבעים וכמו שנאמר כאן- שתינעל איפשהו מחוץ למלון כשקר ורטוב. אין לי כוח אליה. נייט נייט נייט... תהיתי לרגע אם ככה הוא מתלהב או שהוא מתחשמל ממשהו. מיותר.

למעלה