הישרדות 1312

maya567

New member
../images/Emo58.gif

סיפור האהבה האמיתי בעונה הזו הוא בין ג'ף וג'ונתן, כשבפרק הזה נוסף עוד משפט אלמותי לסיפור: Jonathan: There's a 100, and here's a tip for you. Jeff: Thanks.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אני כבר נכנעתי מלהבין את האנשים בעונה הזאת, חוץ מג'ונתן ויול (שבעונה נורמלית היה משלם על הכנות שלו) אף אחד לא עושה כלום כדי לשנות את המצב שלו במשחק! אז ברית אייטו הסתדרה מצויין אבל מה בדיוק האסטרטגיה של סונדרה ובקי? להגיע לפיינאל 4 ואז להגרר לפיינאל 2 כדי להפסיד לאוזי ויול הפסד טוטאלי?! אם העונה הזאת תמשיך בפיגונג של הלבנים לפיינאל 4 של אייטו זו תהיה העונה הכי צפוייה ומשעממת מאז פאלאו...

../images/Emo58.gif

יול: אז בקי, זוכרת את התוכנית שלנו להגיע לפיינל 2? בקי: כמובן. יול: כדי שאוכל לנצח בפיינל 2 אני חייב להדיח את ג'ונתן,אחרת החבר'ה מרארו לא יצביעו לי. בקי: (חושבת בראש: הבחור אדיוט): אז מה שאתה חושב? יול: אני חייב לחשוב על מה שיקרה בהמשך. אני לא יכול להפסיד בגמר בגלל הטעות הזו. בקי: (חושבת בראש: הבחור אדיוט. אני הולכת לקרוע אותו בגמר) תעשה את מה שאתה חושב שנכון. אני בעד להשאיר את ג'ונתן.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

זו באמת היתה אחת ההתייעצויות הכי מטומטמות בהיסטוריה של הישרדות.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

סונדרה ובקי, אם הן חכמות, אחרי שאדם יעוף, יפנו לג'ונתן שיעזור להן להעיף את יול/אוזי, ואז אחרי שאחד מהם יעוף יחברו לפרוואטי להעיף את ג'ונתן. ואז פיינל פור עם יול, כנראה שהאיידול לא ישומש והן יעיפו את פרווטי, ואז פיינל שלוש עם יול, כשאחת מהן זוכה בחסינות וחייבת לקחת את השניה, כי אף אחת מהן לא תנצח את יול.

lioryurk

New member
../images/Emo58.gif היה פרק טוב

אבל עושה רושם שהסדרה הולכת להיות מאוד צפויה בפרקים הבאים אבל אי אפשר לדעת כי הרבה פעמים בעבר חשבתי שיהיה משהו ברור ובסוף זה היה אחרת. לגבי הקאסט באמת העונה הביאו אנשים שאין הרבה ידע בתוכנית וזה קצת מזכיר את העונה הראשונה שגון הוא בתפקיד ריצא'רד אבל פחות טוב ממנו. בכל מקרה גם אם מה שצפוי יקרה ויעופו פברטי ואדם בפרקים הבאים אז יהיה מעניין כי יול יהיה במוקד ג'ונתן כבר יארגן משהו נגדו כי לפי מה שראיתי עד עכשיו סנדרה ואוזי לא ממש חזקים בטקטיקה והולכים עם הזרם. אבל אני ממש לא מזלזל בפוורטי היא אחת המתמודדות היותר חזקות שאני זוכר. לסיום אני מאמין שיהיו עוד כמה טוויסטים עד לסיום העונה וכרגע ההימור שלי לזכייה זו בקי כי היא עובדת מאחורי הקלעים והיא חכמה ולא מושכת אש.

../images/Emo58.gifכמה דברים מעניינים...

טוב אז ככה.. אהבתי את הפרק... אבל יש כמה דברים שאנשים פה כתבו שאני רוצה להגיב עליהם כי ראיתי באתר של CBS את המתמודדים המודחים מדברים... אז אלו כמה דברים שאני זוכרת... קנדיס ואדם כבר לא ביחד. היא כעסה על אדם שלא הביא לה כסף באוקשן וסימן לה עם הראש שהוא לא רוצה להביא לה יותר (כנראה רצה אוכל... בסוף לא קיבל.. השמוק) ובסוף בקי לקחה את הפרס. היא גם קצת נעלבה מפרווטי שלא תרמה לה אבל בגדול היא רואה בה חברה וגם על ההתגפפות שלה עם אדם היא סולחת- על אדם היא כועסת... גם העניין שהיה נראה שהם יושבים באוהל (קנדיס, אדם ופרווטי) ולא עושים כלום היה תרגיל עריכתי.. ובעצם הם הכינו את האש והיחידים שתפסו דגים הם אוזי וג'ונתן... בקי וסנדרה למשל לא עשו הרבה גם.. עוד דבר מוזר- קנדיס רואה בג'ונתן חבר טוב... ג'נה מורסקה המנחה (הישרדות 6) לא הבינה למה פרווטי נכנסה עם בגד ים לאמבט... אפרופו פרווטי... אני מקווה מאוד שהפרומו לפרק הבא לא אומר לנו בעצם שפרווטי תצא כי היא חתכה את האצבע... זה נשמע מוזר אבל היא אמרה "i think my finger is about to fall out" ואז ג'ונתן אמר שזה נראה רציני והוא לא יודע אם תוכל להישאר... אוי ואבוי אם תלך... אגב- אהבתי את הקריצה בין נייט לפרווטי... שובבים וגם אני שמתי לב למבטו של בראד (שככל הנראה יתגלה בפגישת מחזור שיוצא עם ג'יי פי) בעת הנשיקה של קנדיס ואדם... מבט של מארגן החתונה הקרובה ומעצב שמלה אקסטרה אורדינר עם עיטורי זהב מסביב ובופה מאורגן בכניסה

MaLi B

New member
../images/Emo58.gif לזה שמעליי..

מה זאת אומרת יוצא עם ג'יי פי ?!?!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

יש שמועות די מבוססות שג'יי פי ובראד יוצאים. dating. היה די ברור שבראד גיי, ומסתבר שגם ג'יי פי

../images/Emo58.gifS13E12

קודם כל, תודה לחבר שלי שסיפר לי על הפורום הזה, חיפשתי פורום רק של השרדות ולא מצאתי אני רובי, בן 24, מכור לסדרות מציאות בכלל ולהשרדות בפרט אז מקווה להנות וכו' וכו' ועכשיו, לפרק: פרק שללא ספק מראה כמה השלושה מפגרים וחסרי אונים (אולי בגלל העריכה, אבל עדיין) התבאסתי שקנדיס עפה, אבל מצד שני זאת מחמאה - רואים בה את התחרות הכי גדולה. ג'ונתן יכול להיות מקום 2 בכיף ומי יודע - אולי אפילו ראשון? יול מעצבן אותי, הוא חסר עמוד שדרה ולגלות לכולם שיש לו את האיידול היה צעד די דבילי. אני גם די בטוח שבקי שולטת בכל צעד שהוא עושה, למרות שהוא נראה די חכם. ועוד משהו לגבי האיידול - ג'ונתן אמר לשלושת הצעירים שליול יש אותו, הפרצוף שאדם עשה היה אלוהי ופארבטי יצאה לגמרי סתומה (למרות שאני מת עליה) כשהיא ענתה לו "אני לא מאמינה למילה ממה שאתה אומר". תפסיקו לזלזל בג'ונתן!!! המכירה הפומבית הייתה פושרת ומי מתקלח עם בגד ים לעזאזל??? איפה ג'נה מורסקה והיידי כשצריך אותן??? בקשר לחסינות - עוד אתגר פושר וריחמתי על קנדיס שהיא לא הצליחה בגלל 2 שניות הפרש. אדם זכה בצדק, למרות שאני מת לראות אותו עף. מאחרי החסינות ועד הסוף הפרק פשוט עלה מדרגה בטירוף והזכיר לי למה זאת סדרת הראליטי הכי טובה אי פעם - זה מתחיל ונגמר ביחסי אנוש. כל מהלכי ההתאבדות של קנדיס אולי לא הצילו אותה מהדחה, אבל היא בהחלט הציתה אש. והפרצופים של נייט בטרייבל היו מצחיקים בטירוף. בסופו של דבר, קנדיס אמרה שלום עם נשיקה חמה לאדם, ג'ונתן נשאר ואם הוא חכם הוא ימצא לעצמו דרך להגיע לפיינל 4. למרות שמבחינתי, צריכים להעיף את ג'ונתן, אדם ופארבטי ואז לעשות תחרות נטו של כבוד בין חברי אייטו ושמי שהכי טוב (אוזי) ינצח. לסונדרה ולבקי לא ממש מגיע להיות בפיינל 4, אבל אם כבר סוחבים אותן לשם - שיהיה גמר בין אוזי ליול. אבל זה לא יקרה, אז אני אסתפק בחלומות שלי. נתראה שוב שבוע הבא!

viveros

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי את הניתוח, אבל כמה דברים: פרוואטי צודקת שהיא לא מאמינה לאף מילה של ג'ונתן, או לפחות שהיא מצהירה את זה - הרי הוא בגד בכל מי שרק אפשר לבגוד במשחק הזה. בכל מקרה, לפי דעתי עמוק בפנים היא יודעת שג'ונתן צודק ושליול יש את האיידול. הפרצוף שאדם עשה נובע מזה שהוא ניסה לשחק את המשחק כאילו שלו יש את האיידול - לכן הוא אמר בביטחון כזה מוחלט בשבוע שעבר שליול אין אותו (נייט אמר את זה במפורש ב-survivor live של שבוע שעבר). אני דווקא לא חושב שבקי מניעה את הגלגלים - יול הוא המוח מאחורי הכל שם. מה שכן, הוא בהחלט מקשיב לבקי.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

ג'ף ג'ארט שולט
בקשר לבקי - לא נראה לי שאפילו היא בעצמה חושבת שהיא שולטת ביול. היא יודעת שהוא שחקן חזק והוא המנהיג של ברית אייטו והיא רק מנסה להיות הצמודה שלו כדי שהוא לא יחליט להעיף אותה פתאום ויקח אותה לפיינל 3 (ולדעתי הוא באמת יעשה את זה).

../images/Emo58.gif תגובות לתגובות

viveros - הבעיה עם פארבאטי (ועם אדם וקנדיס למעשה) היא שהיא לא האמינה לג'ונת'ן פעמיים, כשהוא בעצם רצה לעזור להם. זה שהיא יודעת עמוק בפנים ועדיין מתווכחת איתו גובל ביהירות ובטיפשות יול מקשיב לבקי=בקי מניעה את הגלגלים. היא משחקת אותה ראש קטן, אבל היא בעצם תתגלה כמוח מאחורי הכל amitooshacham - ג'ארט אכן שולט בייבי! רק שיחזור כבר... זה כל הקטע, שבקי משחקת אותה נגררת, כשבעצם מה שהיא עושה זאת טקטיקה פשוטה של להסכים לכל מה שהוא אומר כשבעצם היא מכניסה לו את הרעיונות לראש אבל יכול להיות שאני נסחף...

../images/Emo58.gif

הכנות המוגזמת של יול הורגת אותי. אלוהים, שמור קצת דברים לעצמך! המחשבה שאולי יש לך את החסינות היא הרבה יותר חזקה מלהיות בטוח בזה. בנוסף, למה לעזאזל אתה מתייעץ עם בקי על איך אתה יכול לנצח?? אתה לא היחיד שמנסה לזכות במשחק! הדבר היחיד שיותר מעצבן אותי מזה זו העובדה שבכל עונה אחרת הכנות הזאת כבר הייתה מעיפה אותו מהמשחק ממזמן. אז עכשיו, אחרי שקנדיס עפה, נשארתי עם 3 אנשים שאני מעודד - ג'ונתן, שאין מה לעשות הוא היחיד שמשחק את המשחק באיזשהי רמה שראויה להערכה, פארווטי, שאני עדיין שומר לה אמונים מתחילת העונה והיא עוד הוכיחה שהיא יכולה לשלוט בכל השבט שלה ולהפוך את העניינים ובקי, שנראית כמו מי ששולטת ביול, אבל יכול להיות שאני אפסיק לעודד אותה ברגע שהיא תתחיל לדבר. אני היחיד שחושב שהפיינל 4 יהיה מורכב מאוזי, סונדרה, בקי/יול ופארווטי/ג'ונתן/אדם? הרי זה מושל בשביל ההפקה שיהיה אחד מכל קבוצה אתנית - ככה אי אפשר יהיה להאשים בגזענות אף אחד.

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif 1312

רק אני חושב שלסנדרה ולבקי יש את הסיכוי הגדול ביותר לזכות? לא שמים לב אליהן, הן מיודדות עם כל הקבוצה (חוץ מקנדיס, שבטח כעסה על בקי ששלחה אותה לאי הגלות, אבל הספיקה לעוף בינתיים), ויש להן מוח קרימינלי
לא? ובאמת מזל שקנדיס עפה. אחרת היינו צופים פה בעוד תסמונת אמבר-רוב, כלומר: אדם וקנדיס בפיינל 2. פוו.

למעלה