../images/Emo58.gifS13E12
קודם כל, תודה לחבר שלי שסיפר לי על הפורום הזה, חיפשתי פורום רק של השרדות ולא מצאתי אני רובי, בן 24, מכור לסדרות מציאות בכלל ולהשרדות בפרט אז מקווה להנות וכו' וכו' ועכשיו, לפרק: פרק שללא ספק מראה כמה השלושה מפגרים וחסרי אונים (אולי בגלל העריכה, אבל עדיין) התבאסתי שקנדיס עפה, אבל מצד שני זאת מחמאה - רואים בה את התחרות הכי גדולה. ג'ונתן יכול להיות מקום 2 בכיף ומי יודע - אולי אפילו ראשון? יול מעצבן אותי, הוא חסר עמוד שדרה ולגלות לכולם שיש לו את האיידול היה צעד די דבילי. אני גם די בטוח שבקי שולטת בכל צעד שהוא עושה, למרות שהוא נראה די חכם. ועוד משהו לגבי האיידול - ג'ונתן אמר לשלושת הצעירים שליול יש אותו, הפרצוף שאדם עשה היה אלוהי ופארבטי יצאה לגמרי סתומה (למרות שאני מת עליה) כשהיא ענתה לו "אני לא מאמינה למילה ממה שאתה אומר". תפסיקו לזלזל בג'ונתן!!! המכירה הפומבית הייתה פושרת ומי מתקלח עם בגד ים לעזאזל??? איפה ג'נה מורסקה והיידי כשצריך אותן??? בקשר לחסינות - עוד אתגר פושר וריחמתי על קנדיס שהיא לא הצליחה בגלל 2 שניות הפרש. אדם זכה בצדק, למרות שאני מת לראות אותו עף. מאחרי החסינות ועד הסוף הפרק פשוט עלה מדרגה בטירוף והזכיר לי למה זאת סדרת הראליטי הכי טובה אי פעם - זה מתחיל ונגמר ביחסי אנוש. כל מהלכי ההתאבדות של קנדיס אולי לא הצילו אותה מהדחה, אבל היא בהחלט הציתה אש. והפרצופים של נייט בטרייבל היו מצחיקים בטירוף. בסופו של דבר, קנדיס אמרה שלום עם נשיקה חמה לאדם, ג'ונתן נשאר ואם הוא חכם הוא ימצא לעצמו דרך להגיע לפיינל 4. למרות שמבחינתי, צריכים להעיף את ג'ונתן, אדם ופארבטי ואז לעשות תחרות נטו של כבוד בין חברי אייטו ושמי שהכי טוב (אוזי) ינצח. לסונדרה ולבקי לא ממש מגיע להיות בפיינל 4, אבל אם כבר סוחבים אותן לשם - שיהיה גמר בין אוזי ליול. אבל זה לא יקרה, אז אני אסתפק בחלומות שלי. נתראה שוב שבוע הבא!