הישרדות 1312

nb266

New member
survivor 13

im in the states and i just saw the new episode. i think it was really stupid of candice to go aginst jonathan like that for 2 reasons,he didn't have a chocie and also he bitrayed his new trib,she she also bitrayed her last trib. i think that it was smart of yul not to vote jonathna out now,atleast not until he will vote out the raro trib and be safe.i think also it will b a good idea of yul to try and get jonathan with him for the final 2,a sure victory but it will b hard as hell doing that. it would of been smart too by yul to make a deal with raro that if he will vote off jonathan thay will give him his vote. basicy a good episode,not for the chalanges but for the trash talk,cause we know more or a less what will happend

../images/Emo58.gif1312

איזה קאסט מעצבן. אני לא יודע מי מרגיז אותי יותר - נייט האדיוט עם הפרצופים המרגיזים, פרווטי הצדקנית או יול שמפגין חוסר החלטיות מוחלט. הדבר החיובי יחידי שהיה בפרק הזה היה שקנדיס נשלחה לאקסייל. שוב. מגיע לה לכלבה הקטנה
אינשאללה גם בג'ורי היא תמצא את עצמה נעולה מחוץ לחדר במלון. יול נלחץ מהשטות הכי גמורה. אדיוט. הרגע אמרו לך איך לנצח את המשחק, מה אתה נלחץ? קח את ג'ונתן לפיינל 2. נראה איזה מושבע יצביע עבורו.כל מה שהוא צריך זה להגיע לפיינל 5 עם הברית שלו.ב-5 להשתמש בג'ונתן כדי לשבור את הצבעת הזוגות ואז ב-3 לגרום לג'ונתן לזכות או לשכנע את בקי שתוותר עבורו. היא לא אהבלה אבל הכל אפשרי בעונה הזו. תורת הוודו: בקי, אוזי. אגב, שמתם לב שהעונה הזו רוב הוידויים נשמעים אותו הדבר? (מה שמראה על הבינוניות של הקאסט) יול התוודה כבר ב-3 (!) פרקים שונים שהמתמודדים לא סובלים את ג'ונתן ושאין מה לעשות, חלק מזה נצמד אליו. קנדיס באקסייל איילנד אומרת בכל פעם את אותו הדבר, כמה קשה לה והיא מתגעגעת לאדם וזו חוויה מחזקת.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לשאלה הראשונה בלי ספק נייט. איזה פרצופים של בבון אלוהים. למרות שגם פאוורטי הצליחה לעבור לצד הרע שלי בפרק הזה. מבחינתי אם ג'וני לא בפיינל 2 זה ביזיון, ביחוד לאור רמת האנשים שמשתתפים בעונה הזו (בריטני ספירס בCrossroads היתה יותר קרובה למילה "משחק" מאשר 90 אחוז מהקאסט האיום הזה. (למען הסר ספק אין לראות בדברים אלה רמיזה שצפיתי ב-Crossroads.. באמת!)) לצערי הסבירות שג'ונתן יזכה יותר נמוכה מהסיכוי שצביקה הדר יתאדה באיזו תאונה מצערת בעשור הקרוב, ככה שאני אסתפק במקום שני בשביל המלך האמיתי היחיד של העונה הזו.

half a pint

New member
../images/Emo58.gif

בשרשור הקודם הסברת למה בקי נכללת בתורת הוודו. תוכל להסביר למה אוזי הוא אחד נוסף? ואני זוכרת שהיו ארבעה... פליקה הייתה אחת מהם, נכון? מי היה הרביעי? תודה

../images/Emo58.gif

לא. היו 3. בקי, אוזי וכריסטינה. כריסטינה הייתה הימור פרוע רק בגלל העריכה שקיבלה בתחילת העונה עם ההפסד המכוון. אוזי עדיין נמצא שם גם בגלל הפתיח (יש אש על שבט אייטו ואש על התמונה שלו, אבל נדמה לי שהתמונה נשרפת) וגם בגלל שראינו שני צדדים שלו - הצד הטוב והצד הרע (ההפסד המכוון בתחילת העונה). אם היו שואלים אותי היום אז הייתי מסמן רק את בקי. אין בכלל ספק. אוזי לא ינצח את העונה הזו. ואם הוא ינצח אותה, יהיה מעניין לראות כיצד יתייחסו להפסד המכוון שהיה הרעיון שלו. אוסטן לא קיבל הרבה כבוד. מצד שני, אולי העריכה הטובה שהוא מקבל כל העונה נועדה בדיוק כדי להשכיח מהצופים את זה.

half a pint

New member
../images/Emo58.gif

תודה. באמת בדקתי כמה שבועות אחורה וראיתי שזכרתי לא נכון. עם כמה שאני אוהבת מאוד את הדינמיקה בין יול ובקי, אני מקווה שבקי לא תזכה. בייחוד לא אם היא תגיע לפיינל 2 עם יול והוא ייענש על זה שהוא מנהיג, למרות שזה לא משהו אופייני להחלטה של המושבעים בכזה שלב אבל... אם לא יול, אני מקווה שאוזי כן ייקח את המליון. באוסטן אתה מתכוון לאוסטן של עונה 7? ואני יודעת שאוזי אהוב על הרבה מאוד צופים (ועליי) אבל בטוח שהוא מקבל עריכה טובה? בפרק האחרון הוא לא ממש דיבר ואמנם זה היה קיצוני אבל לא לגמרי חריג. הוא שקט מאוד ופעמים היחידות שהוא מתבלט הן באתגרים- וזה בלתי נמנע ולא קשור לעריכה. כח פיסי הוא כח פיסי.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif1312

על מה אתם מדברים? בקי לא תנצח עם 6 וידויים ב-12 פרקים. צאו מזה. יול מנצח וזה אחד הדברים השקופים בתולדות הישרדות מרגע ה-mutiny. אם הוא לא ינצח זה יהיה מדהים ומאוד מאכזב. הפרק האחרון, אגב, היה נהדר - כמו שלושת קודמיו ואף יותר. הרבה לכלוך.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

יובלי, מי עוד - על סמך תאוריית העריכה שאתה כל כך אוהב - מועמד לנצחון?

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אם לא יול, אז אוזי. אבל יול. לכל השאר אין שום סיכוי.

../images/Emo58.gif

לפעמים צריך להביט בתמונה הגדולה,כמו למשל כשסוקרים את אירועי הפרק שעבר וג'ף אומר בקריינות: "המניות של אוזי עלו". אין כאן שאלה - אוזי מקבל עריכה סופר דופר טובה. אם לא היה את ההפסד המכוון זה כבר היה יותר מדי טוב.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אפשר להגיד את זה (וזה גם מקבל תמיכה מסוימת ב-Edgic), אבל בסה"כ אוזי קיבל יותר מדי מוקדם מדי, בעוד יול פורח ברגעים הנכונים ואוזי נעלם. מנצחים: יול 90% אוזי 10% השאר 0%

../images/Emo58.gif

אני לא נכנס לסאקס במהלך העונה. רק לאחר פרק הסיום אני נכנס וקורא במשך כמה שעות טובות את כל מה שהלך שם, ככה שאין לי שמץ לגבי האדג'יק. תחושת הבטן שלי אומרת שיול לא לוקח. נכון שהוא מקבל עריכה מעולה ושהוא מוביל ברית וכו', אבל הוא מקבל כל כך הרבה זמן מסך...

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1312

עוד פרק מעולה לעונה. לא יודע כמה זה היה חכם לגלות ככה לכולם על האליל, אבל אין ספק שיול מתחיל להרגיש ממש בטוח במשחק הזה ואני כבר רואה איך זה חוזר לנשוך אותו בישבן. האוקשן היה יחסית דליל מבחינת האוכל שהציע לעומת עונות קודמות - רק 4 מנות אוכל שונות היו כאשר ג'ונתן גורף את השניים העיקריות. פאווארטי עם העוגה באמבט - שמתם לב איך פתאום שקנדיס נשלחה לאקסייל איילנד העוגה של פאווארטי נראתה הרבה פחות טעימה ממקודם ? מסכנים כל השאר שלא אכלו כלום. יול סתם ייסר את עצמו לחינם. המשחק הוא קודם כל משחק של מספרים וגם כאשר מובילים אסור לתת למספרים להגיע למצב של 4-3 כי בן אדם בודד יכול לקפוץ צד בקלות מפחידה. זה נימוק מצויין ואם וכאשר זה יגיע למצב שהמושבעים ישאלו אותו למה הוא לא עשה מה שכולם ציפו הוא צריך לענות להם בדיוק את זה. אין לי ספק שההעפה של קנדיס הייתה המהלך המתבקש במשחק ולא שום דבר אחר. ההתנהגות של השלישיה במחנה לא פחות ילדותית מהעובדה שגו'נת'ן לא רצה לחלוק איתם את הדג שלו. אחד הטרייבל המצחיקים והמעניינים שהיו עד היום כאשר הכל יוצא החוצה והמושבעים (בעיקר נייט) מגיבים בהתלהבות. זה רק אני או שבזמן הנשיקה של קנדיס ואדם ניתן היה לראות את בראד מעביר בראש סנריו אפשרי של החתונה שלהם ומדמיין איך הוא היה מעצב לה את השמלה, לו את החליפה והכל במוטיב של פאזל ענק. עוד לא היה אתגר עם ה-LOVED ONES העונה - מהמר על הפרק הבא שיהיה. מקווה לראות את אדם עף בפרק הקרוב.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 1312

- מסכנה בקי - היא שמרה את כל הכסף באוקשן למכתבים מהבית שתמיד יש בהצעה האחרונה, והם לא באו. וגם, באמת כמו שרון אמר, היו מעט מאוד מנות. מצד שני, היה לבקי פי 2 כסף אחרי שהיא לקחה לקנדיס. היא היתה יכולה להרשות לעצמה בכיף לקנות משהו, ועדיין היה לה מספיק כסף כדי להבטיח לה את המכתבים מהבית (אם יהיו). - מה עם וידוי לבקי? אני חושב שאולי ראינו אחד כזה מתחילת העונה. - ג'ונתן אידיוט. אז מה אם המעמד שלך הוא יחסית בטוח, זה לא סיבה להיות דוחה, כי יכול לקרות בדיוק מה שקרה. אם הוא היה סבבה ונחמד, המצב שלו היה יכול להיות מעולה, ראה ערך יול. - גם שלושת העצלנים אידיוטים. אתם יודעים שאתם קבוצה במיעוט. אז במקום להתבודד ולהיות טמבלים, למה לא להתערב בשבט? ככה יש תמיד את הסיכוי ליצור חברויות טובות, אפילו עם מישהו אחד או שניים, ואז לשכנע אותם שהחברות יותר חשובה מהשבט המקורי או משו כזה. - צריך להראות לנו עוד הצבעות בטרייבל. בהתחלה הראו לנו, אפילו בטרייבל של הגמר, את הקולות של חלק מהמצביעים בזמן ההצבעה ואת הנימוק שלהם. עכשיו לא מראים בכלל, אלא אם כן זה משהו שהייתי יכול לנחש לבד (ראו ערך קנדיס לג'ון ולהיפך). ובד"כ זה גם שני אנשים שבאו משתי בריתות יריבות שמצביעים אחד לשני. זין, שיראו עוד קולות ונימוקים. - קנדיס ירתה לעצמה ברגל כשהיא הלכה לצעוק על ג'ונת'ן, וירתה לעצמה גם ברגל השניה כשהיא חשפה מה שיול אמר לה קודם. את בעצמך אמרת שיול הוא המנהיג של הברית ההיא, זה לא חכם לחשוף אותו מול כולם. וגם קצת צרם לי שה"חברים הטובים" של קנדיס ישבו בצד, ראו שהיא הולכת לצעוק על אנשי הדג, אבל המשיכו לשבת ורק צפו בה יורה לעצמה ברגל. שני טמבלים, הם אשכרה הקריבו את קנדיס במהלך הזה. הם היו צריכים ללכת ולתת לה גב. לפחות אדם, היתה לו כבר חסינות. (אלא אם כן זה קרה לפני התחרות, ואז - תשכחו מזה). - טוב שקנדיס עפה ולא ג'ונתן. אני מקווה שפרק הבא יול יחזור לשכל הישר ולא יעיפו אותו. - נייט היה כל כך מצחיק במושבעים! היה ענק לראות איך כולם כל כך שמחו כשירדו על ג'ונת'ן. - מה שכן, לדעתי ג'ונתן הוא מקום שני קלאסי. הוא ה"רשע" בעונה הזאת, ככה שהוא בטוח לא יזכה. אבל לאנשים מהטיפוס שלו, להגיע למקום שני זה להיות המנצחים של העונה בהישרדות (כי במבט לאחור כשהמושבעים ירגעו גם הם היו מצביעים בשבילו).

Ogakor

New member
כמו טויילה בעונה 9

שכולם אמרו שאם הם היו יכולים להצביע אחרי שראו את התוכנית היו מצביעים לה

למעלה