הישרדות 1006

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif 1007 (טעות למעלה)

מה נאמר ומה נגיד. בעונות הקודמות כל פעם שעשו ערבוב שבטים אנשים קיטרו שזה לא הוגן ועכשיו זה היה מתבקש מזמן, האם פשוט מחכים שאולונג יעלמו מהשטח? אתגר הפרס היה מאכזב ולא מעניין, אתגר החסינות הוכיח שאולונג פשוט לא עובדים נכון. לפי הבקרוב באתר יש לי הרגשה שגם בפרק הבא אין איחוד וזה כמו תאילנד (אין איחוד עד השמונה) אבל מה יקה אם אולונג שוב יפסידו?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

שני המשימות היו משעממות. לא רק שהן היו משעממות גם לראות אותן עם רק 3 אנשים זה עוד יותר משעמם. אין הרבה מה להגיד. היה די משעמם בגדול. לא ממש עניין אותי מי יעוף מבין שלושת האולונגים כי אני יודע שממילא השניים האחרים יעופו באיחוד (אם יהיה בפרק הבא). אם לא יהיה איחוד, ואולונג יפסידו שוב, מעניין איך יעשו את המועצה. רק בשביל זה אני רוצה לראות את הפרק הבא.

Avi PROBST

New member
אתה יכול להזהיר שזה ספוילר

עתידי. אולי
עתידי, ע"פ ההודעה של עמית. קראתי את ההודעה איזה 5 פעמים, והבנתי שע"פ כל הספוילרים העתידיים שאתה קורא והבנתי שכל האולונגיםיעופו ואין להם סיכוי לנצח. זה אולי ברור לך אבל זהלא ברור לי. אם לא לזה הייתה הכוונה, מצטער.

Avi PROBST

New member
תסביר לי את זה:)../images/Emo58.gif

ממש עניין אותי מי יעוף מבין שלושת האולונגים כי אני יודע שממילא השניים האחרים יעופו באיחוד (אם יהיה בפרק הבא).

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הנה דוגמא מההודעה של עידן למשל: לפחות לא יהיה יותר מידי אנשים לעשות להם "פאגונגינג" בשלב "המיזוג" ככה שאנחנו נוכל להתחיל לראות ישר את הקטע המעניין בו הקורורים מתחילים לפנות אחד נגד השני,גם זה משהו. למה לו אתה לא אומר משהו?

Avi PROBST

New member
אהה עכשיו הבנתי../images/Emo58.gif

סורי, פשוט לא הבנתי את ההודעה שלך, ועכשיו כן

../images/Emo58.gif

א כ ז ב ה - בובי ג'ון מפגר,ראית שלא הולך היית מחליף מוקדם יותר עם סטפני .. מגיע לאיברהים אני שונא אותו. קרור מרגיזים.. פרק נחמד אבל הסוף מרגיזזזזזז

Nameless One

New member
השרדות 1007 ../images/Emo58.gif

העונה הזאת היא כמו בדיחה שבזמן שבהתחלה היא עוד מצחיקה איכשהו, אחרכך,בשלב מסויים, היא מתחילה להעיק. מה יש להגיד? האתגרים לא היו מעניינים,בקורור טום מתחיל "לחשוד",עשו לי טובה, אני בטוח שהצוות שאחראי על צילום הוידויים פשוט שאל את טום (זה דיי ברור שטום ענה על שאלה כלשהי בזמן שהוא אמר את הוידוי) משהו כמו "תגיד, אתה בוטח בגרג וג'ן?"... חוץ מזה אני בטוח שההפקה ממש התעצבנה שהם לא היו שם לצלם את טום תופס את הכריש. הברית של גרג עם ג'ן מתחילה להראות סימנים של דעיכה,מהפרומו של הפרק האחרון ניתן לראות שקובי מתחיל להתעצבן על הבנות, בקיצור נראה כאילו שכל ברית "אנטי-טום" בדרך למטה. (לא סימן טוב מבחינת העונה הזו) לגבי סטפני, היא תשאר לעוד כמה פרקים טובים (או לא כל כך טובים?) האנשים בקורור או מרחמים או בגלל צורך בקול שלה יחליטו להשאיר אותה עד שהם יפטרו מאיומים יותר גדולים. ס"כ אני חושב שזו העונה עם השלב השבטי הכי גרוע שהיה לתוכנית, זה פשוט לא מעניין והרבה זמן מסך מבובזבז על "שבט" שגם ככה לא יגיע רחוק במשחק או יהיה חלק גדול מהמושבעים. לפחות לא יהיה יותר מידי אנשים לעשות להם "פאגונגינג" בשלב "המיזוג" ככה שאנחנו נוכל להתחיל לראות ישר את הקטע המעניין בו הקורורים מתחילים לפנות אחד נגד השני,גם זה משהו.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

והמנצח של הישרדות: אולונג הוא.. (מחק את המיותר: סטפני/בובי ג'ון). הישארו איתנו לעונה החדשה הישרדות: קורור שתתחיל בעוד שבועיים!

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif1007

באופן כללי די מאכזב. פשוט כמעט כלום לא קרה. לראות כל פעם את אולונג מפסידים - ועוד השבוע מפסידים כשאיאן וטום לא משתתפים בשום תחרות, מתחיל להיות פאתטי. ברגע שהאתגר דרש קצת שכל, הם אפילו לא התקרבו. היחסים בקורור, לעומת זאת, נהיים מעניינים. האם יש אפשרות לברית שמבוססת על מין, או שהדברים שם ילכו לראש בראש בין טום לקובי? כל הדברים האלו מחייבים איחוד בפרק הבא - אבל כנראה שאין. ההפקה מפשלת. גם אם האיחוד לעונה הזו תוכנן ל-F9 או F8, היה צריך לקיים אותו ב-F10 בגלל שרשרת ההפסדים המביכה של אולונג. למרות שיהיה נחמד לראות אם מועצת דין אם שני אנשים בלבד - יכול להיות שהחבר'ה שהודחו בעבר יחזרו כמין מושבעים?

n l m

New member
../images/Emo58.gif

עדיין לא ראיתי את הפרק אבל יש לי משהו להגיד כולם אומרים "מתיי יהיה איחוד מתיי יהיה איחוד" ואני אומר חשבתם על זה שבכלל לא יהיה איחוד? תחשבו על זה, אם אולונג ימשיכו להפסיד בחיסנויות כבר לא יהיה טעם בלעשות איחוד ואם אולונג יצליחו סוף סוף לנצח באתגר אז למה שמארק יעשה איחוד כשיש לו הזדמנות להראות עונה שבה קבוצה קטנה של 1/2 מנצחת קבוצה של7/8 בכל מקרה אין לו מה להפסיד ובכל מקרה ייווצר תקדים כלשהוא בזה שזו העונה הראשונה שאין בה איחוד ותקדים ישים את העונה במקום גבוה בדירוג העונות בנוסף לכך אני רק רוצה להוסיף שאני חושב שלאולונג יש איזהשהוא ייתרון מסויים, תארו לכם יש אתגר פרס על אוכל, אם אולונג יזכו זו תהיה מנה גדולה לשניים אם קורור יזכו זו תהיה מנה גדולה ל8 ויש הרבה הבדל בתחרויות חסינות מתחרים אותו מספר של אנשים כך שאם אדם אחד זוכה בפרס ואוכל כמות של שבט ועוד איך יש לו סיכוי לנצח מישהו אחד משבט של 8 בכל מקרה כפי שהבנתם אני עדיין לא מספיד את אולונג, יש לי הרגשה גדולה שמישהו מהם ינצח ואני עדיין אם הרגשה זו בכל מקרה אגיב עוד בהמשך אחריי שאראה את הפרק

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

תצפה בפרק ותחזור אליי. כל אולונג מצדי יכולים להירקב, מגיע להם הקש שהם אוכלים - אבל לצופים לא מגיעה ה"חוויה" הזו יותר. המשחק יוכל להפוך למאוד מעניין אם יהיה איחוד בפרק הבא.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

רגע, אז אתה רוצה להגיד לי שלא מעניין אותך לראות את סטפני (עליה אני מהמר אחרונה מאולונג) לבד באי? מסתדרת לבד ואני לא מדבר על מנסה להחזיק מעמד בחסינויות שזה עוד פרט, אני מתכוון על השרדות בכללי, עד עכשיו לא התמקדו על הדברים הפנימיים בתוך השבט ואיך הם דואגים לעצמם חוץ מפרטים קטנים לא חשובים כשהיא תהיה לבד יתמקדו על זה יותר לפי דעתי ונוכל לראות משהו חדש שעוד לא ראינו באף עונה, אף פעם לא היה שורד אחד על האי אני אישית מקווה שלא יהיה איחוד בפרק הבא (בעיקר כי אני מתעניין בטרייבל של אולונג[אם יפסידו]) ולא אתנגד אם לא יהיה בכלל, אמרתם שצריכים טוויסטים בעונה הזו אין איחוד זה לא טוויסט גדול בשבילכם?

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

זה לא שזה לא מעניין - זה היה מאוד מעניין ב-3-4 הפרקים הראשונים. מאז פרק 4, שבו כבר היה ברור שלאולונג אין יותר שום תקווה, הכל חוזר על עצמו וזה נהיה מאוד מעייף ומדכא לצפות באותו סצנריו פעם אחר פעם.

1007../images/Emo58.gif

היה פרק בסדר, שוב אולונג הפסידו
אבל אני כבר רגיל. מעניין איך זה יהיה שבט עם שני אנשים. אין לי הרבה מה להגיד חוץמזה שאני בעד סטף
. פייבוריטים: 1. סטף
2. בובי ג'ון 3. קארין 4. ג'ן

סקר הפופלריות../images/Emo58.gif

יש! סופסוף טום כבר לא הכי אהוב במקום הראשון באמריקה, אלא סטפני
. טוב עבר למקום השני(אמנם באחוז אחד הבדל, אבל זה גם משהו). מקום שלישי איאן וזה חבל כי אני לא מבין על מה אפשר לאהוב אותו, מיד אחריו בא בובי ג'ון. מה שמאוד מוזר, זה שמתוך 20 מתמודדים רק 6 עברו את הפופלריות של 50. שזה אומר שהרוב שנואים. מתוך ה6 אחד ב51%(גרג), כך שגם הוא יכול בקלות לעבור לצד של השנואים.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שאני ראיתי הרגע טום עדיין במקום הראשון אבל זה לא ממש משנה לי האמריקאים לא שופטים בצורה טובה, דעתם לא יציבה (בפרק 4 של ואנואטו איימי הייתה אצלהם מקום ראשון בפרק 6 מקום לפניי האחרון) וחוץ מזה דעה שלי זו דעה שלי דעה שלהם זה שלהם ודרך אגב אבי, לפי החוקים של הפורום אסור לכתוב בכותרת אז שים לב;)

למעלה