הישרדות 1006

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך
../images/Emo58.gif

בשביל לגלות מה ההצבעה האמיתית עכשיו, לחץ על VOTE NOW. הRESULTS זה ע"פ הפרק הקודם. ע"פ הפרק עכשיו: סטף - 82% טום - 81% איאן - 73% ואת בובי ג'ון וגרג רשמתי ע"פ הפרק הקודם.

zulu2000

New member
1007../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

מעייף מאוד, כבר נמאס מאולונג שמפסידים ובפרק הבא חייב להיות איחוד, אחרת אני לא מבין מה יכולים לעשות. נכון שזה יכול להיות מעניין TC של שני אנשים, אבל הם בחיים לא ישאירו בן אדם אחד לבד בשבט. בקשר לפרק היום- קצת מאכזב מבחינת התחרויות והכל. הקטעים בקורור לא היו בכלל מעניינים. למען האמת לא כלכך אכפת לי מה קורה שם או המיני דרמות שנוצרות בעריכה כי זה ברור שאולונג פשוט ימשיכו לנצח. בסוף ממש הוקל לי, מסכנה סטפני שנפלה קורבן לשבט האיום הזה. אני מקווה שהיא תצליח איכשהו לצאת מהקללה הזאת שיש על השבט שלה..

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo58.gif 7X10

בניגוד למשחק האמיתי, והמבין יבין :) אני מסכים לכל מה שדן כתב, וגם אני הרגשתי בסוף הפרק הקלה שזו לא סטפני שעפה. אני מחבב את בובי ג'ון, יש לו ראש, רק חבל שהוא איבד אותו, כמו שקרה לכל בן שבט אולונג פרט לסטפני, עד עכשיו. התפלאתי לקרוא אחרי פרקים קודמים שאנשים נהנים מהעונה הזו. עד עכשיו זו העונה הכי משעממת שאני ראיתי, יותר מהעונה החמישית אפילו, אבל זה בטח ישתנה, וכאן אני אשתמש ברעיון המקורי של ידידי עמית, כשתתחיל העונה החדשה בעוד שבועיים :) אני דווקא אוהב את מדד האהדה של האמריקאים. הסדר שלי הוא 1. איאן 2. קייטי 3. טום (כי הוא חבר של שני הראשונים)

../images/Emo58.gif

בהישרדות רוסיה, ישנו חוק נוסף שאין בהישרדות האמריקאית. החוק אומר כי אם השבט מכיל פחות מחצי אנשים שהיה בו בהתחלה, הוא מיד מתחבר לשבט השני ונהיה איחוד. למשל אם התחילו בשבט אחד 9 אנשים ונשארו 4מיד מתרחש האיחוד ולא משנה כמה אנשים נשארו בשבט השני. מאוד חבל שאין חוק כזה בהישרדות האמריקאית.

pufpuf

New member
../images/Emo58.gif1007

האמת, עד הפרק האחרון נהניתי מכל הקטע והחוסר איזון לא הפריע לי, דווקא מצאתי את זה די נחמד, במיוחד כי זה הביא למצב של מנוחה מאסטרטגיות, שזה החלק שהכי פחות מעניין אותי במשחק. אבל הפרק האחרון היה פשוט משעמם. יש מצב שלא נראה בכלל איחוד העונה ופשוט ידיחו את שני הנשארים באולונג והשבט השני בעצם יהפוך לכל אחד בשביל עצמו? זה יכול להיות דווקא די מעניין.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1007

כנראה הייתה סיבה טובה למה לא צפיתי בפרק כבר אתמול. אותה תחושה של דחיפות לצפות בפרק כמה שיותר מהר שהייתה לי בעונות הקודמות (בוונואטו זה התחיל בערך בפרק 6) פשוט נעלמה. אני צופה בפרק מתוך תחושה של מילוי חובה ולסמן
ומתקשה למצוא בעונה הזו דברים טובים או מעניינים מדי. לא ממש אכפת לי מאף אחד מהאנשים על האי - אני רק רוצה שיהיה מעניין וכנראה זו בקשה גדולה מדי. בניגוד לשלומי דווקא הקטע של האסטרטגיות הוא החלק החביב עלי במשחק (בתיקו עם התחתונים של ווילארד) וחוץ מווידויים ערוכים ומגמתיים - אותה וועידת פסגה בין קובי לגרג לפני 2 פרקים הייתה הדבר היחיד שפיזר ניצוצות של עניין.

Boran

New member
../images/Emo58.gif1007

תחרויות משעממות. למה אולונג שוב מפסידים?
לפחות סטף
לא עפה. אני סומך על בורנט שיעשה איזה טוויסט שלא יהיה פאגונגינג. הוא יודע שזה מה שיהיה אם לא יהיה טוויסט, והוא יודע שפאגונגינג הופך עונה לגרועה בד"כ. ורבאק, אם כבר אנחנו נשארים לשאר העונה עם שבט אחד, אז למה קורור? אם היה פאגונגינג של קורור ולא של אולונג זה היה עדיף בהרבה. קורור פשוט שבט מעצבן. הקובי הזה, עוד שניה אני מוריד לו איזו כאפה או משו. הטום המתלהב הזה, הקרין המעצבנת הזו. אוף.

Uri04

New member
../images/Emo58.gif 10

:) איזה פאגונגינג יהיה כאן בדיוק? נשארו רק שני אנשים מהשבט החלש, אז אני מניח שפאגונגינג כבר לא תהיה הבעיה העונה הזאת.. אני באמת חושב שבורנט התחיל להרים ידיים מהסדרה הזאת, בכל הכנות. אפשר לראות את זה בקאסטינג (קאסט המתבסס על חמישים אחוז צעירים ודוגמנים ופחות אנשים.. הממ.. רגילים; ליהוק של אנשי-שאריות, כלומר כאלה שהגישו מועמדות לעונות קודמות, נדחו מסיבות כאלה או אחרות ועכשיו צורפו בלית ברירה לקאסט החדש וכו'), אפשר לראות את זה בזלזול ברמת העניין של הצופה והתחושה הזאת של - מה שיהיה יהיה, גם אם אנחנו עומדים בפני עונה משעממת כמו קרח באנטרקטיקה, ועוד נושא אחד הקשור לספוילרים עתידיים שאני לא אחשוף כאן, אלא אם יש מישהו שמעוניין לדעת. בקיצור, אני מתחיל להרגיש שהישרדות 'קפצה מעל הכריש' (jumped the shark) ואפילו בורנט בעצמו לא מנסה להסתיר את זה, אחרת למה לצלם עונה שלמה שמוטיב בע"ח המרכזי שבה הוא כריש?

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני רוצה את אותם ספוילרים עתידיים שיש לך אם אתה יכול תפרסם

Boran

New member
../images/Emo58.gif

יכולהיות ממש מגניב אם עכשיו, כשיש את בובי ג'ון וסטפני ו-8 אנשים בקורור, יעשו כמו שעשו בתחילת העונה, שבוחרים את האנשים בשבט, כשבובי ג'ון וסטפני יבחרו אנשים מתוך קורור, וככה יווצרו שני שבטים עם 5 אנשים בכל אחד. את האיחוד יהיה אפשר לדחות לשניים-שלושה פרקים אחר כך.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

אני עוד לא שמעתי אף-אחד אומר שלא יהיה איחוד. כלומר, עד שנידבת לנו את המידע הזה סתם כך. תודה.

והכוונה ב../images/Emo58.gif

"אומרים ש", זה שחלק מהאנשים אומרים שאם לא יהיה איחוד אז בלה בלה, ואני הרגע הבנתי מה הכוונה במשפט - "אם לא יהיה איחוד".

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לא התכוונתי לשם כשאמרתי שיש לי הרגשה שאין איחוד התכוונתי פשוטו כמשמעו שאין איחוד זאת אומרת אם המועמד האחרון מאולונג יפסיד חסינות הוא יוצא מהמשחק בלי הצבעה והשבט שנשאר הוא קורור ואם עוד יישארו אנשים אז זה ימשיך כך, יהיה ג'ורי, יהיה פיינל טו אבל עדיין יילחמו כשבטים, זה מה שהתכוונתי

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שזה הגיוני. בוא נחשוב לרגע שבובי ג'ון הוא הבא בתור וסטפני נשאר לבד. גם אם היא באמת תפסיד, היא עדיין תהיה בג'ורי, והיא תצטרך להצביע לאחד מהקורורים, ואת זה היא לא תוכל לעשות אם היא לא מכירה אף אחד מהם...

n l m

New member
../images/Emo58.gif

ומה אם משלב כלשהוא זה יהיה כמו טאיילנד שנמצאים על אותו מקום ועדיין נלחמים שבטית? אוליי אלו רק תקוות כי אני אישית אוהב חידושים אבל יש לי הרגשה אישית שלא יהיה איחוד העונה

Guy K

New member
../images/Emo58.gif ספוילר והימור ל - 1008

ע"פ הספוילר, טום ואיאן מדברים על ברית עם סטפני ובובי ג'ון. בספוילר שהיה בסוף 1007, מראים את קובי מתעצבן על הבנות ש"לא עושות כלום ובא לו לדחוף אותן למדורה". א-קיצר, כל הסכסוכים הפנימיים האלו יכולים להצביע על אחד משני דברים: או שאולונג מנצחים וקורור צריכים להתחיל להחליט מי עף (ולכן טום ואיאן יחשבו כבר על ברית עם השניים של אולונג אחרי שיעיפו מישהו מהיריבים שלהם בקורור), או שיש איחוד ובגלל זה מתחיל הבלאגן.

למעלה