השרדות 1007 ../images/Emo58.gif
העונה הזאת היא כמו בדיחה שבזמן שבהתחלה היא עוד מצחיקה איכשהו, אחרכך,בשלב מסויים, היא מתחילה להעיק. מה יש להגיד? האתגרים לא היו מעניינים,בקורור טום מתחיל "לחשוד",עשו לי טובה, אני בטוח שהצוות שאחראי על צילום הוידויים פשוט שאל את טום (זה דיי ברור שטום ענה על שאלה כלשהי בזמן שהוא אמר את הוידוי) משהו כמו "תגיד, אתה בוטח בגרג וג'ן?"... חוץ מזה אני בטוח שההפקה ממש התעצבנה שהם לא היו שם לצלם את טום תופס את הכריש. הברית של גרג עם ג'ן מתחילה להראות סימנים של דעיכה,מהפרומו של הפרק האחרון ניתן לראות שקובי מתחיל להתעצבן על הבנות, בקיצור נראה כאילו שכל ברית "אנטי-טום" בדרך למטה. (לא סימן טוב מבחינת העונה הזו) לגבי סטפני, היא תשאר לעוד כמה פרקים טובים (או לא כל כך טובים?) האנשים בקורור או מרחמים או בגלל צורך בקול שלה יחליטו להשאיר אותה עד שהם יפטרו מאיומים יותר גדולים. ס"כ אני חושב שזו העונה עם השלב השבטי הכי גרוע שהיה לתוכנית, זה פשוט לא מעניין והרבה זמן מסך מבובזבז על "שבט" שגם ככה לא יגיע רחוק במשחק או יהיה חלק גדול מהמושבעים. לפחות לא יהיה יותר מידי אנשים לעשות להם "פאגונגינג" בשלב "המיזוג" ככה שאנחנו נוכל להתחיל לראות ישר את הקטע המעניין בו הקורורים מתחילים לפנות אחד נגד השני,גם זה משהו.