הישרדות 10- לא ספוילר

ספויילר מעלי לתמונות של השורדים!!!!

ישר רואים את הבריתות ומי יעוף באיזה פרק רק מלהסתכל עליהם הכל מתגלה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifהמשתתפים

לפי התמונות וקצת מהפרטים: אשלי נראית חמודה
בובי מזכיר את בריידי. איברהם - המוסלמי הראשון בתוכנית! איאן - יהיה מעניין. מקווה שיגיע רחוק. ג'ולנדה - הפייבוריטית שלי. הכל יכול להשתנות אבל הביוגרפיה שלה אומרת הכל. ג'אנו - רקדנית מלאס וגאס זה לא מישהי שפוגשים כל יום. קייטי נראית כמו ג'נה לואיס. קימברלי פצצה! יש כמה תמונות שלה רצות ברשת.. גם היא דוגמנית כמו חצי מהקאסט. סטפני נראית משעממת. מקווה שאני טועה. וואנדה - גם מעניינת. אומרים שהיא אתאיסטית (או איך שלא כותבים את זה). קסנדרה היא עוד דמות מעניינת, משהו כמו נקומיס מביבי 5.

אני עוד לא הצלחתי להבין

ממה נובעים הרגשות החמים/שנאה כלפי חבורה מקרית של זרים שכל מה שהם עשו בכדי לזכות במנת הרגש הגדולה הזאת מכם זה קלטת וידאו ביתית ודי עלובה שמצאה חן בעיני המפיקים של הישרדות ושלחה אותם לחודש בחיק הטבע, מוקפים במצלמות.. והנה, מסתבר שאתם אפילו לא צריכים שהתכנית תתחיל בשביל שתדעו מי הפייבוריט, מי משעמם ומי דוגמן שטחי שויתר על מכללה ומשתמש בגופו על מנת לקדם אינטרסים אישיים. מסתבר שהשמות, הגילאים והמקצועות באמת מנדבים מיידע עצום, כך שאפילו אין צורך לראות את האנשים האלה מזיזים את הראש לפני שאפשר לחוות עליהם דעה ולהקשר רגשית. יש עוד הרבה דברים שאני צריך ללמוד, כנראה.

n l m

New member
ואני עדיין לא הצלחתי להבין

מה הבעיה שלך? אתה לא יודע למה רבים בפורום מתעניינים במשתתפים? במקום לרתון נסה פעם אחת להצטרף אלייהם, תצפה מהזווית שהמשתתפים הם העיקר. אוליי אפילו תהיינה מזה. אם לא, תחזור לזווית המקורית שלך.

Guy K

New member
../images/Emo58.gif שאלה

זה לא ריצ'רד גיר בתמונה עם טום ווסטמן? מה קשור? (התמונה מהאתר שהציבו למעלה בשרשור)

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif (נניח)

טום ווסטמן הוא כבאי במקצועו, ככה שאני מניח שהתמונה צולמה באירוע כלשהו לציון ה11 בספטבמר ולתרומתם של הכבאים באירוע.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הגיוני מאוד. גם יש לו סמל של ניו יורק עם מגדלי התאומים בולטים בו. למרות שלא נראה לי שזה באמת ריצ'רד גיר.

לי דוקא זה נראה כמו ריצ'רד

ואם זה באמת הוא, זה משנה את החיבה שלך כלפיו ביחס לאחרים? בעצם זה תלוי אם אתה אוהב את ריצ'רד גיר.. מה אתה אומר..? היא עשה את "אשה יפה" ועוד כמה סרטים.. כוכב לא קטן. גם היה פה בארץ. אתה יודע שהוא בודהיסטי? זה משפיע? מעלה או מוריד? אז מה זה אומר? באיזה פרק יעוף הכבאי, אם ככה?

Guy K

New member
לא, זה פשוט תמוה

מעונה לעונה אנחנו רואים פחות בני אדם ויותר שחקנים ודוגמנים. ועד שכבר מביאים כבאי - גיבור אמריקאי בלי יותר מדי יומרות להיות כוכב קולנוע - שמים תמונה שלו עם ריצ'רד גיר
זה לא ממש משנה לי, אם לאמר את האמת. בכל מקרה אני עוד לא יודע את מי אני אוהב ואת מי לא (וגם ככה הדברים האלו משתנים לכל אורך הסדרה)

Guy K

New member
איגור אל תהיה נודניק ../images/Emo8.gif

אני היחיד פה שדי מסכים איתך אז חבל שתבזבז אנרגיות בלעצבן אותי, זה פשוט לא יילך לך. אני לא מתעצבן בקלות
וכן, אני בהחלט לא יודע, וזה גם לא ממש משנה לי. אם לאמר את האמת, במשך כל עונה 9 לא היו לי פייבוריטים של ממש: בהתחלה חיבבתי רק את החתיכים, אחר כך התחלתי לחבב את איימי, אחר כך מצאתי את עצמי מחבב את אלייזה ובסוף - אף אחד.

לעצבן אותך..?

חלילה וחס! אני לא מנסה לעצבן אף אחד.. אני מאוד מעריך את האומץ שלך.. לכתוב פה שאתה עדיין לא יודע מי הפייבוריטים שלך לעונה הבאה.. זה מילא.. אבל לכתוב גם שלא ממש היו לך פייבוריטים מדאימים לכל אורך עונה 9?? זה ממש כמו לצאת מהארון.. אני מקווה שכולם פה יקבלו אותך כמו שאתה, ללא סטיגמות וללא הדבקת תויות, למרות שאתה שונה ולמרות הזעזוע שכל אחד חש כשהוא שומע שאין לך בחדר אף פוסטר של שורד מאמם מעונה 9.

הציניקן

New member
יש כאן לא מעט אנשים

שהמוערכים שלהם הם לא ה"מאממים" אלא השורדים היותר חושבים ופחות מאממים באופיים. אפילו הייתי אומר, שבכך שאני מציין שחיבבתי את רופרט בגלל היותו אדם טוב, או שאני לא סובל את אלייזה בגלל האופי שלה בלי קשר לטקטיקה שיש או אין לה, אני מובדל מההרד-קור של הפורום שכלל לא מתחשבים בשיקולים כאלו. לכן, האפיון המרומז (או שלא) שלך כאן רחוק מלהיות מדוייק.

למעלה