הישרדות 10- לא ספוילר

מטר9

New member
הישרדות 10- לא ספוילר

האתר Survivor Fever פרסם את 20 המתמודדים בעונה החדשה של הישרדות. בהודעות הבאות אני אכתוב את שמותיהם וקצת פרטים עליהם- מי שלא רוצה לדעת שלא יכנס!!!

LOVEtheMcMAHONS

New member
כן ../images/Emo58.gif מעלי

מספר המתמודדים בעונה הבאה נחשף רק בסיום עונה 9, ככה שזה עדיין ספוילר.

מטר9

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 10: המשתתפים

Ashlee Ashby: * כנראה בת 22 * גרה בדרום קרוליינה * דוגמנית ושחקנית (חכו, יש עוד מלא כאלה) * חתיכה מס' 1 של העונה Bobby Drinkard: * בן 27 * דוגמן * נולד באלבמה, אבל עבר ללוס אנג'לס בשביל לדגמן * הופיע במגזין קוסמופוליטן בגיליון מיוחד של "50 חתיכים מ-50 מדינות" * חתיך מס' 1 של העונה Caryn Groedel: * בת 46 * גרה באוהיו * עורכת דין * ואם עדיין לא נחשתם - היא יהודיה Cassandra Jakusz: * בת 24 * ברמנית ואומנית * גרה בלואיזניה * טוענים שהיא הגרסה הנשית של לקס - מכוסה בקעקועים * היא הייתה המתמודדת האחרונה שהצליחו לגלות Coby Archa: * בן 32 * מעצב שיער ושחקן סוג ג' * גר בטקסס * הומו (זה רק ניחוש שלי) Gregg Carey: * בן 27 * יועץ עסקי * גר בשיקאגו * חתיך מס' 2 של העונה Ian Rosenberger: * בן 23 * סטודנט * גר בפנסילבניה * מציל מוסמך ועבר כמה קורסי צלילה * ניסה להתקבל למירוץ למליון - ולא הצליח Ibrehem Rahman: * בן 27 * גר באלבמה * תאמינו או לא - הוא שחור * דוגמן * הופיע המגזין קוסמופוליטן בגליון מיוחד של "גברים ללא חולצה" * חתיך מס' 3 של העונה James Miller: * בן 30 + * כנראה שנולד באלבמה * אמור להיות הקליי/טום/טרוויס הבא Janu Tornell: * בת 39 * רקדנית ושואו גירל * אם עוד לא הבנתם - היא גרה בלאס וגאס * השתתפה בגלגל המזל - והפסידה Jeff Wilson: אין עליו פרטים Jennifer Lyon: אין עליה פרטים Jolanda Jones: * בת 39 * עורכת דין * גרה בטקסס * גרושה + 1 * שחורה Jonathan Libby: * כנראה בן 20 + Katie Gallagher: * בת 29 * פרסומאית ברדיו (?) * גרה בקליפורניה * חתיכה מס' 2 של העונה Kimberly Mulen: * בת 25 * שחקנית ודגמנית * גרה באוהיו * הייתה מיס אוהיו * הבלונדינית עיינים כחולות של העונה * חתיכה מס' 3 של העונה Stephanie LaGrossa: * בת 25 * נולדה בפנסילבניה ועברה לניו ג'רזי Tom Westman: * בן 41 * גר בניו יורק * כבאי Wanda R. Shirk: * כנראה בת 55 * כנראה גרה בפנסילבניה * מורה לאנגלית (וגם נראית ככה) Will Smith: * כנראה בן 50 + * גר בוושינגטון * עורך דין כל הפרטים נלקחו מהאתר SurvivorFever ולכן שום דבר לא בטוח במיליון אחוז...

מרתק.

רק בקשר לג'יימס מילר, הוא נולד בעיירה ווייק פורסט על גבול אלבאמה- ניו מקסיקו, כשהיא עוד היתה שייכת לקוק קאונטי, שהיה אז בשליטה מוניציפלת של אלבמה אבל הועבר שנתיים אחרי הולדתו של ג'יימס להיות חלק ממדינת ניו מקסיקו במסגרת חילופי שטחים בין שתי המדינות. מכאן נובע הבלבול. עוד דבר קטן, בקשר ליולנדה ג'ונס, היא אמנם עו"ד בהכשרתה אך לא עוסקת במקצוע בצורה פרקטית כבר 3 שנים.

TheCharm

New member
משעמם לי. הנה השמות בעברית.

אשלי אשבי בובי דרינקארד (חח בובי כרטיס שתייה) קארין גרואדל קאסנדרה ג'קוס קובי ארצ'ה גרג קרי איאן רוזנברגר אברהם ראמן ג'יימס מילר ג'נו טורנל ג'ף ווילסון ג'ניפר ליון ג'ולנדה ג'ונס ג'ונתן ליבי קייטי גלאגר קימברלי מולאן ספטני לגרוסה טום ווסטמן וויל סמית' (חחחחחח) וזה רק אני, או שיש יותר בנות מבנים? אגב תירגמתי להנאתי כי משעמם לי אז.

Nameless One

New member
האאא... מה?

אני רוצה להבין בדיוק למה מחקת את ההודעה שלי?,נקבתי בשם שורדת אחת מהעונה? זה ספויילר? מה? זה לא השרדות 8! האנשים האלה אנונימים, לשמות שלהם אין שום משמעות what so ever!

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא אני קבעתי את החוקים

יש כאלו שהיו מעדיפים לא לדעת את השמות עד לתחילת העונה או הכרזתם הרשמית ולכן דינם הוא ספוילר. אין שום צורך להתעצבן על זה.

Nameless One

New member
באמת?

לאנשים כאלה אני ממליץ לא לראות את התוכנית, שלא יהיה להם ספויילר...

זה לא מצחיק

יש אנשים שמחשבים את השמות בגימטריה ואז פותחים לשורדים בקלפים ומגלים את כל העלילה, לא כולל מי יזכה ברכב.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איגור מה נסגר?

אני מתחיל לעלות חיוכים,תפסיק עם זה,זה מפחיד אותי.

למעלה