הישרדות-פרק 8

• פותח הנושא 996
  • פורסם בתאריך

SweeT DeveL

New member
|ספויילר| בקשר למה שכתבת..

הם כן יתחתנו.. הוא הציע לה נישואין
איזה חמודים!

Dasush17

New member
מי שרצה תזכורת שיכנס :)

הסיפור בין ג'רי לקולבי היה ככה: בהתחלה הם נמשכו אחד לשניה ואחרי שקולבי ראה שג'רי טיפוס מעצבן הוא התרחק ממנה ועבר לצד של קית' וטינה, והיה איתם בברית אבל הוא לא אמר לג'רי את האמת, הוא שיקר לה שתחשוב שהוא בצד שלה ובסוף הם העיפו אותה לפני שהם נפתרו מאליזבת' ורוג'ר שהיו בכלל מהשבט השני וסוכם שיעיפו את השבט השני אחד אחד. אני מקווה שהבנת, אם לא, תשאל/י.
לגבי הישרדות אפריקה- ללקס, אית'ן, תום וקים אכן היתה ברית.

הציניקן

New member
יש לי הערה לגבי ג'רי

אני חושב שהטענה שג'רי היא ביצ'ית (שהרבה השמיעו אחרי העונה השנייה, שאחריה היא הוגדרה כ"ה-ביצ'ית של הישרדות) היא אחת העוולות הגדולות ביותר לאדם בתוכנית הזאת, אם לא הגדולה שבהן. ג'רי היא כנה, הרבה יותר מדי כנה בשביל המשחק, ובוטחת בפעולות חיצוניות של אנשים הרבה יותר מדי, והיא גם קצת "מתעלקת" בסגנונה, בלי שהיא מודעת לכך, ופשוט מעצבנת אנשים. היא הרבה פחות מניפולטיבית ומרשעת מהמתחרה הממוצע במשחק. זה, אגב, גם מה שחשבתי בעונה השנייה כשראיתי אותה. העיפו אותה אז גם כ"נקמה" על איזו הערה שהיא העירה, על זה שבמשחק גם חייבים לתקוע סכינים או משהו כזה (מי שזוכר בדיוק, מוזמן להעיר). על זה הם אמרו שהיא ביצ'ית- על זה שהיא אמרה בפומבי את האמת הבסיסית! אז ג'רי היא בהחלט לא שחקנית "הישרדות" משובחת, אבל ביצ'ית היא לא.

Dasush17

New member
אני גם לא יודעת מה רוצים מג'רי

לא שמתי לב לשום התנהגות מעצבנת שלה, לא בהישרדות אוסטרליה ולא בהישרדות או סטארס. תמיד אומרים שהיא ככה וככה אבל אני לא רואה מה הם רוצים אבל יכול להיות שפשוט לא מראים לנו הכל. אם כולם אומרים את זה ללא יוצא מן הכלל כנראה שזה נכון. אני פשוט חושבת שהיא לא עושה את זה בכוונה, ככה היא פשוט. למשל הקטע שהיא התחילה לדבר על אוכל, זה באמת נורא מרגיז כי זה קשה וצריך לנסות לא לחשוב על זה וזה שהיא מזכירה את זה לא כ"כ תורם. אבל עם זאת, היא לא עשתה את זה מכוונה לעצבן את קת'י ושי אן, ככה היא פשוט, עושה דברים מבלי לחשוב שאולי הם מעצבנים. חפיף. אני חושבת שהיא חמודה. היא משחקת יפה את המשחק. על אחת כזו שכולם לא סובלים היינו מצפים שתעוף על היום הראשון אבל הנה, כבר שני הישרדויות שהיא מגיעה למקום גבוה. זה אומר שהיא משחקת טוב.

Fair Play

New member
לא סובל את ג'רי!

היא מעצבנת!!! היא לא עושה כלום! שכולם עובדים היא יושבת ומעסה את הראש שלה, משחקת אותה עם כאבי ראש. כל הזמן היא מתלוננת! כואב לי הגב, זה כבד, זה קוקוס רקוב אני רוצה את הטוב יותר... היא ממש חסרת ערך באתגרים, זה היה סתם פוקס האתגר עם המטרה. לא מגיע לאיתן לעוף, בגלל הטעות של ג'רי איתן שילם על זה. בכלל איתן במקום לקבל את זה ככה הוא היה צריך להגיד לקאתי ולשי אן להצביע נגד לקס, אם אני הייתי במקום איתן היו לי ממממללללאאא סיבות למה כדאי להעיף את לקס ולא אותי.

Fair Play

New member
לבנות שאוהבות את רוב

מי שאומרת שרוב צחק על רופרט בצחוק אז היא ממש צבועה! אל מי אתם עובדים? אתם יודעים שרוב היה רציני, והוא באמת לעג לרופרט ולא אמר את זה בצחוק. תפסיקו להיות צבועים ולשחק אותה "רוב לא יעשה ככה לא מתאים לו". זה רק מראה שאתם לא מכירים אותו מספיק, מהפרק הראשון הוא אומר שהמשחק הזה בכיס שלו, הוא חושב שהוא השחקן הכי טוב... אולי פיזית אבל הוא עוד יעוף. לא סובל אותו. גם סאבג' היה מנהיג אבל הוא עשה את זה בצורה מכובדת לא כמו רוב.

מטר9

New member
ותזכיר לי לאיזה מקום אנדרו הגיע?

אתם יכולים לשנוא אותו, אתם יכולים להגיד שהוא שחצן, מתנשא אידיוט ועוד מיליון דברים אחרים. השורה התחתונה היא שרוב משחק הכי חכם.

אלדר01

New member
הכי חכם רוב? נו באמת

הכי חכם משחקות אלו השקטות..רוב יעוף זה רק עניין של זמן. מי שבולט או מושך אש נפגע ועף

Boran

New member
אתה לא צריך להיות גאון

בשביל להיות היצור הכי חכם ברפת. רוב לא חכם. הוא פשוט מוקף במטומטמים. הוא הכריז "אני חזק!" אם השחקנים האחרים היו חכמים, הם היו מעיפים אותו מזמן. אבל הם לא. הם מעדיפים להיצמד אליו ולחסות תחת כנפיו, כי הם יהיו מוגנים שם. ואז כל מה שנשאר לרוב לעשות זה להחליט באיזה סדר להעיף את החוסים תחת כנפיו. לא צריך להיות גאון בשביל זה. גם לא שחקן טוב.

Fair Play

New member
לאן הוא הגיע?

אנדרו עף רק בגלל שהשבט השני רצה שהוא יעוף, וליל תקעה לו סכין בגב, אין מצב שהשבט שלו אי פעם ניסה לחשוב על להעיף אותו. דרייק העיף את סאבג' לא מורגן. אני מתערב איתך שרופרט רצה מאד מאד להעיף את רוב באותו יום. ואל תדאג רוב יעוף בקרוב, הוא יעוף או מהשחצנות שלו או מהכוח הפיזי שלו, והוא בכלל לא חכם, הוא חשף את כל הקלפים שלו עוד לפניי המיזוג, דבר ראשון במיזוג זה איך להעיף את רוב. תאמין לי שאם ליל לא היתה דופקת לסאבג' סכין בגב הוא היה מגיע רחוק מאד מאד.

Dasush17

New member
אין לזה שום קשר לצביעות

זה דבר ראשון. לא יודעת מי רשמה את זה ואני מסכימה איתך, ברור שהוא היה רציני, זה לא פעם ראשונה שהוא יורד עליו אבל גם אם רשמו את זה זה לא נקרא צביעות. זו ממש לא משמעות המילה. אניוואי... נכון רוב תחמן ושקרן ובהישרדות 4 גם אני רציתי לראות אותו מתחפף משם, הוא עצבן אותי ברמות שלא ניתן לתאר אבל עכשיו אני למדתי להסתכל על כל המשחק אחרת- אי אפשר תמיד להיות הטובים והחמודים והאלו שלא משקרים ולא מרמים. זה משחק קשה. זה משחק תחרותי. זה משחק שבסופו רק א-ח-ד יכול לזכות בכסף. כל אחד רוצה לזכות ויעשה הכל כדי לזכות אז האסטרטגיה של רוב היא לעשות ברית עם כולם ולקיים רק את מה שהוא רוצה. זה הדרך שהוא רוצה לשחק את המשחק. זכותו. אחרי הכל זה משחק והכל מותר. אני הרבה יותר אוהבת לראות אנשים כאלו (אני מדברת רק בהישרדות, לא בכלל בחיים) מאשר אנשים כמו שי אן וג'נה שכמו שקולבי אמר, הם רק "טסים מתחת לראדר". לא עושים כלום, כמו עלה נידף. עושים מה שאומרים להם, לא תופסים יוזמה, לא מסתכנים. זו באמת הדרך הכי בטוחה להגיע רחוק אבל זה לא מבטיח ניצחון כי כל ה"חמודים" האלו, בסופו של דבר, עפים ע"י מישהו חכם ושנון. מה לעשות, זה המשחק.

Fair Play

New member
אה אז טעיתי

התכוונתי במילה צביעות זה שיודעים שהוא עושה את זה בכוונה ואומרים בכל זאת שהוא לא התכוון לזה. ואני לא מסכים איתך שאם נהיה חמודים ומתוקים לכולם לא נגיע רחוק, קודם כל זה כבר יתרון במקרה שנגיע לפיינל 2, וזה יכול לעבוד על אנשים ולגרום להם לחשוב שאפשר להאמין לנו. קחי לדוגמה את שי אן, אחת הסיבות היחידות שהיא רוצה להעיף את ג'רי זה בגלל שהיא שונאת אותה, בנוסף גם זה שהיא לא מועילה. אבל תשימי לב שבהרבה וידואיים היא יורדת עליה. אם ג'רי היתה נחמדה שיאן אולי לא היתה בעדה

Dasush17

New member
תגובה

אבל האנשים החמודים שלא משקרים ולא מרמים לא מגיעים בדר"כ לפינל 2. אף אחד לא רוצה אותם נגדו בפיינל 2 כי אז יהיה ברור לו שכל החבר מושבעים יצביע לחמוד שלא שיקר כל המשחק מאשר לו. אז יוצא שדואגים להעיף אותם הרבה לפני. ובגלל שהם כ"כ פוחדים ליצור בריתות חדשות, לברר אפשרויות, לרחרח כי הם לא רוצים לצאת לא טוב אז הם פשוט משלימים עם גורלם ועפים. כך היה עם אמבר בעונה השניה, אחרי שהעיפו את ג'רי זה היה צריך להדליק אצלה נורא אדומה שהיא הבאה בתור, היא היתה צריכה לחבור עם ניק, אליזבת' ורוג'ר ולהעיף את קולבי קית' וטינה. אבל במקום זה היא לא עשתה כלום, המשיכה להיות זו ש"טסה מתחת לראדר" ועפה. כך גם היה עם ג'נה בעונה הראשונה, עם אליזבת' מהעונה השניה ועם עוד רבים וטובים. נכון שיש כאלו שזה הצליח להם כמו אית'ן או נליה אבל גם אלו שכן הצליח להם שימו לב שהם לא היו רק חמודים ושקטים, נכון הם לא שיקרו אבל דאגו לקדם את עצמם ולהחליף כיוון כשצריך. אית'ן לא היה צריך הכל הלך לו חלק אבל נליה, כשהיא הבינה שהיא לא תגיע יותר ממקום 5 הלכה ושינתה כיוון והפכה להיות בברית עם קת'י, פסקל, שון ווספיה כדי להעיף את האחרים והלך לה. ככה צריך לעשות. זה המשחק. לקרוא נכון את המצב ולהתאים את עצמך אליו גם אם זה לא הכי יפה והכי מוסרי. זה לא משחק מוסרי. זה הישרדות. צריך לנסות לשרוד בכל מחיר.

SweeT DeveL

New member
אני אוהבת את רוב אבל אני לא חושבת

שהוא טלית שכולה תכלת! אני יודעת שהוא שחצן ושהוא צחק על רפרט אבל בתכלס יש לו סיבות להיות שחצן:(אני לא מגנה עליו בקשר לרופרט) הקבוצה שלו מנצחת והוא "שולט" בהם! ואם הוא משחק את המשחק טוב או לא.. אני כבר יודעת לאן הוא יגיע ומה יהיה איתו.. אז בקשר לשאלה הזאת אני לא יכולה לענות...

פרק מבאססס...

אוף איתן עזב איזה בעסהההההההה.. עכשיו דאבל מוגו לא מעניינים בגרוש.. אבל לקס הוא כל כך מטומטם כי הוא ואיתן חברים עוד מעונה שלישית ואיתן בתור מנצח לא יבגוד בו אז היה עדיף לו לשמור על איתן ולנסות להגיע איתו לגמר כי זה נכון שאף אחד לא יצביע בעד מנצח בגמר.. קיצר לקס נגמר לו המזל במשחק הלך עליו אני מניח שהוא עף עוד כמה פרקים.. שיאן.. אוי שיאן.. אויייייייייייייייי כמה שהסינית/יפנית/תאילנדית/אנערף מעצבנת אותי היא כל כך מכוערת ואני כל כך שונא אותההההההההה.. בעזרת ה' היא תעוף יום ראשון תחזיקו אצבעות... טוב נשאר רק לקוות שרופרט, רוב או אמבר ינצחו בעונה הזו. ועוד משהו: שמעתי שבעונה הזאת המנצח זוכה ב2 מיליון.. זה נכון??

Fair Play

New member
שיאן

אני דווקא לא שונא אותה, מה שמעצבן בא זה הפרצוף... חוץ מזה אני מסכים איתה על כל מה שהיא אומרת. אני אוהב מאד את הוידויים שלה שהיא אומרת כמה ריצ'ארד חסר, ואת הוידויים שלה שהיא יורדת על ג'רי ואומרת בלה בלה בלה בלה :)

שיאן פשוט מלכה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

ובחוליה החלשה 1 היא היא הייתה הזוכה פה בפורום - ותראו עוד מעט את הסיבה לזה
! אמבר סתם מניפולטיבית שמתקדמת על חשבון רוב, לא סובל אותה!

Dasush17

New member
נכון מאוד!

מה קשור מניפולטבית?? היא שחקנית חכמה מאוד, היא יודעת יפה לשחק את המשחק ואני מאמינה שהיא תגיע לרחוק. ושי אן היא השחקנית הכי מעצבנת שראיתי עד עכשיו בהישרדות. היא לא עושה כלוםםםםם ויש לה טענות ותלונות על ה-כ-ל. לא נראה לה איך שקולבי שיחק את המשחק, מה לא נראה לך? בזכותו את נשארת במשחק, כי הוא סיכן ת'תחת שלו בלשקר לאנשים ואת רק רשמת שם על פתק ונשארת החמודה והטובה. ג'רי מעצבנת אותה כי היא לא עושה כלום בלה בלה בלה- לא ראינו את שי אן עושה יותר מדי דברים. כמו שקולבי אמר היא מעצבנת בדיוק כמו ג'רי אם לא יותר. ואני לא שוכחת לה את הקטע עם המשחק של לבנות בית והיא והג'נה הזו מה הן עשו?? רושמות איזה דברים אפשר לבנות. וווואווו! ביג הלפ! באמת מה היו עושים בלעדיכן?!? לא סובלת אותה. פשוט לא סובלת אותה. איך אפשר בכלל להשוות אותה לאמבר. אמבר חמודה, לא באה בטענות לשום דבר, מחייכת כל הזמן, משחקת בחוכמה לא סתם יושבת בצד ומחכה לשמות לכתוב על הפתק ואשכרה תורמת למשחק.

למעלה