הישרדות-פרק 8

• פותח הנושא 996
  • פורסם בתאריך

Fair Play

New member
לקס מאד חכם

הוא לא קובר לעצמו קבר, הוא סולל לעצמו שביל. תחשוב שממש בקרוב צריך להיות מיזוג, והוא כבר העיף 2 מהחזקים, 2 שיש להם תכונת מנהיגות, שיכולים לתקוע לו סכין בגב. ג'רי לא תתקע סכין בגב ללקס והוא יודע את זה, בגלל זה הוא שומר עליה. וגם אי אפשר להעיף את לקס ממוגו מוגו, זה יוצא 2 על 2. כי ג'רי לא תבגוד בלקס אחריי שהוא הציל אותה פעמיים.

SweeT DeveL

New member
לפי דעתי לקס לא טיפש בכלל!!

הוא סולל לעצמו את הדרך הוא מעיף את כל החזקים (קולבי ואיתן) ומשאיר את אלו שלא מאיימים עליו! הוא עושה בידיוק מה שצריך לעשות במשחק הזה!

אלדר01

New member
לקס טיפש גדול כי הוא יעוף עם החזקים

והבנות ישארו אחרונות.הבנים נלחמים בינהם והבנות מרוויחות...

Dasush17

New member
לקס לא טיפש בכלל

אבל הוא גם לא כזה חכם גדול... הוא בנתיים מעיף את החזקים שזה יפה מאוד אבל משאיר אחריו אנטיגוניזם גדול. מה הוא חושב שהבנות נהנות שכל הזמן הוא מחליט עבורן את מי להצביע ומשחק משחק משל עצמו שאחרים לא בהכרח מוצאים אותו כזה הגיוני?! אין לו בנתיים ברית (חוץ מג'רי שלא נחשבת כי יעיפו אותה תוך שניה, היא השחקנית הכי שנואה ואין לאף אחד סיבה להשאיר אותה), הוא רק חושב על מי חזק מבחינה פיזית שיכול להוות עליו איום. הוא צריך לחבור לאנשים האלו, לא להעיף אותם. קודם כל לדאוג לו שתיהיה לו ברית, כדי שהוא לא יודח ואחר כך לחשוב על החסינות. אבל אולי יצליח לו בדרך שלו, אני פשוט הייתי משחקת את המשחק קצת אחרת. אבל בגדול הוא דיי צודק, יש כאלה שאמרו פה שיעיף קודם את ג'רי ואז את אית'ן. למה?? מה ההגיון פה? מה דחוף לו להעיף את ג'רי? ג'רי בנתיים בצד שלו, עושה כל מה שהוא אומר לה, לא מהווה עליו איום משום בחינה, למה הוא צריך להפטר ממנה? להפך שילך איתה עד הפיינל 2 ככה בטוח הוא זוכה. מי יצביע לג'רי שתקח מיליון דולר??? חחח

אלדר01

New member
לקס בדרך הזו בחיים לא יגיע לפיינל 2

הבנות יעיפו אותו זה ברור.

Dasush17

New member
איך? איך? איך?

איך הבנות בדיוק יעיפו אותו כשפרק הבא זה כבר המיזוג??? אתם שוכחים שזה לא משחק של שני שבטים לנצח. הם עוד מעט מתמזגים וזה הופך להיות אישי. הוא יכול בהחלט לקחת חסינות כי הוא העיף את כל המתמודדים החזקים, הרי הבנות לא מאיימות עליו בשום צורה. הוא יותר חזק מהן כמעט בכל תחום, מספיק שהוא לוקח את החסינות ואחת הבנות של מוגו מוגו עפה.

maya567

New member
במוגו מוגו הוא אולי הכי חזק

אבל לא מול רופרט ומול מריאנו. hell אפילו ביג טום יותר חזק ממנו.

Dasush17

New member
אז מה אתה רוצה שיעשה?

הוא לא יכול להעיף את רופרט ומריאנו כי הם בשבט השני, אין לו שליטה על מה קורה שם. אבל בשבט שלו הוא דואג להעיף את כל מי שמהווה עליו איום. הוא משחק נכון מאוד, חוץ מהעובדה שאין לו ברית רצינית שתלך איתו עד הסוף שזה חסרון אדיר, הוא משחק בסדר גמור. לא היתה לו שום סיבה להעיף את ג'רי.

Fair Play

New member
צודק בהחלט!

לקס שולט בשבט שלו כרגע מה קשה להבין כל כך בזה?

אלדר01

New member
וב לא היתה סיבה להעיף את ג'רי

זה שהיא מעצבנת זו סיבה? היא לא מהווה איום וזו סיבה טובה להשאיר אותה לשלב יותר מאוחר

פרק 8

טוב אז ככה.. לקס דפוק! קודם שהיו מסלקים את ג'רי ואחרי זה את אית'ן, היא מעצבנת אותי! היא פשוט חסרת תועלת.. רוב בוסטון כזה מעצבן! הוא חושבת שהוא הכי טוב! והוא מתנשא הוא חושב שהוא המנהיג.. אוך! שונאת אותו! קאת'י לדעתי עושה בחוכמה כי ככה במיזוג יהיו לה בני ברית גם מהצד השני לעומת שאר בני שבט מוגו... היה פרק נחמד בסופו של דבר..אבל התאכזבתי :/

אלדר01

New member
אתם ממש לא מבינים את מטרת המשחק

לנצח! ולכן מעיפים את החזקים.לא את החלשות... ואם תשימו לב בהשרדות 7 הגיעו 2 בנות לסוף. זו הטקיטיקה לתת לחזקים להעיף אחד את השני... אני בטוח שם ב8 לא יגיעו החזקים רחוק אלא הנשים..

אני דווקא כן מבינה את מטרת המשחק

אני מבינה שצריך לסלק את החזקים.. אבל עד המיזוג עדיף להעיף קודם את החסרי תועלת ורק אחרי זה את אלה שמועילים להם.. בקצב הזה הם פשוט יפסידו כשבט.. קולבי היה צריך לעוף! אבל ג'רי קודם!

האגוש

New member
כולם לקרוא

כמה דברים שאני צריכה להגיד..: *לקס מפחיד אותי..במיוחד הקטעים שהוא פותח את העיניים לרווחה, בעע..
ומה זה העגיל הזה שתכף נושר לו מהאוזן? יאאקק *שמתם לב שלרופ השתנה קצת הקול? בעונה 7 הוא דיבר די רגיל, ופתאום יש לו נהימות וצרידות..הממ..אולי זאת רק אני.. *אמבר ורוני מפרוייקט וואי ממש ממש דומות, אבל ממש!! *לקתי יש עיינים יפות, היא חמודה , היחידה שכרגע משבט מוגו מוגו שלא מביאה לי ת'קריזה! *שיאן מ-ע-צ-ב-נ-ת *ואני לא סובלת את בוסטון רוב!!!!!!!! [עד שהוא מחייך...
]

Dasush17

New member
כולכם חושבים שקת'י כזו חמודה??

יש בה משהו קצת מעצבן. זה כבר פעמיים שהיתה לה הזדמנות להחליט החלטה חשובה ולשנות את המשחק, לקחת שליטה ובמקום זה היא עשתה את הדבר הפחות נועז והצביעה מה שלקס אמר לה. היא קודם מדברת עם כולם ו"נעלבת" שלא שאלו את דעתה, ואז כשיש לה הדמנות לשנות היא הולכת כמו צאן אחרי העדר. אני לא אוהבת כאלו בכלל. לקאת'י יש כוח במשחק, לא ברור לי איך היא קיבלה אותו, אבל יש לה אותו. במקום להשתמש איתו היא רק מדברת עליו כל הזמן, עושה ענין ומפזרת תקוות לכולם. הפעם הראשונה היתה אם להעיף את ריצ'ארד או קולבי. היתה לה הזדמנות ללכת עם ג'רי, שיאן וריצ'ארד ולהעיף את קולבי לקיבינימאט אבל במקום זה היא הלכה עם קולבי. מה היתה הסיבה שלה? כדי שלקס לא יחוש נבגד. למה איכפת לך?? תעיפי את לקס פעם הבאה- יש לך רוב! סיבה מטומטמת שנראת לי סתם תירוץ כדי להסוות את הסיבה האמיתית ללמה היא לא עשתה את זה- היא פחדנית והיא גם אחת שנהנת מאוד מ"לטוס מתחת לראדר" אבל לשחק אותה לא נהנית. הפעם השניה היתה עכשיו, היא הסכימה עם אית'ן, היא העדיפה אותו על ג'רי אבל בכל זאת היא הצביעה נגדו. למה? מה ההגיון? את לא רוצה את ג'רי, את רוצה להעיף אותה- תעשי את זה. יש לך רוב! יש לך כוח! תשתמשי בו. נמאס כבר מההתלבטויות שלה, מהמשחקים שלה, מהמחשבות המתוחכמות שלה, מהמשפטים היפים שבתכלס היא לא עושה כלום. סתם נגררת. שימו לב שדווקא בפעם היחידה שהיא לא היתה בשבט היתה באמת הפתעה והוציאו מישהו דומיננטי- קולבי ולא סתם מה שהיה צפוי- אית'ן או ג'רי. אני פשוט לא מבינה אותה. או שהיא משחקת את המשחק בצורה מוזרההה לגמרי שלא הגיונית בגרוש או שהיא פשוט פחדנית. אבל כן, יש לה עיניים יפות. חחחחחח

born to last

New member
:-מה?????? תגידי את רצינית?????????

מכל מה שאמרת דבר אחד איפה דומות אמבר ורוני יא אללה כלום אבל כלום!! לא מהצד לא מאחורה לא מקדימה לא כשהן יושנות אפילו עם הגב חחחח באמת עד עכשיו זאת היתה ההשוואה הכי לא במקום ששמעתי שום דבר משותף אחת כוסית חמודה ורכה והשניה נו טוב נעזוב...חחח

האגוש

New member
ככה אני, עושה השוואות בלי תקנה! ../images/Emo13.gif

לא יודעת, הם דומות...לדעתי לפחות..לא ממש ראיתי את כל הפרקים של הפרויקט ככה, הם נראות מזכירות! ל-ד-ע-ת-י .. את מוזמנת להתווכח
ובקשר לקת', רק אמרתי שהיא חמודה...מטומטמת, לא משחקת טוב ב-כ-ל-ל אבל חמודה

למעלה