כולכם חושבים שקת'י כזו חמודה??
יש בה משהו קצת מעצבן. זה כבר פעמיים שהיתה לה הזדמנות להחליט החלטה חשובה ולשנות את המשחק, לקחת שליטה ובמקום זה היא עשתה את הדבר הפחות נועז והצביעה מה שלקס אמר לה. היא קודם מדברת עם כולם ו"נעלבת" שלא שאלו את דעתה, ואז כשיש לה הדמנות לשנות היא הולכת כמו צאן אחרי העדר. אני לא אוהבת כאלו בכלל. לקאת'י יש כוח במשחק, לא ברור לי איך היא קיבלה אותו, אבל יש לה אותו. במקום להשתמש איתו היא רק מדברת עליו כל הזמן, עושה ענין ומפזרת תקוות לכולם. הפעם הראשונה היתה אם להעיף את ריצ'ארד או קולבי. היתה לה הזדמנות ללכת עם ג'רי, שיאן וריצ'ארד ולהעיף את קולבי לקיבינימאט אבל במקום זה היא הלכה עם קולבי. מה היתה הסיבה שלה? כדי שלקס לא יחוש נבגד. למה איכפת לך?? תעיפי את לקס פעם הבאה- יש לך רוב! סיבה מטומטמת שנראת לי סתם תירוץ כדי להסוות את הסיבה האמיתית ללמה היא לא עשתה את זה- היא פחדנית והיא גם אחת שנהנת מאוד מ"לטוס מתחת לראדר" אבל לשחק אותה לא נהנית. הפעם השניה היתה עכשיו, היא הסכימה עם אית'ן, היא העדיפה אותו על ג'רי אבל בכל זאת היא הצביעה נגדו. למה? מה ההגיון? את לא רוצה את ג'רי, את רוצה להעיף אותה- תעשי את זה. יש לך רוב! יש לך כוח! תשתמשי בו. נמאס כבר מההתלבטויות שלה, מהמשחקים שלה, מהמחשבות המתוחכמות שלה, מהמשפטים היפים שבתכלס היא לא עושה כלום. סתם נגררת. שימו לב שדווקא בפעם היחידה שהיא לא היתה בשבט היתה באמת הפתעה והוציאו מישהו דומיננטי- קולבי ולא סתם מה שהיה צפוי- אית'ן או ג'רי. אני פשוט לא מבינה אותה. או שהיא משחקת את המשחק בצורה מוזרההה לגמרי שלא הגיונית בגרוש או שהיא פשוט פחדנית. אבל כן, יש לה עיניים יפות. חחחחחח