הישרדות-פרק 8

• פותח הנושא 996
  • פורסם בתאריך

אלדר01

New member
אפרסקית לא מחכים למיזוג

זה כבר יהיה מאוחר מידיי להכיף את הגברים החזקים. הדרך של הנשים הפחות חזקות פיסיות זה להעיף את החזקים בכל הזדמנות. כך הי בהשרדות 7 וכך זה קורה בהשרדות 8. ניחוש שלי אשה תנצח שוב.

לא מחכים למיזוג

אתה צודק אבל מי אמר שהמיזוג יהיה בקרוב? תמיד יש טוויסטים משונים.. אני גם חושבת שאישה תנצח, כי נשים הם חלשות פיסית ואף אחד לא מאוים על ידן...

MaddyD

New member
ככה זה אמור לעבוד אחרי המיזוג

אבל בזמן שיש תחרות קבוצתית הגיונית עדיף להגיע עם רוב למיזוג, ואחרי זה להתעסק בבעיות פנימיות. אם מעיפים את החזקים מגיעים עם מיעוט למיזוג ולא מי יודע מצליחים להתגבר על זה.

SweeT DeveL

New member
אני גם מבינה אותך! אני מבינה שצריך

לחשוב על הווה ולא על העתיד אבל אם כל הזמן תחשבי על הווה זה יהיה מאוחר מידי! גם אני הייתי חושבת כמוך אבל לא כי הבנתי כבר שככה סובב המשחק!

SweeT DeveL

New member
רוב שחצן אני מודה אבל תראו יש לו

סיבה להיות שחצן: הקבוצה שלו מנצחת, הוא מנצח איתם, יש לו מחסה וכל הדברים שהוא צריך הוא מסודר! גם אני הייתי משתחצנת בזה אולי לא כמוהו.. אבל הייתי!

wranger

New member
מישהו יכול להזכיר לי...

... מה היה שם בין ג'רי וקולבי, שהם כל כך שונאים זה את זה?

בפרק הבא... ../images/Emo58.gif

בפרק הבא: תפנית! לא מיזוג! שבטים חדשים!!! אתם כבר תראו... ועוד משהו: רוב ואמבר לא יהיו באותו שבט... (לא רציתי לדעת, אבל היה רשום בפנאי פלוס בכתבה על הישרדות) ועוד משהו: נכון רוב מעצבן????

MaddyD

New member
|ספויילר| הסבר על הפרק הבא

כולם מקבלים "באפס" [שכחתי את המילה בעברית] חדשים. אבל במספר שווה, לשבט ושבט. כמו שעשו בעונה הרביעית, רק שבעונה הרביעית שמרו על מספר חברים שהיה לפני ההחלפה. קיצר כולם לוקחים את הצבע ההפוך לצבע המקורי שלהם, ובעצם שומרים על החברים בשבט, רק עוברים למחנה שונה. חוצ מאמבר, שלקחה אחרונה את הבאף ועקרונית נשארה בשבט המקורי והמחנה המקורי רק שעברה להיות עם כל החברים החדשים

SweeT DeveL

New member
בקשר לפרק הבא../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה!! זה גם מה שחשבתי אבל איזה באסה רוב ואמבר לא יהיו ביחד באותו שבט יותר!!

MaddyD

New member
ג'רי וקולבי

היו באותו השבט, ושנוצר מיזוג או החלפה או משהו, ג'רי התנהגה בשחצנות ובגועל לכולם. וקולבי החליט שזה לא במקום. הוא יצר ברית חדשה [לאחר שבגד בה {ג'רי} ובאמבר] והמשיך עם טינה והטבח. הוא העיף אפילו את ג'רי לפני שהעיף את שאר חברי השבט, ובעצם בגד בברית שלה.

אלדר01

New member
זה העניין שכאן גם יש התחשבנויות

מסדרות קודמות. לדעתי אמבר תעיף גם את ג'רי.והיא משחקת גם ברוב!

SweeT DeveL

New member
לא שמעתם מה היא אמרה?!

היא אמרה (למי שלא זוכר..) שבהתחלה כל הקטע עם רוב היה סתם אסטרגיה רוב השתמש בה והיא השתמשה ברוב אבל ה"אסטרגיה" משכה אותה לרוב (כי הוא כל כך חמוד!!
איך אפשר שלא..)!!

אלדר01

New member
אז אמרה

אמבר מאד מתוחכמת היא מנצלת את רוב להגיע רחוק. אמבר לדעתי שחקנית הכי טובה...לא חזקה כמו הגברים שעפים,לא מרגיזה כמו גרי.. תפסה חסות מאחורי רוב עד שתבעט בו בדרך למעלה...

Dasush17

New member
היא לא תבעט ברוב

עכשיו היא מרגישה קשורה אליו, היא אוהבת שהוא לידה, אין לה סיבה להעיף אותו. לדעתי הם שניהם ילכו עד הסוף. והיא משחקת נכון כי היא לא מושכת אש, היא לא מעוררת הרבה תשומת לב, היא לא נותנת סיבות להצביע נגדה. היא בקלות יכולה להגיע עד השלבים האחרונים אבל שם היא תצטרך לשנות טקטיקה כי אי אפשר לנצח עם הגישה שלה. אני לא יודעת אם זה ספוילר או לא אז מי שלא רוצה לדעת שלא יקרא.... אני חושבת שרוב ואמבר מתחתנים. קראתי באתר הרשמי שהם הולכים לבחור מתנות לחתונה או משהו כזה. אם זה ככה אז זה בהחלט נהיה רציני בינהם! חחחח חמודים! שיהיה להם במזל טוב! חח

למעלה