הישרדות-פרק 8

• פותח הנושא 996
  • פורסם בתאריך

996

New member
הישרדות-פרק 8

למה אף אחד לא פתח שירשור לפרק של היום? פרק נחמד,חבל שסילקו את איתן לפני שזרקו את ג'רי. אני לא מבין מה הקטע של רוב בוסטון,למה הוא כזה מתנשא אל רופרט? בקטע של הדייג,איזה מבט נתן בו רופרט.

Danielushhhh

New member
כן גם אני לא הבנתי

בדיוק רציתי לפתוח אחד כזה
לא האמנתי איך מוגו מוגו יכולים להיות עד כדי כך מטומטמים?! הם סלקו את קולבי ואחריו את איתן?! איזה טמטום! עכשיו בכלל הם בקושי יצליחו במשו. ממש אהבתי את איתן. והוא היה כזה חמוד. האמנתי שאולי קתי תצביע לו ותשכנע את שי אן.. חבל!
למרות שהיה ברור שאחרי נצחון אחד הוא לא ינצח שוב...

באמת איזה מרגיז... העונה הולכת

ומידרדרת... 4 פרקים רצוף שהעיפו פייבוריטים.. רוב מרציאנו.. האץ'.. קולבי ועכשיו איתן.. מי נשאר? רוב בוסטון ורופרט.. כל השאר לא מגיע להם.. :(

Boran

New member
רוב מרציאנו? ../images/Emo6.gif

זה מן שילוב בין רוב צסטרנינו לרוב מריאנו?

אני חושבת ששניכם טעיתם

לפי מה שאני יודעת השמות הם: רוב ססטרינו ולא צסטרנינו רוב מריאנו ולא רוב מרציאנו

חחח טעות שלי.. התבלבל לי הכל..

ת'שם של משפחה של ג'נה מהשרדות 6 כבר שכחתי.. אז מה רשום כל הזמן רוב בוסטון תמיד? או שהוא גר בבוסטון? חחח

ran110

New member
מה שלא הבנתי זה איך זה שהשבט של

קאתי לא התעצבן מזה שהיא רשמה דברים גרועים. איך הם לא רואים שהיא מתחברת עם השבט השני. אני ממש לא מצליח להתחבר להשרדות הזאת, האתגרים גרועים מאוד(במיוחד זה של היום), אני לא אוהב את קאתי ולקס, ולא סובל את רופרט ועוד יותר לא את רוב. רק את שי אן אני אוהב ממי שנשאר.

Fair Play

New member
רואים שאתה לא מבין

מוגו מוגו כבר הבינו שאין להם סיכוי נגד שפירה מהיום של מיזוג סבוגה, בגלל זה הם לקחו את ג'רי ואיתן, כדי שיהיה להם את מי לזרוק בלי מריבות. ואז ברור כמו שהכל מתוכנן מוגו מוגו מפסידים (שלא בכוונה כמובן). וצריך להעיף... בהתחלה זה היה האץ', והקטע הוא שרק קולבי רצה את זה וכולם שירתו אותו, לקס הבין שככה זה ימשיך:" קולבי אומר, אנחנו מבצבעים". אז הוא ניסה והצליח להעיף את קולבי כשבעצם איתן וג'רי היו אמורים לעוף ב-2 התורות האלה. ובכלל הסיבות שמעיפים עכשיו את הטובים היא בגלל שכל התוכנית על סף מיזוג. בקשר לבוסטון רוב, שילך להזדיין הוא כזה מתהלב, מתחילת העונה יש לו את את החיוך הזה שאומר "המשחק הזה שלי". אני מקווה שיעיפו אותו בלי שהוא יהיה מוכן לזה, מה הוא יורד על רופרט?! "מדבר כמו ילד" "נראה כמו איש מערות" "הצלצל זה כמו התינוק שלו" "איש המים" וכו'... הלוואי שרופרט יהיה זה שינסה להעיף אותו (למרות שרופרט אחד שזורם ולא לוקח עניינים ליידים). איפה ג'וני פיירפליי שצריך אותו

כל שפירה פשוט שפוטים של רוב!

הם עושים מה שהוא אומר להם, הוא משטה בכולם ולא נראה לי שלמישהו יהיה שם שכל בשביל להעיף אותו!

איה@

New member
אני גם לא אהבתי את ההתנשאות של|שמאל

רוב על רופרט יש דברים שגם אם חושבים אותם...... לא אומרים. רוב חמוד, אבל לדעתי בגלל ההתיחסות שלו לאנשים יעיפו אותו ברגע שיקבלו קצת שכל ויבינו מי נגד מי ויפה שעה אחת קודם........
איה.

SweeT DeveL

New member
../images/Emo99.gifאני דווקא אוהבת את רוב!!

הוא כזה חמוד!! אני מתה עליו! חוצמזה אז מה אם הוא צוחק על רופרט הוא רק עושה את זה בצחוק..בעונה הזאת אני לא אוהבת את רופרט
אני אישית אוהבת את רוב ואני מקווה שהוא ינצח (למרות שאני יודעת מי ינצח
) אני מהתחלה אהבתי את שפירה ועכשיו אני אפילו יותר אוהבת אותם! הם נהנים מכל המשחק הזה!! אצל מוגו מוגו זה כל הזמן עבודה עבודה! ובשפירה הם שמחים יש להם כל מיני שירים מצחיקים ("דינג דונג דה וויטש' איז גון"
) נראה לי שבפרק הבא יצטרכו אנשים לעבור קבוצות.. אני מקווה שלא!!!

אלדר01

New member
רוב ורופרט משחקים לידיים של הבנות

יריבו בינהם והבנות יהנו.ברגע שאחד מהם יעיף את השני,הבנות יעיפו את השני...

Dasush17

New member
Welcome to the game

א. הוא לא אמר לו את מה שהוא חושב, הוא אמר למצלמות. ב. כולם עושים את זה. זה המשחק. כולם אומרים למצלמות את מה שהם חושבים ומרכלים אחד על השני. זה מה שמענין פה ומושך לראות את הסדרה. ואני דווקא אוהבת את רוב. בהישרדות מרקסס לא סבלתי אותו ורק חיכיתי לרגע שיעיפו אותו ואת השון המפגר הזה אבל כאן אני דווקא כן אוהבת אותו, הוא חמוד!! הוא גם התחבר עם אמבר (שאותה אני הכי אוהבת) והם חמודים יחד, ויש לי הרגשה שאותה הוא לא ידפוק.

Minimal Affair

New member
אבל זה מה שהופך אותו לבנאדם רע.

אם תשימי לב להבדל בין ג'ון לרוב מריאנו או לרוב ססטרינו - שרוב מריאנו היחיד שצוחק על אנשים, וסתם - בלי סיבה. הוא מזכיר לי את הערסים בבית הספר שלי, רואים מישהו קצת שונה מהם - ויורדים עליו, בלי שום סיבה ראויה. כעקרון לדעתי - רוב יוצא בנאדם מטומטמם אחושילינג מהסדרה, בכלל - מי ששולט בשבט שפירה - הם חבורה של מטומטמים (אבל אמבר לא כל כך מטומטמת) לא רק שמראינו חרא של בנאדם, הוא גם מטומטמם, וזה שילוב קטלני של אנשים שילכו לגיהנום. ג'ון, או רוב, אפעם לא התנהגו בצורה רעה, שתהרוס להם את האופי, מלבד אסטרטגיית המשחק. כמו שריצ'ארד אמר - אי אפשר ממש לשפוט לאנשים את האופי לפי איך שהם משחקים, או כמו שליל אמרה - פה זה משהו אחר זה משחק, ובבית זה גם משהו אחר. העניין הוא - שאפשר לראות ממש בקלות את האופי המסריח של רוב מריאנו, ורק בגלל ההערות המטומטמות שלו. וגם אפשר לראות שטום הוא רדנק. ואני לא אומר את כל זה בגלל שאני מחסידיו של רופרט, נהפוך הוא - אני לא מחבב אותו בצורה משמעותית. יומטוב.

למעלה