הישרדות-פרק 8

• פותח הנושא 996
  • פורסם בתאריך

SweeT DeveL

New member
אני לא הכי מסכימה איתכם...

אני יודעת שזה לא בסדר שרוב ירד על רופרט אבל אתם מתייחסים רק למה שהוא אומר! ומה עם טום שיורד על סו או ההפך? ומה עם זה שג'ון ירד על הבנות זה בסדר? אבל אתם לא שמים על זה חשיבות.. למה כי הוא ירד על מי שאתם מחבבים רופרט, אני מתה על רופרט! אבל אני לוקחת דברים באיזי..

Minimal Affair

New member
אין לי סימפטיה גבוהה לרופרט.

מה הוא אמר על סו? הוא רק אמר שהיא מעצבנת אותו, הוא לא ירד עליה בצורה משמעותית. בקשר למה שג'ון אמר - ג'ון ירד על הבנות לפעמים בצדק, הן היו די מטומטמות (בעיקר דארה וליל, סנדרה בהרבה פחות) אולי הוא תפס מעצמו, אבל חוץ מזה לא בצורה משמעותית. מה זה שרוב עשה - זה דבר מסריח לגמרי.

הדבר הכי מגעיל שמישהו עשה../images/Emo58.gif

כשהיו את הוידויים האלה אז רוב צחק ממש ממש קשה על טום בגלל שהוא לא מדבר ברור, יש לי חבר שגם הוא לא מדבר ברור לפעמים ובאותו רגע פשוט רציתי להעיף עליו כיסא לפרצוף!!! ממש ממש התעצנתי וכל זה למרות שאני לא סובל את טום.

Fair Play

New member
ג'ון "תפס מעצמו" בחביבות

הוא לא עשה את זה כדי להעליב כמו רוב.

Fair Play

New member
הירידות של טום זה משהו אחר לגמריי

אני אפילו לא הייתי קורא לזה ירידות, טום אמר שסו שטלטנית,מעצבנת ולא היה איכפת לו להעיף אותה. הוא לא אמר שהיא שמנה, צחק על הקול העבה שלה, ירד על התחביבים שלה וכו' כמו שרוב עשה לרופרפ. "מדבר כמו תינוק" "איש המים" אלה לא הערות שקשורות למשחק.

צודק כמעט בהכל../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רק לדעתי בוסטון רוב סתם מדבר בצחוק על רופרט שהוא איש המים וזה.. זה לא שהוא שונא את רופרט ויעיף אותו בהזמנות הראשונה.. ובאמת Where the hell is Jhon fair play :( :( אני מבין שבעצם בלעדיו משעמם ביותר ולא יפה.. לקס מנסה להיות חכם אבל הוא טוב מידי בשביל להיות החכם שמעיף אנשים מאחורי הגב.. מכל העונות.. לא יכלו להביא לפחות 3 חכמים שיעבדו אחד על השני באכזריות??!?! (משהו כמו ג'ון ורוב מ.. (אממ לא היו עוד כאלה בעונות 1-5? לא ראיתי..) קיצר עכשיו נשארו רק רופרט רוב ואולי גם לקס או אמבר שאני רוצה שיזכו.. בכל מקרה אני בטוח שמישהו מגעיל ולא דינמי כזה יזכה.. מישהו כמו אלישיה או ג'רי.. אתם עוד תראו..

בניוןמי

New member
לדעתי אתה צודק

כל העניין בהשרדות זה שהפחות טובים מנצחים,כמו בהשרדות 7 שם השתיים שהגיעו לגמר היו סנדרה וליל,אבל רופרט,ברטון ועוד כמה שחקנים אחרים היו הרבה יותר טובים מהם לדעתי גם ב-8 הפחות טובים יגיעו לגמר כי אם מישהו טוב אז כולם יעשו ברית ויעיפו אותו/אותה

Danielushhhh

New member
דבר ראשון אני בת

דבר שני אני כן מבינה אבל לפי דעתי הם היו צריכים להעיף קודם את ג'רי שמתבטלת ולא עושה כלום לפני איתן שעושה הרבה יותר מאשר ג'רי. וזה פשוט טמטום מה שהם עשו לפי דעתי.

ח

חציל לעזאזל

Guest
טיפשים האסטרטגיה של לקס היא!!

להיחות הבן היחיד וככה הבנות יודעות שהן לא יכולות להסתדר בלעדיו אז הן לא יעיפו אותו!!!)

אלדר01

New member
וזו טעות כי יעפו גם אותו

זו אותה טעות כמו בהשרדות 7 שג'ון נשאר רק עם בנות. הבנות לא מאיימות,לא חזקות ובסוף נשארות רוב.מעיפות את הבן שנותר וזוכות...

הציניקן

New member
פייר פליי החדש, מבחינה *טקטית*

בלבד, זאת קת'י(בלי כל עניין הסגנון השחצני והשקר על הסבתא). מבחינה טקטית, יש אנשים שמעדיפים להיות מובילים (כמו קולבי, רוב מ', או רופרט וברטון מעונה 7), יש כאלה שמעדיפים להיות חלק מברית ו"לשמור על רדאר נמוך"(כמו שיאן או סנדרה מעונה 7, שהצליח לה יפה), ויש כאלה-כמו פייר פליי וכמו קאת'י- שמעדיפים(ומצליחים) למצב את עצמם בתור אנשי-המפתח בין המחנות, אלו שיטו את הכף לאחד הצדדים, והמחנות מתרכזים בלהבטיח את תמיכתם ולא בלהעיף אותם. בינתיים זה עובד לקאת'י יפה מאוד, ואף אחד לא חושב עליה, והיא לדעתי השחקנית הטובה שם בינתיים.

אלדר01

New member
קאתי אכן משחקת יפה

רק המעבר בין השבטים יזיק לה בסופו של דבר. שוב לדעתי השקחנית הכי טובה זו אמבר.היא יושבת בצד ונותנת לחזקים לריב אחד עם השני..ואת רוב ניטרלה...

הציניקן

New member
המונולוגים של אמבר מול המצלמה

יוצרים אצלי את הרושם שהיא סתם מטומטמת, והולכת בברית ההדוקה (תרתי משמע) שלה עם רוב מסיבות פיזיות, ולא מסיבות טקטיות (מה גם שהיא מזהה את עצמה עם רוב בעיני השאר, ואם מתישהו יחליטו לשים אותו כמטרה, ישימו גם אותה). אני לא אומר שהטמטום הזה לא יכול להביא אותה רחוק, בעונה 7 דארה הגיעה למקום 4 עם כלום.

לקס פשוט טיפש!!!!!!!! שונא אותו!!

מה זה ההחלטות הסתומות שהוא עושה?! בהתחלה קולבי ואח"כ איתן הוא סתם קובר לעצמו את הקבר. את רוב מראינו אני שונא בדם! אני מתעב אותו, לועג ווחק על כולם!! פשוט שחצן!

למעלה