הישרדות - פרק 10

הישרדות - פרק 10

שרשרו לפה את התגובות שלכם על הפרק

לקס פשוט טיפש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איך?! תס

לי איך הוא שומר על האמבר הזאת?! הוא קובר לעצמו קבל ענק! וקתי - מה את מקשיבה לו?! היית חייבת להעיף את אמבר ככה לפחות במיזוג תתקרבו לשיוויון! די חבל לי על ג'רי ממש ממש ממש אהבתי לראות את רוב מריאנו סובל
והוא בטח יסבול גם בפרק הבא עד לאתגר הפרס! פרק ממש ממש מאכזב, וזה לא פייר! אווף!

Boran

New member
אחד החסרונות של אולסטאר:

כולם מכירים את כולם. לקס חבר של רוב. לקס יודע איזה מן שחקן רוב ווייס-ורסה(קורפ), לכן רוב יכול לאיים ככה (או להבטיח, תלוי איך מפרשנים "לטפל") על לקס, שנמצא בכלל בשבט השני, ולהשפיע על מה שקורה בשבט לא שלו בכלל.

אלדר01

New member
זה למעשה לא אולסטאר

אולסטאר אמיתי זה לקחת את כל המנצחים ומקסימום גם את אלו שהגיעו לפיינל 2. בגלל שזה לא מעשי אז לקחו מכל הבא ליד ושמו את השם המרשים לכאורה אול סטאר...

זה מה שגם אני חושבת..

לדעתי זה לא ממש נקרא אול סטאר.. בגלל שהם היו צריכים להביא קודם את שבעת המנצחים ורק אחרי זה את שאר המשתתפים.. אבל מצד שני זה לא ממש פיר ששבעת המנצחים יבואו כי אם הם ינצחו שוב אז הם שוב יקבלו מיליון דולר..

אלדר01

New member
מסכים לקס טיפש גדול

ולהערכתי לא ישרוד הרבה זמן.ספק אם יצליח לעבור את הפרק הבא. הוא ירה לעצמו ברגל והוא גמור במשחק.

מטר9

New member
בניגוד למה שכולכם חושבים,

אני חושב שלקס חפר לעצמו קבר כבר ממזמן. ברגע שהוא העיף את קולבי ואית'ן, ובכך מנע מהשבט שלו לזכות בחסינויות, הוא חפר לעצמו את הקבר. גם אם לקס היה מעיף את אמבר, לאיחוד הם עדיין היו מגיעים ארבעה ממוגו מוגו וחמישה משפירא, רוב היה אפילו יותר מעוצבן עליו (בגלל שהוא העיף את אמבר) והוא היה דואג להעיף את כל מוגו מוגו אחד אחרי השני. אני חושב שמצב הנוכחי שבו לקס היה נתון, להשאיר את אמבר זה היה הדבר הכי נכון לעשות. כשאמבר איתו עדיין יש לו את הסיכוי שלקס ישמור עליו, ושהוא יצור ברית יחד עם אמבר, רוב וקאתי ולהגיע יותר רחוק. נכון, זה נראה כאילו שלקס טיפש בגלל שהוא העיף את ג'רי ולא את אמבר, אבל הצעד הטיפשי שלו היה הרבה לפני זה, ולשמור על אמבר היה דווקא המעשה הכי חכם שלו (כביכול) במשחק.

zipnabe

New member
פרק מאכזב, עונה מאכזבת

למרות שלא ראיתי את שני הפרקים 7 ו8, יתכן וראיתי פחות דברים מעניינים. אבל בכל זאת. אין שום אסטרטג מעניין (ולא, בוסטון הוא לא אסטרגטג. או לפחות לא מעניין.), וכל הטוויסטים כבר נמאסו. אני מנחש שבפרק הבא יהיה מיזוג, כמו בעונה הקודמת שהיה מיזוג פרק אחרי חזרתם של המנודים. כל תקוותי לחזרתו של צסטרינו נמוגו. ספיציפית, אני חושב שזה היה טיפשי להשאיר את אמבר-זה יגרום למותו של השבט, כמו סוק צ'אי מתאילנד שאחרי המיזוג פשוט כולם הועפו. מה איכפת להם מבוסטון בשבט השני? ככה במקום חמישה אנשים בשבט הם נותרו עם שלושה נאמנים, ואמבר אחת שתחזור לבוסטון שלה ברגע הראשון שהיא תוכל. ועל כך אומרים-מי שמעיף את רוב, סופו שתיהיה לו עונה לא טובה. תראו מי זכה באמזון. תומר.

Boran

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ושוב ../images/Emo45.gif

Boran

New member
וקצת תוספת

למה אני ציפיתי מהעונה הזו? טובי השורדים ראש בראש אחד עם השני. מה קיבלתי בעונה הזו? מיטב השורדים עפים בפרקים הראשונים, נשארנו עם שורד חזק אחד, שאף אחד לא עושה החלטת משחק נכונה ומעיף אותו. שום מהפכים, שום כלום. עונה משעממת.

SweeT DeveL

New member
מה קרה היום מישהו יכול לעשות לי

תקציר?? אני לא מבינה כלום

zipnabe

New member
אה, ועוד הערה בקשר לרוב

אם הוא באמת דאג לאמבר, הוא היה יכול לנסות להפסיד בכוונה באתגר. גם אם הוא לא היה מצליח, לפחות לחשוב על זה. כל עוד הוא מוודא היטב שג'ף לא מזכיר שום דבר בקשר לדברים סודיים. חוץ מזה שהחילוף עצמו היה מאוד מאכזב, ונראה כאילו הוא כוון מלמעלה. עוד בעיה היא שגם הטוויסטים חוזרים על עצמם, ולכן לא היה כאן משהו מפתיע באמת. בכלל, היו כאן שלושה חילופי שבטים בעונה הזאת, ובפרק הבא יהיה עוד טוויסט. ואם זה לא שכל המשתתתפים של השרדות חוזרים בתור שבט משלהם, זה יהיה מיזוג. תומר.

M i l k y W a y

New member
ראו שהוא חשב על זה....וראו גם

שהוא היה כזה שקט כל המשחק...מן הסתם אם לא היה איכפת לו מאמבר הוא לא היה משפיל את עצמו ומבקש מלקס שישמור עליה.... וחוץ מזה ראית איך הוא היה עצוב ובדיכאון...

Boran

New member
משפיל את עצמו?

הוא תפס את לקס ביד ואמר לו בטון הכי מאיים שהוא הצליח לגייס "תטפל בה ואני אטפל בך" זה הכל חוץ ממשפיל. משפיל את אמבר אולי. או את לקס.

M i l k y W a y

New member
אז ככה...

הוא לא השפיל את אמבר כי היא לא אמרה לו להגיד את זה..וגם לא את לקס בערך בגלל אותו סיבה... הוא השפיל את עצמו כי הוא כזה "התאהבתי במישהי בהישרדות ואתה חייב להציל אותה אם לא אני אמות"..וזה די השפלה כי זה כולה משחק... הוא לא אמור להיקשר ככה ריגשית למישהי במשחק שזה כולם נגד כולם... הוא אומנם קצת הושפל בתור מאצ'ו שהוא תמיד היה אבל זה חמוד...

SweeT DeveL

New member
אני לא מבינה למה הוא השפיל את עצמו

כי הוא רצה שאמבר תישאר במשחק?! אז מה?? אני לא ראיתי אבל כתבו פה שהוא בכה.. זה נכון?.. אם כן אז...איזה חמוד!!! איך רואים שהיא חשובה לו!!! רוב אני מתה עליך!!!

אלדר01

New member
רוב חיסל היום את לקס

לקס השפיל את עצמו וישלם על זה די מהר ואילו רוב צבר הרבה מניות וכוח. רוב הפך לשחקן החזק מאלו שנשארו.

למעלה