נראה לי שקצת פספסתם את
הנימה הצינית....כנראה היא לא עברה חלק.כדרכה של ציניות.אני לא קוראת והאמת שאני לא מכירה את הפורום הזה אבל מאחר ואני סובלת סדרתית משירות לקוחות,הכותרת תפסה את עיניי. -נראה לי שכל סעיף בכתבה הזאת בא כקונטרה למשהו מרגיז ואף חצוף שלקוח צריך לסבול מהחברות הגדולות,אותם חברות שאנחנו זקוקים לשירותיהן יותר ממה שהם זקוקים לנו בתור לקוחות(ואל תדברו איתי בכלל על תחרות הוגנת בין תאגידי הענק כשזה מגיע לשירותי אינטרנט/כבלים/סלולר its the same shit everywhere הוט יס סלקום,מה זה משנה.) למה כשאני רוצה להתחבר מחברים אותי תוך חמש דקות אם לא חמש שניות(לפעמים אפילו בלי לאמת כמו שצריך אמצעי תשלום) אבל כשאני רוצה להתנתק,אני צריכה לחכות ארבע שעות כדי שמנהל יחזור אליי!!!!!! יכול להיות שלזה התכוון המשורר,ובאשר לאיום ההתנתקות(שמגיע בכל מיני צורות כגון:אני אעמוד בכניסה לחנות ואעשה לך כאלה בושות עד שאני אקבל את הסבון שלי)זה מה שלימדו את הלקוח וזה מה שהוא למד,שעד לאותה נקודה,איןןןן אפשרות אין מצב בעולם,פשוט אי אפשר,אי אפשר,"אני באמת רוצה לתת לך אני לא יכול" עד שהפלא ופלא,מילות הקסם נכנסות לתמונה. התסכול שלי מגיע מהמקום של-אני בעבודה שלי משתדלת להיות הכי נחמדה ואדיבה,מכאן גם ההשתדלות העמוקה שלי לא לצאת על נציגי השירות שנתקלים בי-מה לעשות-בעקבות תקלות רבות חוזרות ונ-ש-נ-ו-ת וזה שחברות הענק די משתינות עלינו,בוא נודה בזה,ומשתמשות בנציגי השירות כמגן אנושי,לא הופך את זה לצודק.השירות בארץ על הפנים בלשון המעטה.מתסכל בתור לקוח,מתסכל בתור נציג שירות שצריך לטפל בלקוח מתוסכל.העיקר שאלה מלמעלה עושים את המיליונים.הכי חשוב.