הישראלי המכוער

pardoi

New member
כמה דברים

דבר ראשון..ממתי כל מס' שאתה לוחץ בivr מביא אותך לאותו מקום? אצלנו זה לא היה ככה... דבר שני לגבי שיחות מנהל. אם יש משהו שהייתי שונאת זה שמנהל היה נותן ללקוח מה שאני לא נתתי. הרבה פעמים פשוט עמדתי ליד האח"מש בזמן השיחה והוא לא היה נותן כלום. גם האחמ"שים היו נוהגים לבוא ולהגיד לנו מה נסגר עם השיחת מנהל. אם יש משהו טוב שהיה בחברה הזו זה זה. ולגבי הכתבה. אני מסכימה עם כל מילה. זאת כתבה על רוע טהור. ממש מלמדת את האנשים איך להציג לנציגים שלא עשו להם כלום וסתם לעשות להם יום שחור. למה מי אתם בכלל? מבחינתי תעופו מהחברה הזאת. זה לא יבוא על חשבוני (לא הייתי בקשרי לקוחות) וזה על הזין שלי. קודם כל מבחינתי זה כבוד בין בני אדם ואם אתה לא נותן לי את הכבוד הזה אתה גם לא תקבל. אה כן..ואם משהו שנציגי שירות יודעים לעשות יותר טוב מלתת שירות זה "להחזיר" ללקוחות כאלו..ותאמינו לנו שאנחנו יודעים איך!

lb22

New member
כתבה משעשעת מאוד....

יש שם דברים שימושיים מאוד אני חייב להגיד. זה לא מזעזע , זה לא מרעיש , בעיקר לא ברמת שירות הלקוחות שיש בישראל זה לא כזה דבר רע... השירות לקוחות שיש בישראל להרבה מאוד חברות הוא לא הדבר להתגאות בו. בעיקר כל הקטעים האלו של המנהל יחזור אליך עוד כמה ימים וכו'...מה הבעיה להעסיק עוד מנהלים ולא רק 1 ואם מעסיקים רק 1 אז שנציגי השירות "יסבלו" את הטיפשות של מנהלי החברה , מישהו צריך לסבול מזה אז הרי ברור שהעובד הכי זוטר בחברה הלא הוא המוקדן יסבול וייצג את החברה בפני הלקוח הלא רגוע. בכל מקרה , כתבה משעשעת מצחיקה ונחמדה .

אנשים לא יודעים להעריך מה שיש להם

בידיים. נכון השירות בישאל הוא לא בדיוק חמישה כוכבים. אבל חזרתי עכשיו משוויץ. והשירות בארץ הוא זהב לעומת השירות שהם נותנים שם ללקוחות. אם מחפשים נציג שירות שיתיש אותך - שוויץ זה המקום. נכון נהלי חברה הם לא תמיד נעימים, אבל הכתבה הזו לא מצחיקה ובטח שלא משעשעת, היא מלמדת לקוחות להתעלל בנציגי שירות, שכן מנסים במסגרת נהלי החברה לעזור ללקוחות, כמה מפליא שזה עלול להשמע, אף נציג לא מתעורר בבוקר במטרה להתעלל בלקוחות.

tenen

New member
סיפר אחד אצלנו שעבד באירופה

בתמיכה של ספק אינטרנט אמר שאצלם הלקוח היה מתקשר, מקבל שם משתמש וססמא והולך לדרכו בשביל כל תקלה שלא קשורה לנושא היו אומרים לו שהם ספק אינטרנט ולא טכנאי מחשבים ושיטפל לעצמו במחשב...

אני לא יודעת איך התמיכה הטכנית

בגרמניה דווקא השירות טוב בשוויץ לעומת זאת הייתי בשלב של לדפוק את הראש בקיר עם אנשי השירות שלהם.

Osnatz1

New member
וואלה..

אין לי רחמים לאנשים כאלו. לא פעם ולא פעמיים אנשים פשוט שמו אותי על ממתינה, אם זה עובר את ה30 שניות שזה המקסימום זמן שלוקח להגיד למי שהתקשר "אני על הקו עם נציגת השירות ואני אתקשר אח"כ" אני מנתקת. כנ"ל אם בנאדם לא מוכן לרדת מהקו עד שככה וככה, אם אפשרי- בכיף אעביר לשיחת מנהל או שימור, אבל אם אין אפשרות (שעה מאוחרת וכו') אסיים את השיחה בעצמי וזהו. אחד הדברים שאני לא סובלת שלקוחות אומרים זה "אני משלם לכם כל חודש, את בעצם עובדת בשבילי". ווואלק? לא, אתה צריך אותי, ולא ההפך. חוץ ממך יש עוד מספיק ממתינות כדי להעביר את המשמרת, אז אם מישהו רוצה את העזרה שלי, זה יהיה בתנאים שלי ולא שלו. כמובן שאם טענה כלשהי מוצדקת אני אעשה הכל כדיי לעזור ולפצות במידת הצורך, אבל וואלה גם אני בנאדם וגם אם חייבו לקוח ב1000 שקל בטעות והוא רק צועק ומקלל, אין לי שום בעיה לנתק בפנים. שילמד להיות בנאדם ואז הוא יקבל את השירות הטוב ביותר שהוא יכול לקבל. ולא סתם בכל סקרי שביעות הרצון שסקרו אותי קיבלתי 100% שזה ציונים 9-10 מלקוחות, מה שאומר שאני לא חרא נציגה כמו שאולי משתמע כאן, אבל יש לקוחות שזה פשוט בלתי אפשרי לתת להם שירות טוב. באמת. והכתבה הזאת רק תגדיל את מס' הלקוחות והנציגים הלא מרוצים, ואז מה? ולגבי עניין האיום בניתוק ולקבל הכל על מגש של כסף... שונאת את זה. אם הייתי במוקד השימור היו מפטרים אותי אחרי שבוע כי מליון אנשים היו מתנתקים בגללי. יש אנשים שפשוט סוחטים את החברה באיומים. אם הייתי יכולה הייתי ניגשת לבתים של הלקוחות המעצבנים ופשוט מנתקת אותם בעצמי. אנשים באים בגישה שמגיע להם הכל וזה מרתיח אותי. "שלום, אני רוצה את ערוץ בייבי בחינם לשנה... אה אין אפשרות? טוב תעבירי אותי למחלקת ניתוקים אני בטוח שתהיה להם תשובה אחרת משלך..."

MOJAHADIN

New member
ערוץ בייבי בחינם? ....

את יכולה להגיד להם: אין בעיה, תתנתקו, רק תדעו שאין ערוץ תינוקות בהוט
(או שיש? .....)

Osnatz1

New member
אני באמת אומרת את זה ../images/Emo13.gif

יש בהוט איזה ערוץ תינוקות אבל כל התכנים שם לקוחים מהופ וערוץ הילדים.. ככה שאם מישהו מכור לבייבי אין לו טעם להתנתק, הוא לא יקבל את זה לא רק בחינם אלא בכלל לא יקבל את זה בהוט...

כתבה בזיונית ומטפשת להחריד.

הגבתי גם לכתבה בצורה די חריפה. הבעייה היא שהרבה מאוד לקוחות היום כבר יודעים איך "להתעלל" בנציגי השירות גם בלי שיתנו להם טיפים איך לעשות את זה, אבל עדיין- לפרסם כתבה שבאה לחנך לקוחות לצאת כנגד נציגי השירות זה פשוט גועל נפש, ולא רק נגד נציגי שירות- כל כתבה שמטרתה לחנך אנשים לעשות רע ודווקא לאנשים אחרים היא פשוט בושה, פשוט לא עושים כזה דבר!

דעתי בקצרה- גועל נפש

צריך לבדוק אם יש אפשרות להתאגד ביחד ולכתוב לעורכי NRG. מקווה מאוד לא להתקל מחר בלקוחות שקראו את הכתבה וייתקשרו מחר למוקד "ועל כוס תה" יתישו לי את הנשמה. ולכתב אני מאחלת: מי ייתן ולעולם לא תקבל את מה שאתה צריך ממוקדי השירות. לא טלפון חינם (יא חתיכת קמצן!), לא עוד ערוץ בחינם, ושגבי ינתק לך את הטלפון פעם אחר פעם אחר פעם.

דעתי על הכתבה

גועל נפש. כל הכבוד שהיה לי כלפי nrg נמוג עם קריאת הכתבה. אני מבינה שהכותב לא עבד מימיו בשירות לקוחות, ואני מאחלת לכולנו שלא ניתקל בו אי פעם.

סמלת

New member
גדול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ראבאק אנשים...זאת הייתה כתבה שנכתבה בהומור (עם מירמור קל) מה הקטע? גם אני הייתי בשירות לקוחות טלפוני לפני שנה וספגתי חרא, בקטנה, לומדים פשוט לא לקחת ללב ולא להתייחס.. ועם יד על הלב, הם לא רחוקים מהאמת (יש סיבה שאני לא הולכת להתקשר להוט יותר בחיים שלי גם אם יחרב העולם), יש מקומות שצריך לעבור מלחמת התשה עם הממתינה ועם הניתוב שיחות (כן כן...גם אם לחצת על המקום הנכון)..אני לרגע לא מצדיקה את היחס הגועלי שיש לפעמים לאנשים, אבל צריך להבין שאנחנו בישראל וזה מה יש, בתור אחת שעובדת כמאבטחת, מלצרית ודיילת מכירות שזה בערך כל הבררה של הבררה
אני מתעלמת, מהבדיחות, מהגסויות והעלבונות, כולם על הזין שלי ואני צוחקת על כולם, לא צריך להתמרמר מכל דבר (במיוחד כשהוא נאמר בהומור) take it easy

2troubled

New member
נראה לי שקצת פספסתם את

הנימה הצינית....כנראה היא לא עברה חלק.כדרכה של ציניות.אני לא קוראת והאמת שאני לא מכירה את הפורום הזה אבל מאחר ואני סובלת סדרתית משירות לקוחות,הכותרת תפסה את עיניי. -נראה לי שכל סעיף בכתבה הזאת בא כקונטרה למשהו מרגיז ואף חצוף שלקוח צריך לסבול מהחברות הגדולות,אותם חברות שאנחנו זקוקים לשירותיהן יותר ממה שהם זקוקים לנו בתור לקוחות(ואל תדברו איתי בכלל על תחרות הוגנת בין תאגידי הענק כשזה מגיע לשירותי אינטרנט/כבלים/סלולר its the same shit everywhere הוט יס סלקום,מה זה משנה.) למה כשאני רוצה להתחבר מחברים אותי תוך חמש דקות אם לא חמש שניות(לפעמים אפילו בלי לאמת כמו שצריך אמצעי תשלום) אבל כשאני רוצה להתנתק,אני צריכה לחכות ארבע שעות כדי שמנהל יחזור אליי!!!!!! יכול להיות שלזה התכוון המשורר,ובאשר לאיום ההתנתקות(שמגיע בכל מיני צורות כגון:אני אעמוד בכניסה לחנות ואעשה לך כאלה בושות עד שאני אקבל את הסבון שלי)זה מה שלימדו את הלקוח וזה מה שהוא למד,שעד לאותה נקודה,איןןןן אפשרות אין מצב בעולם,פשוט אי אפשר,אי אפשר,"אני באמת רוצה לתת לך אני לא יכול" עד שהפלא ופלא,מילות הקסם נכנסות לתמונה. התסכול שלי מגיע מהמקום של-אני בעבודה שלי משתדלת להיות הכי נחמדה ואדיבה,מכאן גם ההשתדלות העמוקה שלי לא לצאת על נציגי השירות שנתקלים בי-מה לעשות-בעקבות תקלות רבות חוזרות ונ-ש-נ-ו-ת וזה שחברות הענק די משתינות עלינו,בוא נודה בזה,ומשתמשות בנציגי השירות כמגן אנושי,לא הופך את זה לצודק.השירות בארץ על הפנים בלשון המעטה.מתסכל בתור לקוח,מתסכל בתור נציג שירות שצריך לטפל בלקוח מתוסכל.העיקר שאלה מלמעלה עושים את המיליונים.הכי חשוב.

סנטה

New member
תפסיקו לבכות...

זה נכתב בהומור... יש אלפי כתבות כאלה ובדיחות ובסדרה הבאה : איך לשגע מלצר ? אז כל המלצרים יבכו,ירצו לפטר לאלתר את כותב הכתבה... תרגעו.

חבר'ה, תירגעו

אני הגבתי לכתבה, וגם צוטטתי בכתבת ההמשך שעסקה בטוקבקים שהתקבלו לכתבה, ולקח לי זמן אבל הבנתי שמדובר בבדיחה גרועה, זה הכל. חבל שהבנאדם לא טרח לציין שהכל בצחוק.

כרגיל, אנשים באים להטיף לנו

נותני השירות, ומפספסים את הנקודה אולי יהונתן זילבר כתב את הכתבה בהומור [הומור יבש, גרוע, צפוי ומאוד מאוד מתאים לרמה הכללית של מעריב], אבל מספיק שאחד מכל מאה אנשים שקראו את הכתבה הזאת מצאו בה את ההשראה למרר לנותני שרות טלפוניים את החיים בשביל להגיד שהכתבה הזאת ממש לא היתה במקום, והעובדה שעיתון שלוקח את עצמו ברצינות [למרות הגריעות הכללית שמאפיינות אותו] נותן לו במה מעוררת קבס של ממש. מעבר לזה, הכתבה הזאת מייצגת בצדק את המנטליות הישראלית, מדיניות ה"אני אתנתק" נהייתה כל כך מגוחכת, שהכח של המשפט הזה ממש הלך לעזאזל. אף אחד לא מתרגש לשמוע את זה, ובמקרה הטוב ינצלו את זה בשביל לדחוף ללקוח מליון דברים שהוא לא צריך בטוענה של "מתנות מוזלות" כשבפועל הוא משלם עליהן מחיר מלא ולעתים עם תוספת [כן, כן]. ברגע שהישראלי חושב שהוא הרוויח משהו בעזרת הצעקות הקופיפיות שלו - הוא מבסוט, וזה מנוף המכירה הכי גדול שקיים, זה הסוד האמיתי מאחורי ההצלחה של מוקדי השימור. בכל מקרה, אם ישראלים היו יותר אדיבים לנותני השירות שלהם הכל היה יותר טוב. אבל אני לא מתלונן, כי בארץ מלאה בלקוחות חארות כמו כותב הכתבה ועדר מגיניו, הרבה יותר קל לקבל יחס טוב ואפילו הטבות של ממש בעזרת חיוך.

לא הבנת

אני גם נציגת שירות לשעבר, וגם אני רתחתי מזעם על הכתבה הזאת... כתבתי טוקבק זועם, אבל אח"כ הבנתי שהכל היה בהומור. אני לא באה להטיף לאף אחד, רק רציתי לומר שכדאי לקחת את זה בפרופורציה.. האינסטינקט הראשוני הוא לכעוס, אבל תבינו שזאת לא כתבה רצינית... אני בעד לשלוח ל NRG קונטרה - "איך להתעלל בלקוחות". זה בטוח יתפוס.

למעלה