מי שכתב את זה בוודאות מכיר את
הדברים מבפנים בא לי להביא כזאת כאפה ענקית לבן אדם הזה!!! הוא פשוט יודע איך לעצבן את הנציגים ברמות. זה הכי מעצבן בעולם כשלקוח אומר לנציג להמתין- כאילו הלו, אתה התקשרת לקבל שירות- אז הנה קח אותו ואל תשגע אותי! והאלה שרושמים כל מילה. אוי אלוהים. החלאה שכתב את הכתבה גם יודע לגבי הקטע שכל מה שלוחצים במענה האוטומטי מוביל לאותם נציגים, שזה די משונה אם הוא לא מכיר מקרוב את העיניין במוקדים. האיומי ניתוקים טוב זה לא חדש עוד משהו שממש עיצבן אותי זה שאם מבקשים מנהל מקבלים הכל. אצלנו הכי הערכתי אנשים שהיו עושים שיחות מנהל שלא היו נותנים ללקוח מה שהוא רוצה. כי תכלס, נכון שרוצים להוריד את הלקוח מהקו ולהוציא אותו מרוצה, אבל למה לזלזל כל כך בנציג? אם התעקשתי לא לתת חודש חינם אז כנראה לא מגיע לו חודש חינם, ואם המנהל יתן לו את זה -זה הכי מעצבן בעולם! אבל יש משהו נורא נכון על הנציגים בכתבה הזאת. הצורה שבה גבי מתואר. כאילו. ה19 שח בשעה, והלחץ התמידי, היעדים, היחס המזלזל מצד המנהלים. אה והקטע של לא לרדת מהקו עד שמקבלים מנהל. אוח. צריך להרוג לקוחות כאלה. כאילו למהההההההה אתם הורסים לי. מה עשיתי לכם רע. נשבעת לכם בחי שיחזור אליכם מנהל רק תרדו לי מהקו! אבל לא. בני **** להרוג את מי שכתב את הכתבה, כי היא מחנכת את הלקוחות בדיוק איך להרוס לנציגי השירות את החיים עוד יותר.