היפנים והפלאפון שלו

tals56

New member
אני לא דיברתי על המכשירי קשר של הצב

צבא, אני מדבר על הMOTOROLOT מירסים האלה שמחלקים שם לכל חייל לפי מה שאני יודע המכשיר עצמו עולה שקל וחצי לצבא (כמו כל המוטורולות,וגם האיכות שלהם שווה למחיר שלהם) אבל מחקרים הוכיחו שהפלא והאנטנה שולחים קרינה בצורה יותר חזקה כשהם רחוקים יותר אחד מהשני כך שאם הם יותר קרובים אז הקרינה תהיה הרבה פחות חלשה, כמובן שזה לא יעלים את הכל אבל זה יפחית את הנזק אפילו בקצת אבל זאתי עדיין הפחתה. והוכיחו את זה כבר במחקרים

Kawaii Baka

New member
אני די בטוח שדיברנו בכלל על אנטנות

"אזרחיות" ועל כך שהן לא הדבר הכי בריא במרחק מסיום. ס.ס; מן הסתם שמדובר בעוצמת שידור שונה, כאשר מדובר במרחק שונה, אבל מדובר בהבדלים זעומים בתוך טווח הקליטה של תחנת הממסר. מכשיר שמשדר לתחנת ממסר במרחק כ100 מטר ממנה ואחד שמשדר לאחת במרחק כ700 מטר, שני השידורים מייצרים כמות קריאה שונה בקצת. ברגע שהמכשיר יוצא מהטווח הזה הרי שהוא לא מסוגל ל"העצים" את האות מספיק כדי שהוא יגיע לתחנת הממסר. אז אין סכנה לכך שכאשר תהיה תחנת ממסר במרחק 20 קילומטר (זרקתי מספר) המכשיר יפלוט כמות קרינה גבוהה מהסטנדרט הבטיחותי, כתוצאה מהגברת האות בניסיון לקבל "קליטה", פשוט כי המכשיר לא מסוגל להגיע לדרגות שידור כאלה. לסיכום: ככל שהמרחק מהאנטנה יורד הרי שרמת הקרינה שאלייה נחשף האדם גדלה כעקומה, בצורה מערכית. השאלה היא האם הציוד והתקנים קיימים היום מונעים פגיעה סבתית בריאותית מסביב לאנטנות, קשה לדעת בנקודה הזאת אבל יש מספיק סימני אזהרה שכבר קיימים, אז עדיף פשוט להיות זהיר. בקשר לטענותיך נגד המירסים של מוטורולה, זה כבר עניין אחר. עניין שקשור לסטנדרטים של אותם המכשירים ולדרך שבה הם זוכים לשימוש,

tals56

New member
דרך אגב

למי שלא ידע,המירסים האלה זה הכי קרינה (הצבא שלנו משתמש במירס) לאחותי יש אחד,כשמתקשרים אליה והיא שמה את הפלא ליד המסך (כהרגלה) אז כל המסך משתגע כאילו נתתי לו מכה עם פטיש לעומת הנוקיה שלי שמפריע לו קלות אם בכלל. הא ואני משתמש במסך CRT (במונחים של היום:הבוקסות)

tals56

New member
המכשירים החשמליים

בעצמם פולטים את הקרינה, אבל נכון את צודקת!כשאני שם את הפלאפון ליד המסך ואז מתקשרים אלי אז הוא קצת...משתגע לשניה עד שאני עונה

למעלה