זה לא עובד ככה פ=פ;
במידה ואתה נמצא מחוץ לטווח כיסוי אנטנה, הרי שאתה לא מסוגל ליצור תקשורת. ישנם מכשירים בעלי טווח פעילות (עוצמה?) גדול יותר, בעיקר בשימושי צבאי, אבל הם מן הסתם יקרים בהרבה מסיבות ברורות ודורשים אנטנות שונות. מכשיר פלאפון שבו אתה משתמש כאזרח לא מסוגל לעבוד רק במרחק מסויים מתחת ממסר (אנטנה), לכן אם אין אנטנה בטווח הנ"ל, הרי שהמכשיר ינסה ליצור תקשורת אבל לא תהיה לו "קליטה", ז"א: האות שהוא ישלח לא יגיע לתחנת הממסר הקרובה בעוצמה מספקת כדי שהוא יקלט כאות ולא הפרעה אלקטרומגנית\סטטיס. כמות הקרינה שמכשיר זה או אחר פולט כתוצאה מהתשדורת נקבעת לפי סטנדרטים בינלואמיים כלשהם (לא זכור לי איך נקראת המדידה או מה מקובל כ"בטוח" בארץ) שקובעים שמספר זה או אחר של יחידות קרינה שמכשיר פולט הן "תקינות" ו"בטיחותיות". כל מכשיר שעובר את הכמות הקבועה בארץ, אם כי אני בספק שמיוצרים כאלה אבל זה לא יפתיע אותי, לא מקבל אישור הפצה בארץ. בקיצור, לגור ליד אנטנה זה לבטח שלא דבר בריא. עד כמה לא בריא? אני מניח שנדע את התשובה לכך רק עם סיום המחקרים לטווח בינוני-ארוך. בנתיים אני מציע לכולם לבדוק אם על גג הבניין שלהם או בבית השכן מותקנת אנטנה מוסתרת.