"היפה והחנון"

פנומן 72

New member
"היפה והחנון"

ביום שלישי הקרוב תעלה העונה השניה של הריאליטי הטוב ביותר שנעשה אי פעם - "היפה והחנון" בערוץ 10. התוכנית מפגישה 11 יפהפיות (נו טוב, על חלקן יש לי מחלוקת בנוגע להתאמתן להגדרה הזו) שאין להן כלום בראש - עם 11 חנונים שהדבר הכי קרוב שהיו אי פעם לבחורה הוא כשהן ינקו מדדי אימותיהן. התוכנית מנסה לגשר על הפערים, להפוך את היפהפיות לחכמות יותר ואת החנונים לכאלה שמסוגלים לתקשר עם בחורות - במקרה שלפנינו: בנות הזוג שלהם בתוכנית. אני אכתוב בבלוג וגם כאן את רשמיי מהתוכנית (החמצה גדולה מאוד שלא עשיתי זאת כבר בעונה הראשונה) והנה לכם סנונית ראשונה לדבר שמאוד הפריע לי ותגידו לי מה דעתכם: בפרומו לעונה השניה הפגישו את כל הזוגות מהעונה הראשונה שהיתה לפני שנתיים. אחד החנונים היה יואב אקסן, בן 25 אבל נראה כמו בן ילד במבה מתוק בן 16. כמו יתר הזוגות לפרומו הם ישבו על ספה והעלו זכרונות. ואז קרה משהו די מפתיע שבהתחלה מאוד שעשע אותי אבל בסוף היתה לי תחושה של טעם רע. דניאל רוט, בת הזוג שלו לתוכנית, בחורה יפה מאוד לכל הדעות, הצהירה בסוף תכנית הפרומו כי "אם אני לא אתחתן ב-3 השנים הקרובות, אני אתחתן איתך" - ותוך כדי טפחה בחזהו בבחינת "יש לך מזל !". וכמי שהזדהה יותר מכל החנונים בתכנית עם יואב, אמרתי לעצמי, וואלאק לבן אדם יש פאקינג מזל אם הוא זוכה באחת כמו דניאל. אבל, ופה האבל הגדול, משהו חרק, משהו הרגיש לי לא נכון. אז תראו, יואב הגיע לתכנית חנון אמיתי, שיער פרא וזקן, כמעט בייבי-ניאדרטל. הוא לא היה מסוגל לדבר למצלמה בלי להסמיק ולהרכין מבט. היום, שנתיים אחרי, הבן אדם נראה שונה. בלי זקן, אמנם עם מפרצים בפדחתו, אבל את זה הוא יכול להאשים את הוריו. עם זאת, הוא מסוגל לדבר בחופשיות, ושוב אמנם די מופנם אבל היי - הוא לא אותו אחד ואני מניח שגם נפל בחלקו לצאת עם פה ושם בנות כיאה לסלבריטי ברגע, שזכה ל-15 דקות התהילה שלו. הסיטואציה שבה מישהי יפה טופחת בחזהו של גבר אחר ומצהירה כי היא (תעשה לו טובה) ותתחתן איתו, מראה יותר מכל שדניאל טרם השתחררה ממשבצת הכוסית-שכולם-מתחילים-איתה ושיואב לא השתחרר ממשבצת החנון-שאף-אחת-לא-שמה-עליו. ואולי יואב לא רוצה להתחתן עם דניאל ? אולי ליואב יש תוכניות יותר מרחיקות לכת כמו למשל להכיר מישהי פחות ריקנית ופוזאיסטית מדניאל ? אולי יואב רוצה למצוא מישהי שלא עושה ענין כ"כ גדול מהיותה כוסית או בכלל קיימת בשביל מישהו אחר ? שאלת את יואב מה דעתו ? אני מציע שתשאלי. יכול להיות שתופתעי. http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/781/675.html http://www.ynet.co.il/PicServer2/02012008/1557001/d2_wa.jpg

בתור צופה נלהבת של האמריקאי

ופחות של הישראלי- זה פרומו.זה אמור לנגן לך עלהמיתר של-הוליווד קיטש- החנון שהגיע מלהיות ברווזון מכוער, ביישן על שאפ'חת לא תעיף לעברו מבט שני, לאחת שמגה-בייב תרצה אותו. אני מניחה שיואב לא באמת יחכה 3 שנים לדניאל, ושכמו שאמרת בכלל לא יהיה מעונין להתחתן עם בחורה כמו דניאל, אבל ל12 שניות פרומו, זה מאאאאגנייייב..

שאפו עלייך על "האמריקאי"

חכי חכי את עוד לא ראית את התימני החנון

יש חיה כזו? תימני חנון? חחחחחח

האמת שמעולם לא צפיתי בסדרה הזו, זה נראה לי הרבה פחות מעניין מלרדת בגדול למשל, שהוא הריאליטי הבאמת נוגע ללב. אבל מי שצופה ונהנה, שיבושם לו.

אתה מתכוון לזיקו הפולני?

זה ידוע שפולנים אוהבים ללכלך על תימנים. הכל מקינאה.

מעדיפה להוריד במחשב

אבל כשיוצא כבר לשבת מול הטלויזיה- ברור. אחת ה-תוכניות היותר משעשעות שיש:) נגיד מה שנגיד על האמריקאים- טלויזיה הם יודעיםלעשות...

xcalibur

New member
דעה שלי

בתור חננה שהציעו לו להשתתף בתוכנית, סירבתי בכול תוקף. עם כמה שזה ניראה כמו סוג של חוויה מינוס הירידות ברחוב, יש לי בעיה עקרונית להשתתף בדברים שהם מכורים מראש. כמיטב המסורת, ערוץ 10 התערב בגסות בעונה הראשונה ואם זה לא מספיק אז ידוע היטב שחלק מהבנות שם רק שיחקו את הסתומות בשביל הרייטינג כשבפועל היו מחוננות. בנוגע לדניאל ויואב, במקום יואב הייתי מגחך לה בפנים. היא חמודה, לא הייתי מרחיק לכת עד "יפהפיה". היא לדעתי בתחתית הרשימה יחסית לשאר הבנות בעונה הראשונה. ובכן, לפחות מבחינת יופי. יאמר לטובתה שהאישיות שלה הייתה הרבה יותר נסבלת מבוא נומר הערסית ההיא שהייתה עם איציק או הצרפתיה. תוסיף על זה שבעקבות התוכנית אני בספק אם הבחור עדיין בתול, ואין לי מושג איך הוא לא עשה לה "פחחח" בפנים.

פנומן 72

New member
אשכרה הציעו לך להשתתף ? ../images/Emo12.gif

רב-שגל כמוך ? האיש שחופן דדיים של לקוחותיו ? מה לך ולתוכנית כזו ?

xcalibur

New member
לא ישירות לי...

ההפקה פנתה אל ההנהלה ברשת וביקשה חנון שמוכר מחשבים. שזה בערך 90 אחוז מכלל העובדים.

Thumpers

New member
הבנות צריכות להיות שחקניות ממש טובות

אם הן לא סתומות.

goldy

New member
"תקציני את האופי שלך"

יעני תגזימי באיך שאת מתנהגת ביומיום.

goldy

New member
כוסימה שלה שתתפגר אמן

חנונים טובים רק בתור תרומות זרע מהלכות. נשים רוצות חולרות שיספקו להן ריגושים ואם יש חנון מולן הן אשכרה רואות *דרכו*, וברגע שהן רוצות ילדים פיתאום הן שמות לב לשקופים: הן מתפשרות עליהם למטרת ילדים בלבד. היפות בתוכנית שוות רק כשהן מתחת ל30: מייד עם הגיען ל30 כל היופי שלהן הולך לקיבינימאט, לא משנה בכלל כמה יפות הן היו מקודם. יש לי את הכל מפורט ברשומה שאני רוצה להעלות בקרוב: הביאה לי מה זה דיכאון.

פנומן 72

New member
נו, אז תוכיח ברשומה ...

לא חושב שהיפהפיות מאבדות את היופי אחרי 30, תלוי עד כמה הן שומרות על עצמן. ההבדל בינן לבין המכוערות - שהמכוערות תמיד נשארות אותו דבר: מכוערות. ליפות תמיד יש לאן לרדת...

וואלה, לא ראיתי את הפרומו הזה אבל אתה צודק

ולעניין נוסף, לפרומו שעשו לתוכנית עצמה, כאשר דן כנר(המהמם חח) מבקש מאחת הבנות שתשלים פתגם.. "סוף מעשה.." והיא לא יודעת להשלים.. היא עוד מגדילה ואומרת שהיא לא יודעת מה זה מעשה. גם אתם חושבים שזה שהיא לא יודעת מה זה מעשה זו המצאה של ההפקה? לא יכול להיות שאפילו את המילה הזו היא לא מכירה!!

למעלה