"היפה והחנון"

פנומן 72

New member
אני לא יודע אם התוכנית אמינה ב-100%

אבל גם 80% זה מספיק טוב בשבילי...

AlanSmith

New member
נסתפק על 10%, הם משתמשים בשמות אמיתיים לפחות

והן באמת יפות. והם באמת חכמים.

השנה דווקא אין הרבה יפות.

אין לי מושג מאיפה הפליצו שם את כולן, רק אחת יפה וזו סהר הבלונדינית, היא באמת מדהימה.

אני ממש לא מקנאה.

במה אני צריכה לקנא בבלונדיניות מחומצנות? עשה טובה. היחידה שנראית באמת טוב שם זו סהר נקודה.

פנומן 72

New member
בסדר. סהר לא מחומצנת. טבעית לגמרי. ../images/Emo269.gif

סהר יפה מאוד אבל לדעתי לימור וחופית לא נופלות בייופיין ממנה, בטח שלא לימור שהיא נאמבר 1 העונה.

חופית? אתה רציני?

טוב, על טעם ועל ריח.. וסהר אולי מחומצנת, אבל מתאים לה בלונד לעומת השאר שבכוח רוצות להיות בלונדיניות אפילו שזה לא מתאים ויפה להן.

ענבל הייתה נראית נורמלי אם לא היו לה תשפתיים

בשקל תשעים האלה. הרסה לעצמה נראית כמו ברווז. ולימור נראית סבבה, אבל שוב, היא מהבנות שלא ממש יפה להן בלונד.

פנומן 72

New member
ענבל הזו מאוד מאוד מאוד מוכרת לי

אני חושב שהיא הופיעה איפשהו מתישהו כי היא מאוד מוכרת. אבל כן, הענין של השפתיים מאוד מיותר.

xcalibur

New member
קרוב לוודאי של ההפקה

לא הפעם הראשונה שיש שם הגזמות פרועות.

goldy

New member
טוב שזאת לא הגירסה המתוחכמת מחו"ל../images/Emo67.gif

הנשים שם זונות / שחקניות פורנו / שפנפנות פלייבוי, לפחות גבר אחד הוא אומו מחופש לסטרייט ולך תדע מה עוד הכניסו ולא הבחנתי בכך.

פנומן 72

New member
זה בגלל שאין בישראל פלייבוי או פורנו

אם היה בהיקף כזה כמו שהוא בארה"ב - היו מביאים אותן בוודאות.

goldy

New member
כלומר כל החנונים כבר התנשקו?

כלומר לכל החנונים כבר הייתה חברה והם הזדיינו?

goldy

New member
ז"א ש"מקולל שעשני גבר" תקף רק לגביי?

אתה באמת ובתמים לא מסוגל להאמין שיתכן מצב בו מישהוא חי מחוץ לחברה כל חייו נגד רצונו?

goldy

New member
אני כבר לא חנון קלאסי../images/Emo67.gif../images/Emo23.gif

אני יכול להפגין ביטחון עצמי כשאני רוצה. אני יכול להסתכל בעיניים של נשים בלי למצמץ ו\או להסיט מבט. כבר למדתי דבר או שניים משמעותיים על חיזור ואני מיישם אותם בקביעות. השלמתי עם העובדה שאני נראה "אבא" ולא "חבר". שורה תחתונה: זאת קודם תוכנית טלוויזיה, לא קודם שיקום.

למעלה