"היפה והחנון"

Thumpers

New member
וואי!

הדבר היחיד (כמעט) שעיצבן אותי, הוא שהם לא היו מסוגלים להסתכל לאישה בעיניים. כל הכבוד לך.

goldy

New member
מה זה עוזר לי?../images/Emo151.gif

כל מכ"ם של כל נקבה מעל 15 שנים קובע שאני "אבא", אז מה יוצא לי מזה?

Thumpers

New member
אין לי בעיה עם קרחת.

אבל יש לי בעיה עם ליצנים!! (ועם צפרדעים, אבל זה כבר עניין אחר)

לא, מה הקשר?

יש עוד כמוך. אולי תנסה להתקבל לעונה הבאה של התוכנית? שלח להם קישור לרשומה שלך.

goldy

New member
חשבתי על זה...

וזה המצב של *כל* החנונים. אני לא רואה בה משהו *יחודי* מלבד העובדה שאני היחיד שמודה בזה בפומבי
.

Rיקושט

New member
אז הם שחקנים ממש טובים.

כי יש שם כאלו ששפת הגוף שלהם משדרת בדיוק מה שאנחנו מצפים מגיקי-על-פריקס.

אתה רואה את החרטא הזה?

אני ראיתי את הפרק הראשון בגלל השרשור הזה, לראות במה מדובר. כל הנשים שם פרחות, וגם לא נראות מי יודע מה חוץ מזאת שקראו לה "סיוון מכורה לשופינג בקניון אשדוד". כדי להציג אותן כפרחות מטומטמות - נתנו להן שאלות והן לא הצליחו לענות על שום דבר נכון, אז או שהן טיפשות או שהן עושות את מה שאמר להן הבמאי. במקביל, רצו להציג את החנונים כחסרי יכולות חברתיות. בשני המקרים דאגו להראות קטעים שמקצינים את זה.

Rיקושט

New member
כמובן שרואה,

הטמטום שם מצחיק ומדהים אותנו בו זמנית. אבל בדר"כ מה שקורה אחרי הפרק השני-שלישי אני משתעמם ונוטש.

תראי את הצד החיובי שבעניין...

אולי זה גם יביא לפורום כמה כותבים מעניינים שיודעים לכתוב ולא רק לקלל ולהשתלח

צילמתי את זה

מופיעה שם גם הודעה מפורום פמיניזם, כרגיל הפמיניסטיות ממורמרות שגבר אחד זוכה לאהבת הקהל יותר ממישהי אחרת.

xcalibur

New member
איך אתה חולה על הצילומי מסך האלה אתה הורג

אותי לפעמים

זה גבר זה?

הנ"ל הוא כלומניק, אפס מאופס, חשישניק שחולה במחלה ניוונית, בוגד סדרתי, שמזניח את משפחתו ומתעלל באישתו. ואם זה לא מספיק, גם נוהג בכביש תחת השפעת סמים. ליצור כזה אתה קורא גבר?

לא ראיתי את התוכנית

גם לא נכנסתי לפורום פמיניזם. אבל אני יודע שהפמיניסטיות מנצלות כל הזדמנות להתמרמר.

גם אני לא ראיתי

אבל ממש לא ברור לי למה כולם כל כך מתלהבים ממנו. יכול להיות שהוא האב טיפוס של הגבר הישראלי המצוי?

למעלה