"היפה והחנון"

אולי.

לא ראיתי אף פרק ואין לי מושג במה מדובר. אני משער שלהפקה של התוכניות האלה יש את היכולת להפוך דמויות לפופולריות.

חבל, לא תפסתי אותך כדמגוג.

למקרה שזו רק בעיה בהבנת הנקרא- הן לא התמרמרו שהצופים אוהבים גבר יותר מאשר אישה. הן 'התמרמרו' על זה שגבר ואישה שעושים בדיוק אותו דבר- ביחס למשפחה, לבני הזוג ולחיים- הגבר הופך לגיבור והאישה למרשעת... אני בטוחה שזה נורא מפתיע אותך שיש סטנדרטים כפולים בחברה לגבר ולאשה, ואני מבינה שבתור גבר זה לא נראה לך כל כך נורא- אז אולי כדי שיהיה למה להקביל את זה- זה שX וY עושים אותו דבר ונשפטים בצורה שונה, זה ממש כמו שכל המדינות ה'נאורות' שכבשו התעללו וטבחו בכל אירופה, אפריקה ואסיה באות ללמד אותנו מוסר... [

Thumpers

New member
אני תמיד מרגישה הזדהות עם החנונים

ואז אני מרגישה קצת מוזרה :p

פנומן 72

New member
ייקח לי זמן להתאושש

הקטע הטוב ביותר - "זה טוב שיש מבחר של לאקים", רגע לפני שהמדף קורס וכל הלאקים מתנפצים !

חחחח!

ומה עם גולדה בתור הנשיא הראשון? יש שם אחד עובד הייטק שדווקא מצא חן בעיניי. לעומת זאת,איש המערות הזה מבני ברק, ירחם השם. זה עם רעמת התלתלים (שאני מזדהה איתו לאללה, גם אני לא יודעת איך לסדר את הרעמה שלי), שטרק לשירה הזו את הטלפון, הרס אותי! יאללה פנו, שנס מותניים ותתרכז, אני רוצה כבר לקרוא את הניתוח שלך.

xcalibur

New member
תכלס אלכס יצא שם הכי מלך

האח הרוסי והאבוד של דן כנר ממש. כשהוא אמר לליטל/מיטל/אורטל "בסדר מאמי" כמעט ירדה לי דמעה מרוב צחוק

פנומן 72

New member
זה לא אמיתי האלכס הזה

איך היא אמרה עליו - גבר בן 80 בגוף של 20. כמה שהיא צדקה ... אם יש מסע בזמן זה כנראה מישהו מהמאה ה-18 שהוקפא במשך 200 שנה או משהו כזה. אמא שלו קונה לו את הבגדים והוא מדבר כאילו הוא באיזה תאטרון רוסי. אבל מה, אני מחזיק מהליטל הזו שהחליטה לעשות ממנו פרויקט. רואים שיש שם קשר טוב והעובדה שהם היו רגע מהדחה ראשונה כבר צריך להכניס לה אמביציה. תאכלס, נלה הכי מסכנה עם החרל"ש (חרדי לשעבר) הזה וצעצוע ה-60 פאות שלו שזה מזכיר S5 (וואט דה פאק איז S5 ?) יהיה לה שם המון המון עבודה. כואב לי על ההדחה הכ"כ מוקדמת הזו, שהיא יותר פקטור של מזל כי אם הם לא היו מגרילים אחד את השניה - מישהו אחר היה הולך הביתה. לדעתי היו צריכים לתת להם יותר זמן. אלון, רעמת התלתלים, החליט שאם הוא לוקח את שירה (המאבחנת) לדייט במונית אז היא תשלם על הקפה. בחלקים מהשיחה הקצרה הזו היו רגעים שהסכמתי איתו, אבל בתאכלס הוא יצא פארש. אם הייתי בסיטואציה עם כל היפהפיות האלה מסביבי ביחד עם שירה המאבחנת - הייתי קונה בית קפה ומשאיר אותן לעבוד שם כמלצריות (שעבור חלקן זה יהיה הכי רחוק שהן יגיעו בחיים שלהן). נ.ב. איזה כוסית-על הלימור הזו ? (זו שמצוותת לאיש עם הנחיר הגדול...)

קאפלה

New member
אהבתי את רעיון המסע בזמן. כמה נכון!

נדמה שהיפות, אמנם נטולות ידע כללי, אך חכמות יותר מהחנונים המוזרים וההזויים הללו שנטולים כל צל של חכמת חיים.

קאפלה

New member
יש להן ועוד איך

זה שאין להן ידע לא אומר כלום על האינטלגנציה. יכולה להיות להן אינטלגנציה ריגשית גבוהה. יכולות חברתיות גבוהות, ויכולת ללמוד ולהתקדם אם רק ירצו בכך. החנונים, לעומתם, לא יודעים דברים בסיסיים על התנהגות. בשבילי הם יותר סתומים ממי שמתייגת את קירשנבאום כנשיא הראשון, ואת מגילת העצמאות כחוזה המדינה.

קאפלה

New member
איש המערות? אני קוראת לו דרווין.

הוא דומה לצ'רלס דרווין, רק הרבה פחות נאה ממנו. הוא מפחיד אותי.

פנומן 72

New member
בואי נחכה ל- MakeOver ...

אני טוען שאיש המערות יכול לצאת לא רע אם הוא יסכים להיפרד מהזקן. אבל תאכלס הוא די אידיוט אם הוא הגיע למסקנה שאין אלוהים בגלל חישובים מתמטיים.

קאפלה

New member
הוא שרוט על כל הראש...

ונראה מפחיד. שום מייאובר לא יעזור. האמת שיש לו פרצוף של ... ממש גוי.

פנומן 72

New member
לא ראיתי גוי

אם הוא היה שם על עצמו שטריימל הוא היה נראה בול כמו 90% מהחרדים.

קאפלה

New member
חחחח גם אם היטלר היה מגדל זקן ושטריימל

הוא היה נראה בול כמו כל החרדים. החכמה היא לזהות יהודי כשהוא בלי כלום. ולדרווין ההוא יש פרצוף מאוד נוצרי.

למעלה