הינני.

Neurotic Kira

New member
הינני.

נמאס לי להיות לבד. אני רוצה להתקשר למישהו, שיהיה לי למי לחכות לבלות איתו את סוף השבוע, עם מי ללכת יד ביד בטיילת, לצאת לסרט ולהתנשק בחלקים המשעממים, לדעת שאני לא אהיה לבד יותר. הקשר הרציני ביותר שהיה לי היה בגיל 12, למרבה הצער. הוא היה בן 15. היינו יחד כ-9 חודשים, עד שהבנתי שזה פשוט לא לעניין וחתכתי את זה. זה היה יכול להיות סתם עוד פאזה בחיי, אמלא העובדה שזה היה הקשר הארוך ביותר בחיי. ידעתי בנים ובחורים, אבל הקשר הארוך ביותר מאז היה למשך שבועיים בלבד. לא מספיק זמן כדי לבסס משהו רציני במיוחד. אמרו לי פעם שאני סנובית, בכל הקשור לבנים. פוסלת אותם מהר מדי; אותו מכיוון שהוא כותב "אני יגיע", אותו משום שיש לו שטיח על החזה, אותו משום שהוא לא אוהב לקרוא, וכן הלאה. אני לא מוצאת את זה סנובי, או מתנשא לצרוך העניין. אני פשוט לא רואה סיבה להוריד סטנדרטים - חשוב לי שהבחור שאבלה איתו, הן אם "לכל החיים" והן אם לתקופה, יהיה מטופח; לא "בחורה", אבל גם לא בהמת משא, שיביע עניין בדברים שמייחדים אותו, שיעשה דברים שלא כולם עושים, שיהיה רחב אופקים. ברור לי שהבעיה היא בי, ולא בבחורים שהסתובבתי איתם. הייתי עם בני גילי ועם בחורים מבוגרים [ובוגרים] יותר, אך כאמור - לא עבד. הייתי רוצה למצוא מישהו שאוכל להרגיש שייכת אליו, מישהו שאדע בוודאות שיתגעגע אליי מפעם לפעם. חשתי צורך לפרוק קצת תסכול. אז - אני קארין, בת 18 [כמעט 19], חיילת. שנה טובה.

lily kane

New member
../images/Emo24.gif

היי קארין,יצא לי להכיר אותך מעט אבל לא הרבה, לא ככה בכול אופן אני מקווה שזה בסדר שאני מגיבה. אני לא ממליצה לך להוריד סטנדרטים אולי רק לגבי שגיאות כתיב כיוון שיש אנשים רבים שהם נפלאים,ריגשים ויצרתיים אבל נולדו עם ליקוי למידה. אישית עד גיל 21 פקפקתי ביכלות שלי לאחוז בקשר יותר משלושה חודשיים אבל בסופו של דבר המחסום הזה נפרץ והייתי עם מישהו שנה ואין שום סיבה אמתית שאם הזמן לא אצליח גם יותר. אני יודעת שזו תשובה מתסכלת אבל את עוד צעירה מספיק תני לעצמך זמן ואמונה והקשר יגיע לבד כאמור לא הכרתי אותך מספיק,אבל אני זוכרת סיפורים שכתבת,אני זוכרת בהם המון יחדיות יש לך כתיבה מאוד מיוחדת,גם כאן. את תמצאי אותו בסוף והוא יהיה מיוחד,כי את לא אדם רגיל ולא תסדרי אם מישהו שיהיה רגיל אז קחי את זה לאט,תני לזה זמן. ולדעתי אל תחפשי בנים מבוגרים יותר לא בטוח שהם רציניים לגביך,יתכן שחלקם רוצים רק לתפוס פרס צעיר

Neurotic Kira

New member
היי לך , לילי

אני לא פוסלת לקויות למידה, שמתוכן נובעות השגיאות. קשה לי עם אנשים שלא שמים לב לאופן הכתיבה כי זה לא מספיק חשוב להם. השיתוף שלך גורם לי להרהר לגביי מה שאני אמרתי, ולגביי מה שאת אמרת. סיפקת לי חומר למחשבה. תודה. וברור שזה בסדר שאת מגיבה. זה פורום, וזה לא שלי. אני לא כועסת\שונאת אותך משום סיבה, לכן גם אין לי סיבה להשאיר תגובה פוגענית ומתריסה, כפי שהייתי עושה במקרים אחרים. בכל אופן, שתהיה לך שנה מקסימה.

למעלה