הילינג ומדיטציה

eranfr22

New member
הילינג ומדיטציה

אנשים יקרים, ריפוי אנרגטי הכרחי לנפש בריאה בגוף בריא. יש כל כך הרבה פצעים וטראומות שהנשמה שלנו חוותה וחווה ולכן ממה שנוכחתי לדעת, טיפולי מודעות למיניהם וטיפולים פסיכולוגיים הכרחיים ביותר עם שילוב של ריפוי אנרגטי. הילינג זו אחת השיטות שאני משתמשת בה על מנת לרפא את עצמי ואחרים. זו שיטת ריפוי מדהימה שבה מתעצמת אנרגיית הריפוי הטבעית החזקה ביותר- אנרגיית האהבה. כולם מוזמנים לבקר באתר שלי ולקרוא עוד. באהבה גדולה ענת פרידלנדר מטפלת הוליסטית ומדריכת מדיטציה www.lightoflove.fav.co.i

0 אור 0

New member
איזה מזל שהגעת אלינו לספר לנו על נפלאות

ההילינג והרפואה המשלימה, כי עד שבאת אפילו לא ידענו שיש דבר כזה, מזל שיש לך אתר שאליו נוכל להכנס וללמוד עוד קצת בשביל מה בכלל צריך פורומים בתפוז?

0 אור 0

New member
הייתי היום אצל הרופא נשים

והוא הסביר לי שאני אמורה להיות מדוכאת ועצבנית, אז אני משתדלת ...

אחד55

New member
אבל יצאת דוקא צינית וממורמרת

והרופא אמר מדוכאת ועצבנית. זה לא בסדר ! תתעשתי !

0 אור 0

New member
גם אתה בגיל המעבר?

דחוף להתחיל לקחת אומגה 3 ולעשות יוגה

אחד55

New member
אסתפק במולטי-ויטמין ופילטיס בשלב זה

אני נגד יוגה מאחר ולדעתי גמישות קיצונית של השרירים והמפרקים אינה בריאה. מה גם שאת המחזור החודשי שאבד זה ממילא כבר לא יחזיר לי

טאוֹ

New member
יוגה אינה בעד גמישות קיצונית

אלא בעד גמישות הולכת וגדלה, בהתאם ליכולת הגוף ועם קשב למגבלותיו. לפחות מהמורים ליוגה שאני מכיר.

0 אור 0

New member
אכן אתה צודק

תרגול יוגה נכון יוצר איזון ואינו יוצר הפרזה, וכמובן שבתרגול יוגה מלא עובדים על כל הפרמטרים של פעילות גופנית שהם גמישות, חיזוק שרירים וסבולת לב ריאה. אבל נראה לי שהרצינות של התייחסות לפילאטיס בתגובה היתה באותה מידה של הרצינות שלי בנתינת "מרשם" לאומגה 3.

אחד55

New member
לא, אני באמת נגד יוגה

כל תרגילי הגמישות של היוגה נראים לי לא טבעיים, מעוותים (ע' עם שורוק) ומעוותים (ע' עם פתח). גם פניהם של מתרגלי היוגה המחמירים נראים לי כמו שילוב מוזר של בריאות וחולי. בעיתון החודשי של עדן מרקט היה לא מזמן מאמר על ענת צחור שהיא מורה מפורסמת ליוגה. אני מאמין שבריאות טובה צריכה להיראות והמראה שלה גרם לי לתהות אם כך נראה אדם שמח ובריא. היא נראית כמו שילוב מוזר של מותשת ושלווה. מה בדיוק מאוזן באדם שמסוגל להניח את הרגל שלו מעל העורף ? זה בריא אולי לחתולים. גמישות היא קרובת משפחה של ריפיון, ואם הגמשת השרירים משמעה הגמשת המוח, שהרי זו מהות היוגה, אז יש פה גם אלמנט של ריפיון וכשהמוח "רפוי" גם עור הפנים רפוי, ועור הפנים הוא מדד לצעירות, לבריאות ולמצב המוח.

0 אור 0

New member
טוב ברור שהמידע שלך על יוגה הוא מועט

יש כל מיני גישות ליוגה, שאם כמה מהמוזרות בהן שצמחו בשנים האחרונות כחלק מאיזו אופנה חדשה, אני ממש לא מסכימה, אבל בגדול ובבסיס ואם אתה לא הולך לאיזה גורו מערבי שעיוות את רוח היוגה, היא אחת השיטות הבריאות ביותר שיש לפעילות גופנית ורוחנית. התנוחות של היוגה מפעילות גם את השרירים - חיצוניים ופנימיים - אך גם בעלות השפעה מחיה על מערכות פנימיות ואולי לכן חלק מהן נראות לך מוזרות. אבל הדבר הראשון שלומדים ביוגה, הוא להקשיב לגוף וללכת אתו - אני עוסקת ביוגה כבר שנים רבות, ואני לא שמה על הרגל מאחורי העורף (ויש עוד כמה דברים שאני לא מסוגלת לבצע). לכל תנוחה, יש את החלופות שמביאות אותה תועלת, אך נמצאת בטווח היכולות של המתרגל. גם הפילאטיס, וגם שיטות רבות אחרות של פעילות גופנית מקורן ביוגה. הפילאטיס בפרט הוא שיטה ששואבת משילוב של יוגה עם בלט - ואצל מורים רבים לפילאטיס, ניתן לזהות בצורה מאד ברורה את המקור של תרגילים. לגבי גמישות ורפיון - בתרגול יוגה יש את ה"משחק" בין המתיחה להרפיה, בין צד אחד לצד שני, בין הפעלת השריר לבין המנוחה. חוץ מההרפיה בסוף התרגול, קשה מאד להגיד שאתה נמצא ברפיון כלשהו במהלך תרגול יוגה. עור הפנים, ממש לא שייך לעניין , אבל אם בכלל נראה לי שיש סיכוי שעור הפנים של מתרגלי יוגה יראה טוב יותר בהשוואה לאנשים אחרים באותו גיל ואורח חיים בגלל ההשפעה הטובה של התנוחות ההפוכות. אבל למען האמת, אני מאמינה שמראה פנים צעיר ובריא קשור בעיקר לגנטיקה טובה ולהמנעות מחשיפה לשמש, ועם השפעה בשולים לתזונה בריאה ושגרת טיפוח.

אחד55

New member
המידע שלך על מראה פנים צעיר ובריא הוא מועט

וחבל כי את עוסקת בבריאות ויש קשר הדוק בין יופי לבריאות ועיקרו של היופי מתמצא בפנים. לא במקרה מרכיבים תזונתיים טבעיים בריאים נכנסים לעולם הקוסמטיקה בהזנה חיצונית אבל זו טעות כי אותם מחוללי יופי הם במיטבם כשהם משפיעים מבפנים. חמצן לדוגמא נחשב כיום לטיפול האפקטיבי ביותר בעולם הקוסמטיקה. מאידך לחמצן יש דוקא כוח ריפוי ויפוי פנימי ע"י העשרת הגוף בחמצן ע"י שיפור ספיגת החמצן ברקמות, ויש דרכים אפקטיביות לשפר את רמת הספיגה של החמצן ברקמות. אכן הדעה שלי לגבי היוגה לא מתבססת על ידע אלא על אינטואיציה. באמת רציתי לציין את נושא הבלט אבל הקדמת אותי. לדעתי התנועה הבסיסית של הבלט של עלייה על כריות אצבעות הרגל עם הזדקפות והנפה מתונה של ידיים לצדדים (עם או בלי קפיצה) היא אחת התנועות הבריאות ביותר שיש ואני מדבר מניסיון של תרגול התנועה בטרמפולינה. מן הסתם גם תנועות של ריקודים אחרים חייבות להיות בריאות מאחר ובריקוד המטרה היא להציג את היופי והאצילות של הגוף ותנועה יפה ואצילית לעולם תהיה בריאה. לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שזקיפות למשל היא גם יפה וגם בריאה והיא למעשה הבסיס ליציבה נכונה ולכל סוג של תנועה בריאה.

0 אור 0

New member
טעות בידך

אני דוקא מאד מאד מעודכנת בנושאי הקוסמטיקה והחידושים בושא העור, ועדיין דעתי האישית שמבוססת על הרבה נסיון והכרות עם העולם, היא ששני הגורמים שציינתי הם החשובים ביותר, וכל שיפור שנותנת התזונה , הקוסמטיקה ואורח החיים הוא מסביב לרמה הבסיסית של העור שקיבלתי בתורשה, ושל הנזק שגרמתי (או לא) בחשיפה לשמש (וגם לגורמים מזיקים אחרים - כגון כימיקלים מסויימים). לגבי הבלט - יש אלמנטים בבלט ותנועה שהם מאד בריאים, ויש אלמנטים אפילו מזיקים. תשאל כל פיזיותרפיסט ואורתופד ויספר לך על הנזקים שרקדן בלט יכול לסבול מהם - אחד הדברים הטובים במחול המודרני לעומת הבלט הקלאסי, הוא שהוא הרבה הרבה יותר בריא לרקדנים (ובלי קשר, אני גם הרבה יותר אוהבת לצפות בו)

אחד55

New member
ניחוש שלי: רקדני בלט סובלים מבעיות גב

הצואר של הבלרינות תמיד נראה לי ארוך ב-10 ס"מ ממה שהיה אמור להיות באופן טבעי ללא בלט. אף אחד לא נולד עם צואר כזה. לגבי הקוסמטיקה: לדעתי רפואת העתיד קשורה לטיפול בחמצן. אם חמצן יכול להצעיר את עור הפנים ב-20 עד 30 שנה ולהצערה היא למעשה ריפוי, ובהנחה שכל ריקמה אחרת בגוף תגיב כמו שמגיב העור לחשיפה מוגברת לחמצן, אז יש פה בהחלט בשורה. מי שראה למשל את שלי יחימוביץ' לפני ואחרי הטיפול (לפני - מקומטת ובלויה. אחרי - זוהרת, חלקה ומתוחה) מבין שמדובר בדבר מדהים. לדעתי אלוהים פשוט צוחק עלינו (למרות שאני לא מאמין באלוהים). החומר בעל עוצמת הריפוי החזקה בטבע מצוי בשפע באטמוספירה והוא לא עולה אגורה, הוא אפילו נמצא בשפע בדם שלנו אבל לא נספג ברקמות במידה מספיקה כמו שברזל למשל לא נספג במערכת העיכול, ולכן אנחנו חולים ומזדקנים. אם היה נספג במידה - היינו נשארים צעירים ובריאים. לדעתי זאת רפואת העתיד או לפחות אחת מרפואות העתיד.

ינוקא1

New member
הסוד זה נשימה מודעת.

נכון מאוד ומדויק - חמצן זה ריפוי עבורינו , הקטע שאנחנו לא מנצלים את רוב קיבולת הריאות שלנו בגלל הדחקות שונות. קיימות שיטות ריפוי כמו ריברסינג ששמות דגש על נשימה והרבה כדי להרגיל אותנו לנשום יותר. אני קצת מסתייג מהדרך של הריברסינג - הנשימה שם נראית לי אגרסיבית מידי. זה טוב כדי לפתוח חסימות , אך לדעתי לא כטיפול קבוע אלא פעם בכמה זמן. עם זאת כאשר אתה יושב לך לבד בשמש ונושם עמוק ולאט ומכניס אוויר ועוד ועוד ומרגיש את ההתרחבות וההרפיה של הריאות ושל הגוף כולו - יש לזה כח מרפא מאוד חזק ואני נוהג לעשות את זה קבוע.

hal767

New member
מצטרף לתשובה

כל תהליך בגוף קשור לפעילות עם חמצן. כאשר הנשימה אינה נכונה ומועטה מידי ה"אש" של הגוף דועכת במידה כזאת או אחרת. האדם המודרני שחי מחוץ לטבע איבד במידה רבה את יכולת הנשימה הנכונה. הסיבה לכך היא האוויר המזוהם שלא נותן חשק לנשום כראוי, מיעוט בתנועה ובפעילות ועוד. לימוד נשימה נכונה, תירגול הנושא והפיכת הנשימה הנכונה לחלק מדרך החיים, יש לה השלכות חיוביות על בריאות הגוף והנפש. הגישה הטבעונית ההייג'יניסטית מאד מחשיבה את הנושא. מעבר לכך שנשימה נכונה היא חלק מדרך לרפואה מונעת יעילה, נוכחתי שהיא גם סייעה לגוף להוריד לחץ דם גבוה, להיפטר ממיגרנות מטרידות, לחדד את הראיה והשמיעה, לשפר פעולת מעיים לקויה, להרגיע את הנפש, לשפר את היכולת לישון ואת איכות השינה ועוד. באמת שאין צורך להיות איזה דוקטור גדול ומפורסם כדי להבין שאיכות הנשימה קשורה לאיכות הגוף. חבל שברפואה המערבית אין התייחסות לנושא. עקב כך אנשים אינם נושמים נכון, באופן קבוע הם חסרים בחמצן ובדמם נמצאת כל הזמן פסולת הנשימה CO2, ומצב זה קשור להיווצרות מחלות וליקויים בגוף וכן למתחים, עצבנות ודכאון מיותרים.

mic26

New member
מסכימה איתך

היו לי לא מעט מטופלים, רקדני בלט מקצועיים. הגוף שלהם פשוט הרוס. אין להם רגישות לכאב פיזי, מרוב שהם רגילים אליו. השרירים לפעמים מתפקעים מהעומס המצטבר, המפרקים עם נזקים בלתי הפיכים. ועדיין לא התחלתי לדבר על כפות הרגליים המעוותות.

ינוקא1

New member
מה נשמע ?

צר לי לחלוק על דעתך - קודם כל בנושא של ענת צחור - לא יפה לכתוב על גבי האינטרנט על מישהו שאיננו נראה יפה (לדעתך) ואני חושב גם שזה לא נכון. כמו כן , הרבה מאיתנו עד שהגיעו לשיטות ריפוי שונות עברו הרבה בחיים לפני זה. אני אישית , למשל , מודע לכך שאינני נראה מרשים במיוחד ו"סמל לבריאות" . זה קשור בעיקר לדברים שעברתי לפני שהפכתי למטפל. עם זאת אחרי טיפול אחד אצלי רוב המטופלים מתרשמים מספיק כדי להישאר. היוגה עוזרת לפתוח חסימות - כאשר היא מבוצעת נכון. כדי להבין מה זה יוגה ומה היא עושה לגוף , צריך לתרגל ולתרגל נכון. אתה לא יכול לדבר על יוגה כל זמן שלא חווית את זה. אני לא מתרגל יוגה כשיטה , אבל אני כן מתרגל מידי פעם מתיחות (דו - אין) וההרגשה אחרי זה היא כמו חדש. זה עוזר לפתוח חסימות ועוזר לתנועה חופשית במרידיאנים. כל זאת כאשר מי שעושה את המתיחות איננו מנסה "להרשים" אף אחד - כלומר הוא לא מבצע דברים שמכאיבים לו (וזה מאוד אינדבידואלי) , בזמן המתיחה הוא נושם ומרגיש "התרחבות והרפיה" ומאפשר לעצמו להנות מהמתיחה הזאת. זה נותן מודעות לגוף , ושחרור.

למעלה