הילד"ז חזר לצייץ

דגלמנגל

Well-known member
יו, מרגיש שאני באירופה :). אילו הייתי ניזון רק מהתקשורת או מדיווחים כאלה, הייתי הופך גם אני לאוטו-אנטישמי. ברוך ה' אני יודע ש99.99% מהנאמר בפוסט הזה מחורטט (ועיגלתי כלפי מטה..), כך שכמי שמכיר גם את האמת, העובדות והמציאות ולא רק למד את המידע שלי מהחרטוטים האלה, כנראה שאשרוד גם בלי שזה יקרה לי :). אבל באמת שלא אוכל לבוא בטענות למי שפוסטים כאלה הם מקור המידע הבלעדי שלו על המתרחש בישראל, אם יהפוך לאנטישמי מצוי. זה כמעט בלתי אפשרי אחרת (אם כי צריך להיות בסיס כלשהו לכתחילה, שלמשל מונע מאנשים לבדוק מהי האמת ולהתבסס היישר על דברי ההבל האלה למשל).
לא אמרתי שזה מקור המידע היחיד שלי, ואיזה יופי שמיהרת להאשים אותי בקשקוש הזה.
אתה הרי חייב לסמן אוייב נחות שמאלני, כי אחרת אין לך פתחון פה.
וגם אין לך מובאות משלך, לבסס את טענותיך.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא אמרתי שזה מקור המידע היחיד שלי, ואיזה יופי שמיהרת להאשים אותי בקשקוש הזה.
אתה הרי חייב לסמן אוייב נחות שמאלני, כי אחרת אין לך פתחון פה.
וגם אין לך מובאות משלך, לבסס את טענותיך.
חצי המשפט הראשון שלך מלמד שלא ממש הבנת את דברי :).
השאר לא רלוונטי, סלח לי.

evglev1

Well-known member
מנהל
בן גביר הוא עבריין פלילי סדרתי מורשע וסמוטריץ' מרחף בעולמות משיחיים. חפש לך אילן מציאותי יותר, להיתלות בו.

זו היתה מדיניות הימין של ביבי. השמאל לא שלט במדינה, אלא הימין והדרגים הצבאיים מונו בתקופת שלטון הימין.
כדאי שתתרגל למציאות. הימין פישל ומפשל מיומו הראשון בשלטון ואי אפשר להאשים בזה את ה"שמאל".
קודם כל זה לא הימין, אלא הליכוד, עובדה שאפילו עם מר"צ ורע"מ בקואליציה, בנט עשה עבודה יותר טובה.

דורי 1981

Well-known member
איך אמר הרב רביץ על שולמית אלוני? לא צעיר להגיב לדברי החומר כשהוא נוער.

דורי 1981

Well-known member
מה ג'וקים? של אבא שלו. הוא נשלח למיאמי, כדי שלא ייעצר ויישפט, על פגיעה בסמלי שלטון,
אחרי שהפליק לאבא שלו, באחד מפרצי השיגעון שלו.
חולה נפש מצד האמא. חבל שלא לקח מעט מהכריזמה מהאבא. ככה זה כשמולידים אותך בשירותים של מטוס והטיסה באוויר.

evglev1

Well-known member
מנהל
מה ג'וקים? של אבא שלו. הוא נשלח למיאמי, כדי שלא ייעצר ויישפט, על פגיעה בסמלי שלטון,
אחרי שהפליק לאבא שלו, באחד מפרצי השיגעון שלו.
אמנם בניגוד לביביסטים אני חושב שבן כספית עיתונאי רציני, אבל עדיין אין הוכחות לגרסה הזאת של בן כספית.

דגלמנגל

Well-known member
אמנם בניגוד לביביסטים אני חושב שבן כספית עיתונאי רציני, אבל עדיין אין הוכחות לגרסה הזאת של בן כספית.
שמה, שזו הסיבה שבגללה הוא נשלח לגלות? זה מידע שהסתובב ברשת זמן רב לפני שהועלה לתקשורת באופן רשמי.
היתה גם איזו חברת כנסת, שסיפרה את זה בגלוי ולמיטב ידיעתי, לא נתבעה על כך, ע"י משפחת נתניהו, שמצדה, ממהרת
לתבוע על כל פיפס, שמושמע עליה.

למעלה