הילדים הגולשים

איפה קראת את הציטוט הזה?

אני זוכרת את הפרשה מזמן אמת. וממה שאני קראתי אודותיה אבא שלו אמר "הייתי רגוע ושאנן. אני ישבתי בסלון ואופיר ישב מול המחשב בחדר הסמוך - אבל בעצם הוא הסתובב בחוץ!". ועוד קראתי משהו שאני לא זוכרת בדיוק את המילים אבל זה היה משהו כזה" 'אילו רק עקבתי אחרי מה שהוא עושה, לו רק קראתי את תמליל הצאטים שלו קודם' לא זכור לי משום מקום התיאור שהבאת. אבל, תמיד ייתכן שלא קראתי הכל. אז אשמח לקבל לינק.

noa_f

New member
הוא שאמרתי, גם המשפחה עם יחסי

האמון ו"הפתיחות" הכי טובים, יכולה להפגע. כי מטבע הדברים ילדים ובני נוער רואים את הדברים אחרת וגם החכמים שבהם יכולים לעשות מעשה שיראה למבוגר (פאראנואידי) פזיז ומסוכן.

ועד שליאת לא תביא את הלינק

ותשנה את דעתי.. אני חיה בדיעה שהדברים שאמרה לא נסמכו על מה שאבא של אופיר אמר (הייתי אז אשקלונית וכבר אמא לילדים גדולים וחיית אינטרנט לא קטנה.. אז אני זוכרת את זה היטב!).

תודה, ואני לא צינית.

הנה לנו כאן דוגמה אודות מתן אמון באינטרנט. את מצפה שאאמין רק כי את אמרת. מדוע בעצם? האם אני מכירה אותך? מדוע עליי לתת בך אמון באופן אוטמטי?!

Im A Believer

New member
אמא שלי קראה לי בבלוג.

אתם לא יודעים כמה כעסתי עליה, וכמה אני עדיין כועסת עליה. טיפת האמון שנתתי לה אחרי שהיא עשתה לי דבר דומה לפני כמה שנים, נעלמה, ועכשיו החלפתי כינוי, אני מתנתקת מתפוז תמיד, ומוחקת את הקוקיז ואת ההיסטוריה של האקספלורר, בנוסף לזה שכדי להיכנס לתיקיה שלי צריך להזין סיסמה, ומחקתי את כל הבלוגים הקודמים שלי. את מעט הדברים שסיפרתי לה אני כבר לא אספר לה יותר, בזה שהיא חיטטה לי בבלוג גרם לזה. זהו, לא בוטחת בה יותר.
זה עונה על השאלה?

למעלה