המטרה אינה כמובן להמנע מהשכלה. רק לעדכן את מה שמלמדים ואיך. מעין מקסי-מגה-מהפכה.
מ מחשבות New member 9/12/13 #12 המטרה אינה כמובן להמנע מהשכלה. רק לעדכן את מה שמלמדים ואיך. מעין מקסי-מגה-מהפכה.
ה הייתיאביבקיץ New member 9/12/13 #14 הבעיה שהיא כבר קצת גדולה בשביל סדנת יזע בהודו ןקצת קטנה בשביל עבודות סבלות בנמל אז ניתן לה בכל זאת עוד כמה שנים בבית הספר
הבעיה שהיא כבר קצת גדולה בשביל סדנת יזע בהודו ןקצת קטנה בשביל עבודות סבלות בנמל אז ניתן לה בכל זאת עוד כמה שנים בבית הספר
א איה תפוס New member 10/12/13 #28 אחחחחח באסה. עכשיו אני לא יכולה לשלוח אותו לעבוד אם הוא מסרב ללמוד. אויששששש );
ח חני ב New member 9/12/13 #19 אויש, איזה אנטי, מסכנות הבנות שלך ואני רצינית. אני מקוה שעביבה תגיע אם אתה לא מוכן לבוא!
מ מחשבות New member 9/12/13 #20 אף אחד מאיתנו לא מוכן להשחית זמן על השטות הזו ולכן לא נלך. הבנות בטח לא מסכנות.
א אימם New member 9/12/13 #13 זה פשוט מצחיק אותי שהמורים שוכחים שתפקידם לתת גם מחמאות במיוחד כשיש כאן נערה שראויה להן! אבל נחמד שאתם כהורים לא שוכחים לראות את חצי הכוס, או יותר נכון 90% מהכוס המלאה אני חושבת שתלמידים מצליחים למרות מערכת החינוך ולא בזכותה! לפעמים שופר עליהם מזלם והם פוגשים במורים שאכפת להם אבל זה נדיר!
זה פשוט מצחיק אותי שהמורים שוכחים שתפקידם לתת גם מחמאות במיוחד כשיש כאן נערה שראויה להן! אבל נחמד שאתם כהורים לא שוכחים לראות את חצי הכוס, או יותר נכון 90% מהכוס המלאה אני חושבת שתלמידים מצליחים למרות מערכת החינוך ולא בזכותה! לפעמים שופר עליהם מזלם והם פוגשים במורים שאכפת להם אבל זה נדיר!
מ מחשבות New member 9/12/13 #16 זה פשוט מצחיק אותי שחושבים שמורים הרואים מאות ילדים ביום מול עיניהם יכולים גם להתפנות ולהביע רגשות.
א אימם New member 9/12/13 #17 אולי צריכים ללמד את זה בסמינרים ובמכללות?! שחשוב לתת משוב חיובי? "ללמוד איך לדבר כך שהתלמידים יקשיבו/ילמדו/יגלו ענין"
אולי צריכים ללמד את זה בסמינרים ובמכללות?! שחשוב לתת משוב חיובי? "ללמוד איך לדבר כך שהתלמידים יקשיבו/ילמדו/יגלו ענין"
מ מחשבות New member 9/12/13 #23 עיניים יש, אבל פה לא. אם יש ילד שצריך מבלי שאפילו הוא יודע לקרוא שפתיים כדי להבין דיבור, באותו רגע שהגב מופנה אליו הוא פשוט לא מבין את הנאמר. גם במבחן אמריקאי בן 4 תשובות לשאלה, רבע מהתשובות חייבות להיות א', רבע ב' וכך הלאה. כמה מורות יודעות את זה?
עיניים יש, אבל פה לא. אם יש ילד שצריך מבלי שאפילו הוא יודע לקרוא שפתיים כדי להבין דיבור, באותו רגע שהגב מופנה אליו הוא פשוט לא מבין את הנאמר. גם במבחן אמריקאי בן 4 תשובות לשאלה, רבע מהתשובות חייבות להיות א', רבע ב' וכך הלאה. כמה מורות יודעות את זה?
א איה תפוס New member 10/12/13 #29 והצד? גם מהצד לא רואים. אגב גם בין סתם בני אדם זה לא חכם. בעלי עושה לי את זה כל הזמן. מחר יפוטר.
מ מחשבות New member 10/12/13 #31 ניסיון רגיל וסטנדרטי כמו אצל כולם. רק משום מה אתם חושבים שאצלכם זה אחרת.