**היכרות**

HaDaRoSh

New member
../images/Emo13.gif יפה

שם: הדר
כינוי: HaDaRoSh
עיר: ת"א
גיל: 15 דמות אהובה: אסי מיכאלה דן ויובל שחקן אהוב: שרון אלכסנדר
אפרוחי שחקנית אהובה:
אפרת כהן
זמר/ת אהובה: מאיה בוסקילה :) להקה אהובה: black eyed peas ואני אוהבת את הישראלים אבל הם צמד
סגנון מוזיקה: מה שיפה יפה
בעיקר מוזיקה ישראלית ומוזיקה שחורה חיית מחמד+שם: אין, פעם היו לי פירנות
חבר-יש/אין: אין
סוס או דולפין: סוס (אני רוצה אחד, ואתם יודעים ממי חחח) תחביבים:מחשב ולשמוע מוזיקה

הנה שלי מזה מגניב כנסו חחחחח

שם: צליל כינוי : צליל ואפרת לנצח עיר: דימונה גיל:14 עוד מעט דמות אהובה: גררררררר גיא ואסי גם מיכאלה מיידי פעם שחקן אהוב:נו דיי. אתם לא מכירים אותי מספיק כדיי להבין שאהוב ליבי זה נתן רביץ שחקנית אהובה:אפרת כהן האלילה שליי!!גררר התנשקה עם נתן או לא התנשקה עם נתן!? זמר/ת אהובה: ג'סטין טימברלייק אהוביי.. ופירו מהמורדים!!(הוא שר יפה!) להקה אהובה:ההרכב של ג'סטין טימברלייק השווה וblack eyed peas סגנון מוזיקה: הכולללל חוץ מסגנון שלוחי חחחחחחח חיית מחמד: צבה. שמה בעברית- צבצבית חחחח חבר: ישש בכיף ובאושר- שחר :) מואההה חיית מחמד שאני רוצה זה... סוס,כלב.. אמא שלי תעיף אותי מהבית חחחחחח תחביבים : לצאת עם ידידים, חברות, מחשב,מיכאלה (כאילו דה) לנשק את נתי רביץ במסך.. וזהו ס"הכ.

חחחח כל השירים האלה אביב של

שרית חדד.. וואאחד שלוחית - תלך כפרה עליי ותנשק כפות רגליי אתה ניראה לי עבאדי אז תיסתלק מחיי?!?! מה זה !?! יאחסס כמעט הקאתי ששמעתי את השיר... מי ינשק לך תכפות רגליים ישלחה!!?!?!?! או שיש "יאללה לך הבית מוטי שלום ותודה ואל תתקשר אלי אני לא עונה!" שרית. מאמי. מי אמר שמוטי רוצה להתקשר אליך??

1dana1

New member
ואווווווווו פירווווווווווו

סחתיין על הבחירה .................

חחח גם את אוהבת אותו דנה?!

יש לו קול מ-ה-מ-ם נאדהה קיה אבלר סולו באיילררררררררררררררררררררררר... חחחחחחחחח

1dana1

New member
כן אני חולה עליוווווו

טה דה חה אל אנ רופרו..מי קונבסיון.... אין הוא פשוט מושלמושששש

HaDaRoSh

New member
חחח צליל

זה לא היה אמור להיות שמה בישראל צבצבית?
טוב נו בכל זאת קרעת אותי

אני

שם: ליטל כינוי: ליטי עיר: רמלה גיל: 12 דמות אהובה: אסי שחקן אהוב: נתן רביץ שחקנית אהובה: אפרת כהן!!!! זמרת אהובה: אפרת כהן להקה אהובה: הלהקה של דורין (ממיכאלה) סגנון מוזיקה: ראפ, היפ הופ, רוקנרול חבר: יש סוס או דולפין: דולפין תחביבים: לראות מיכאלה, להיכנס לאתר של מיכאלה ולשמוע את השיר לעוף של מיכאלה

שלי....

שם:קסניה כינוי:קסניה המאמי עיר:כרמיאל גיל:12 וחצי דמות אהובה:אסיל'ה שחקן אהוב:נתי רביץ שחקנית אהובה:אפרת כהן זמרת אהובה:רוני להרה אהובה:הישראלים סגנון מוזיקה:אני הכי אוהבת ראפ ופופ חיית מחמד+שם:כלבה מאמי שקוראים לה ג'וליה חבר:אין בינתים סוס או דולפין:שניהם תחביבים:הכל הכל הכל הכל במחשב סורי על העתקה ממאי אבל אמא שלי לא יודעת מה לעשות איתי בגלל החרא.

KiShKooSh

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifאני../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

שם:
ביקי ומוטי
כינוי:KiShKooSh עיר:השרון
אם כבר אז דורין
שחקן אהוב(לא חובה ממיכאלה):לא יודעת
שחקנית אהובה:נראה לי אנג'ילינה ג'ולי זמר/ת אהובה:עיברי לידר להקה אהובה:שייגעצ והדג
נחש
סגנון מוזיקה:רוק, היפ הופ, טראנסים וקצת פופ חיית מחמד+שם:אין חבר-יש/אין:טיימינג לכם לא מזמן נפרדנו
סוס או דולפין:שניהם,רוכבת על סוסים וחולה על דולפינים

ביקוש נשמה...התגעגעתי..

תביא תביא חיבוק..
.. התגעגעתייייייייי הילושש גם אליךךך ומורנוששששש גם אליךך וגם אל ברררררר וגם אל יוני וגם אל מיכהההההההההה ואל אביטלושששששש ומי עוד שכחתי

KiShKooSh

New member
הנה חיבוק ע-נ-ק ../images/Emo24.gif

חולללההההההההההההה עעעעעליךךךךךךךך עדוששששששששששששששששש
*הערה לנתן: נו נתן תעשה לה כבר ילד

חחחחח ביקי..../images/Emo99.gif

חחחחחחחח אני
אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יש לך כבר ילד ממוטי

KiShKooSh

New member
עדיין לא../images/Emo3.gif

תגידו למישהו יש כבר שם
תציאו לי שמות

הפרטים הכי חשובים עליי....../images/Emo99.gif

שם: עדוש עיר:ראשון גיל:13 וחצי... תחביבים...:המורדים,קטנטנות,פינת אור..וכ'ו..., מוסיקה, אמממ..להעריץ את נתייי....
...| דמות במיכאלה..:גיגיייייייייי שחקן אהובנתיייייי זהו..

למעלה