**היכרות**

**היכרות**

*====אשכול הכריות====* תמלאו את הפרטים שלכם..לפי איך שאתם באמת ככה נוכל להכיר ועם עשו את זה פעם---->תמיד יש חדשים ששווה להכיר!!!! שם: כינוי: עיר: גיל: דמות אהובה: שחקן אהוב(לא חובה ממיכאלה): שחקנית אהובה: זמר/ת אהובה: להקה אהובה: סגנון מוזיקה: חיית מחמד+שם: חבר-יש/אין: סוס או דולפין: תחביבים: יהיה המשך.. המילוי שלי- שם: מאי כינוי: מאי חולת גיא ויו2י עיר: ראשון לציון גיל: 12 (עוד 16 ימים...=] ) דמות אהובה במיכאלה: דורין שחקן אהוב(לא חובה ממיכאלה): נתי רביץץץץץץ המושלם ועפר שכטר הכוסון ההורס השווה המאמיי השולטטט!! שחקנית אהובה: אפרת כהן זמר/ת אהובה: מלי לוי (היא דומגנית-זמרת) להקה אהובה: סאבלימינאל/הישראלים סגנון מוזיקה: מזרחית..וכל מיני חיית מחמד+שם:דג-נמו (בהשראת משה ה-
) חבר-יש/אין: נוט..=/ סוס או דולפין: שתיהם תחביבים: להגיד חרא אלף פעם ביום.. יאלווש עפתי ביי כולםםםםםם מתה עלייכםםםםם לאב U אולל

../images/Emo26.gif

כינוי:סיילנס. עיר:איפשהו במרכז. גיל:18 דמות אהובה:אסי שחקן אהוב(לא חובה ממיכאלה):ניר לוי:) שחקנית אהובה:יעל שרוני(ריקי) זמר/ת אהובה:אלאניס. להקה אהובה:משינה סגנון מוזיקה:אין. חיית מחמד+שם:אין חבר-יש/אין:אין סוס או דולפין:סוס תחביבים:לשמוע מוזיקה..

אז ככה נעים מאוד

שם: אביב זערור כינוי: אביבוש עיר: קרית ים דמות אהובה / שחקן: יונתן רוזן שחקנית: נטע הבר / דלית קהן זמרת: מאיה בוסיקלה / וויטני יוסטון סגנון מוזיקה : מזרחית / עברית / הכל בעצם חוץ מרוק חיית מחמד: חתולה ששמה מיצי ואני מתכננת לקנות נחש חבר: אין ובדיוק עכשיו בשאלה הזו הוא יתקשר הלשעבר ותקתי כי הוא רוצה לחזור אליי חחח ברור שסוס חולה על סוסים תחביבים: לשתות והרבה ולא קולה חחחח ולרקוד ולשיר

2maya

New member
הנה שלי ../images/Emo9.gif

שם: מאיה כינוי: 2maya עיר: ר"ג (רמת- גן) גיל: 14 (בקרוב) דמות אהובה: אסי-מיכאלה שחקן אהוב:אין שחקנית אהובה: אפרת כהן, ג'סיקה אלבה ולואיסנה לופילטו זמר\ת אהוב\ה: זה הלהקה שאני אוהבת להקה אהובה: להקת erreway סגנון מוזיקה: אני אוהבת את כולם חיית מחמד+ שם: כלבה- ליידי חבר: כרגע אין סוס או דולפין: שניהם תחביבים: לרקוד, לשיר, לגלוש באינטרנט, לבלות עם חברים, לקרוא, לטייל, בע"ח, ים, כוכבים...

beauty3

New member
שלי

שם:ספיר עיר:זכרון יעקב..זה לא עיר זה ישוב. גיל:12 דמות אהובה:אסי! שחקן אהוב(לא חובה ממיכאלה):נתי רביץ שחקנית אהובה:אפרת כהן זמר/ת אהובה:וואו יש מלא.. להקה אהובה:מארון 5 סגנון מוזיקה:הכל..חח..חוץ מטרנסים ומזרחית חיית מחמד+שם:כלבה-יוני-צ'וצ'י חבר-יש/אין:אין...וטוב שכך סוס או דולפין:דולפין תחביבים:רק לא ללכת לבצפר

1dana1

New member
../images/Emo180.gif אני ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo180.gif

שם:דנה כינוי:1dana1 עיר:ראשון לציון גיל:13 דמות אהובה:יובל -יניב לוי שחקן אהוב(לא חובה ממיכאלה): פירו זאיס מהמורדים וליאון רוזנברג מאסתי המכוערת. שחקנית אהובה:קמילה בורדונבה זמר/ת אהובה:פירו (הוא גם זמר !! חח מוכשר הבנאדם !!) להקה אהובה: ווסטליף סגנון מוזיקה:פופ רוק היפ-הופ.. חיית מחמד+שם:אין.. חבר-יש/אין: יש סוס או דולפין:סוס תחביבים:לשיר לרקוד לגלוש באינטרנט.. ולעשות קרמיקה ועבודות יד !!

חחחחחחחחחחחחחחח אביב

1. גם את גנבת לי מילה?? עלק מסרוחה! גנבה! שודדה!! 2. באנה, את נמוכה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו אמרתי לכם שאני גמדה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בגובה של מיקי גבע חחחחחחחחחחחח ראיתי אותו שנה שעברה בפסטיגל עמדנו אחד ליד השני התחבקנו חחחחחחחח

נייס טו מיט יו פיפול!!

שם- אביטל כינוי- אבי עיר- ב"ש גיל-16 דמות אהובה- מיכאלה שחקן אהוב- נתי רביץ שחקנית אהובה- אפרת כהן זמרת אהובה- סולדד סגנון מוזיקה- לטינית חיית מחמדה- כלבתי היפה מילי חבר- אין, באסה! סוס ודולפין תחביבים- לראות מיכאלה, להיות כל היום במחשב ולדבר על סקס, בעיקר על התנוחה החביבה עליי- התנוחה המיסניורית וגם- להצחיק אנשים!

אני../images/Emo98.gif

שם:נטלי כינוי:נטה גיל:16 וחצי דמות אהובה:דורין שחקן אהוב:תומר בן דוד ואלון אבוטבול הענק! שחקנית אהובה:טלי שרון זמר/ת אהובה:אביב גפן וירמי קפלן להקה אהובה:היהודים ומוניקה סקס סגנון מוזיקה:רוק ישראלי ורוק קל בכלל חיית מחמד+שם:בקרוב צב,אנטר אני הולכת לקרוא לו,מה אתם אומרים על השם? סוס או דולפין:דולפין תחביבים:מד"א,לשחק כדורעף,ולנגן ולהסתכל על הגיטרה שלי(בובה)

נטלי!!

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא את ממש בגיל שלי!! רק שאני יותר גדולה ממך ב-3 חודשים 0חפיפ) אנטר?? קראי לו גודאר!

1dana1

New member
חחח נטליי..חחח !! אהבתי את החתימה

תחשבו שזאת כפית קסמים חחחחחחחחחח קרעת אותי פהההה

eris1515

New member
../images/Emo26.gif

שם: איריס כינוי eris1515 עיר:תל אביב גיל:13 דמות אהובה:אפרת,טלי,ולוסי שחקן אהוב (לא חובה ממיכאלה): אמ.... לא יודעת צריכה לחשוב...
שחקנית אהובה:לא יודעת... צריכה לחשוב...
זמרת אהובה: אפרת כהן(-חחחחחחח סתם) אמ... שרית חדד?!? להקה אהובה: אף אחד.. סגנון מוזיקה: מזרחית חיית מחמד: כלבה-לולה סוס או דולפין: דולפין (ברור) תחביבים: מחשב,טלויזיה,לטייל,מסיבות, ~זו אני~

גיגי123

New member
שלי...

שם:ליר כינוי:גיגי123 עיר:תל אביב גיל:14 שחקן אהוב:נירו לוי(רענן) שחקנית אהובה:מיה סגנון מוזיקה:אני אוהבת ת'שיר :תזיזי תישבן... חיית מחמד+שם:כלב-בוש חבר-יש/אין:היה לפני כמה ימים סוס או דולפין:סוס תחביבים:לשחק כדור עף וכדורגל...ולצפות בכדורגל.. להפגש עם חברות ללכת לקניות לראות סרטים ולדבר הרבה בטלפון.

למעלה