**היכרות**

המילוי שלי

שם:מאיה כינוי:מאיוש הפצצה עיר:רעננה גיל:13 (עוד חודשיים) דמות אהובה:גיאאאא אקריש המושלם!! שחקן אהוב(לא חובה ממיכאלה): גיא אריאלי הכוסון ו... גם נתן רביץ! הוא חמווד!! שחקנית אהובה:אמממ נראה לי אפרת כהן... זמר/ת אהובה: כל מיני... להקה אהובה:ארווי (הלהקה של המורדים...) סגנון מוזיקה: בעיקר שירים שקטים וישנים באנגלית, אבל אממ הכל!! חיית מחמד+שם: ציפורי אהבה ליה וירון (מזכיר לכם משו?? חח) חבר-יש/אין: אין סוס או דולפין: שניהם תחביבים: רגיל! נו מה אני יתחיל לפרט?? קניון, ברכה, ים, מחשב, טלוויזיה... לאב יווווווו אול!!

אופסססס שכחתי לכתוב...

שחקן אהוב: פליפה קולומבו גיא אריאלי ונתי רביץ שחקנית אהובה: לואיסנה לופילטו

mifi

New member
שלי../images/Emo70.gif

שם: נופר כינוי: mifi עיר: ראשון לציון גיל: 16 דמות אהובה: אסי שחקן אהוב(לא חובה ממיכאלה): נתי רביץ שחקנית אהובה: אפרת כהן זמר/ת אהובה: בריטני, ג'סטין ואבריל לאבין להקה אהובה: מארון 5, אוונאסנס, בלק אייד פיז ועוד מלא. סגנון מוזיקה: רוק, פופ וכל דבר חוץ מהיפ הופ חיית מחמד+שם: 4 אוגרים- סווטי, קושקוש, פליי ובוק חבר-יש/אין: אין סוס או דולפין: סוס תחביבים: אני חולה על האורגן שלי ועל כל מה שקשור במוזיקה, בסוסים ובאחותי שהיום היא בת שנתיים וחצי בדיוק תגידו מזל טוףףף

מיכל1082

New member
שלי... ../images/Emo9.gif

שם: מיכל כינוי: מיכי, מיכוש, מיקי עיר: חיפה גיל: 21 דמות אהובה: אסי שחקן אהוב: אין לי ממש שחקנית אהובה: לירון וייסמן זמר/ת אהובה: אין להקה אהובה: אין סגנון מוזיקה: שחורה, דאנס וקצת ישראלית חיית מחמד+שם: ג'רי הכלב הכי מתוקי בעולם!!
חבר-יש/אין: אין סוס או דולפין: מממ.... לא יודעת... תחביבים: טלוויזיה, מחשב, לרקוד, להכין תכשיטים מחרוזים, לקנות בגדים, לישון, לכתוב...

j e n n y lopez

New member
יהה חח גם לי יש!!!דהההההההההה

תראו אהמ אהמ: שם:נטלי חחח משפחה:מסיקה כינוי:ג'ני לופז באנגלית עיר:מודיעין!!!!!!!!!!חולונית לשעבר אני גאה במודיעין נתן היה שם!!!!! גיל:14 עוד חודש!!!!!!!!מכון כושר!!!!!!! דמות אהובה:אסי וגיא ומיכאלה
שחקן אהוב:נתן!!!!!!!!!!!!!!!!!החתיך!!!!!!!ההורס!!!! שחקנית אהובה:אפרת כהן הנשמה של העולם!!!!!! זמרת אהובה:ג'ניפר לופז!!! להקה אהובה:אממ לא יודעת אולי ווסטליף אולי בקסטריט כאילו אני אוהבת את השירים שלהם אבל לא יודעת אולי אן סינק עם גסטין החתיך!!! מוזיקה:הכל!!!!!!!!כמעט.... חיית מחמד:אין אבל היה לי הרבה!!!ז"ל חבר:אין סוס או דולפין: שתיהם תחביבים:אממ מחשב אממ לא יודעת הרבה חחח לא יודעת עזבו

למעלה