היכרות נוספת...

תאירU4

New member
התשובות שלי...

כינויים: כאן שמי תאירU4 אהבתי את הצרוף הזה, זה הכל, לפני זה הייתי תאיר של 4 פלוס, אני תאיר ואני אמא ל-4 ילדים מדהימים והפלוס זה הבעל, הכלב, החתולה וכו'... בחיים הכינוי שלי זה "תאי" ועוד המון נוספים למשל תחשיך (ההפך מתאיר) טיירד (עייף) טייר (גלגל של רכב) ויש עוד מליון כאלה. ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי - אתם לא יודעים עלי שום דבר, ככה שזה לא בעיה - אבל אני אכתוב רק אחד. אני רוכבת על סוסים בעברי אפילו הדרכתי רכיבה. ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי - בחינוך בקיבוץ, במפעל של רובוטים לניקוי בריכות שחיה, עמילות מכס, ועכשיו מזכירת מנכ"ל. ארבעה מקומות בהם גרתי - בקיבוץ, חיפה ועכשיו שוב בקיבוץ. ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה - ד"ר האוס, מתה על ER, ועוד כאלה שיש בלילה כשאני לא נירדמת. ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה - זרינטוס - יון, מיורקה, סיני ובולגריה. ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי - רק תפוז - הפורום הזה ולהיות הורים, וכמובן שגלי צה"ל דרך המחשב לא יורד לי מהרמקולים. ארבעה מאכלים - שניצל, פרות ים, ובשר... בשר... בשר... אני אוהבת על האש.

בוקר טוב לכולן, כמה דברים על עצמי..

1. כינויים "כישרון בפוטנציה"- הפורום הראשון בו השתתפתי היה פורום העוסק באמנות ויצירה, כולם בפורום הראו עבודות מדהימות שלהם, ללא ספק החבר'ה שם מוכשרים, מאוד מוכשרים. מכיוון שלי עדיין לא היה "תיק עבודות" כשלהם, בחרתי לכנות את עצמי כישרון בפוטנציה (כזאת אני- אופטימית...) 2. אני בת 28.5, נשואה כשנה ומתכננים את הרחבת המשפחה (אני מתרגשת אפילו מלכתוב את זה...) בת מזל דגים מובהקת אוהבת לצייר, מתעסקת בגרפיקה (ממש בקטנה, אבל נהנית מזה מאוד) מלמדת את עצמי לבנות אתר באנטרנט אוהבת לישון והשאיפה שלי היא ליצור, להשאיר את חותמי בחיים האלו, לעשות משהו טוב לאנושות... 3. ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי- פעם הייתי גבר.... סתאאאאאאם, אתן יודעות עליי כמעט הכל... 4. ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי- מזכירה במתנ"ס השכונתי, מפיקת פסטיבלים, מורה, מנהלת שיווק ופרוייקטים (כיום) 5. ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: PASS IT OVER נוטינג היל ארמגדון מלך האריות 6. ארבעה מקומות בהם גרתי: בבית הורי בירוחם- במסגרת שירותי הצבאי בבית הורי החבר שלי (שלימים הפך להיות בעלי) בשיקאגו 7. ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה: חברים סקס והעיר הגדולה בנות גילמור עקרות בית נואשות 8. ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה (מסתבר שרק שלושה): ניו יורק תאילנד אילת 9. ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי YNET "כל יום" תפוז LINK4U 10. ארבעה מאכלים: אורז פרסי שאמא שלי מכינה (טעים....) חזה עוף על האש תפו"א בתנור שוקולד (כמובן!!!) אני מכינה פונדנט שוקולד פשוט הורס!!! 11. ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו עם בעלי במיטה על חוף הים עם ספר טוב בבית קפה עם חברות במקלטים בצפון- לעשות קצת שמח זהו? זה היה כייף!

זהו חזרתי לכאן וזו אני!

כינויים - פרפרית הקשת- כשנכנסתי לתפוז חשבתי על מה הכי יתאים לי אני אדם מאוד פתוח לא אוהבת להיות סגורה. אז פרפר נראה לי אחד הדברים היותר חופשיים. ומעבודתי בצבעים שמתאימים לנשים שונות אימצתי את צבעי הקשת. חיבור של פרפר שהוא יצור מרהיב בעיני ועוד בשלל צבעי הקשת. יצור מקסים. טריוויה - אני בת 48 נשואה כמעט 25 שנה. אמא לשלושה ילדים , הגדול בצבא. עוסקת מזה 5 שנים ביעוץ תדמית לנשים. 4 דברים שלא ידעתם עלי: כמעט 29 שנים עבדתי במפעל תעשייתי. עשיתי שם שלל תפקידים שהאחרון היה ניהול כספים לא יודעת אם ידעתן או לא אבל מזה שנתיים בעלי חי בח"ול. ואני מתפקדת על תקן אבא ואמא. אני בונה כרגע את העסק הפרטי שלי 2 מתוך 3 ילדי נוגעים באחד מסוגי הדיסלקציות. ולא אותה אחת. כך שנעשתי מומחית לנושא.אולי גם בגלל שהתואר שלי הוא בחינוך ותולדות האומנות. 4 מקצועות: מנהלת כספים במפעל מנהלת יחידה בטאפרוור מנהלת מערך דיילות בחברת קוסמטיקה יועצת תדמית סרטים שהייתי רואה שוב - טוב אני גרועה בסרטים וטלויזיה אין לי סבלנות לשבת בשקט באף אחד מהם, אבל יכולה לראות שוב ושוב את ריקוד מושחת את הנרקוד של ריצארד גיר וגיי לופז( שמנה לב ששניהם נוגעים בריקוד. ויש בזה משהו) נוטינג היל. אין כל כך רביעי ספציפי. מקומות בהם גרתי : תל אביב- לפחות 3 מקומות שונים בעיר . רמת השרון . סדרות טלויזיה- לא רואה כמעט כלום שם. מידי פעם את בנות גילמור כשאני מצליחה . את מה לא ללבוש- בקטע המקצועי. מקומות בהם הייתי בחופש: פראג, פריז, לונדון, ארהב... אתרי אינטרנט. וואלה. תפוז, MSN,וכמובן שהמסנגר פתוח כל הזמן. 4 מאכלים: ביצים , לחמניות ולחמים במיוחד טריים, גבינות ושוקולד 4 מקומות להיות בהם עכשיו? - אי קסום עם שמש ומים צלולים, חופשה איכנשהו- שכחתי מה זה בכלל. בריכה עם ספר וכוס קפה קר. ולהבדיל מהקודמים בפריז שוב.( רק עם הפרטנר הנכון אחרת לא שווה) זהו!

caspit

New member
אפשר גם? ../images/Emo9.gif

כינויים: כספית - זה מאז שגעון המתי כספי שלקיתי בו לפני שנים. מאז זה נשאר כי בפורומים מסויימים אני כבר מוכרת בכינוי הזה. איגה - כך קורא לי בעלי, שהוא, כמובן בפי, איגי.
טריוויה: אני קיבוצניקית בעל כורחי
וחם לי...... ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי: - יש לי ילד חמוד חמוד בן כמעט 9 חודשים.
- התחתנתי בסקוטלנד בחתונה אזרחית. כשחזרנו ארצה, "חיתן" אותנו מישהו מאוד ידוע, שהוא גם חבר שלנו, ושאנחנו מאוד אוהבים. - בתקופה מסויימת גרתי 8 שנים בירושלים וזה היה המקום היחידי שהרגשתי בו בבית מעודי. - בלי קרם לחות לשיער אני נראית כמו מפלצת.
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: קריינית באולפני הקלטה לעיוורים
שוטפת כלים מדופלמת
גרפיקאית ממוחשבת עובדת בגני ילדים ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: אין.. אני לא כל כך אוהבת לראות סרטים שוב ושוב. ובכל זאת: השמן של לורנצו. ארבעה מקומות בהם גרתי: חיפה, ירושלים, רמת גן, כנרת (ויש עוד) ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה: אבודים כוכב נולד שנות השבעים סיינפלד ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה: הודו לפלנד אהובתי
סיני
איטליה ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי: כל מיני פורומים של תפוז וכל מיני אתרים שעליהם אני עובדת בתקופה זו. אין לי כל כך זמן לגלישות של פנאי מעבר לזה... ארבעה מאכלים: גלידת וניל עוגיות
תה עם נענע
פירה עם בצל מטוגן (ימי)
תאנים
(לא תותים) ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו: בראש ובראשונה, במיטה
בקניון (מאז שהפכתי לקיבוצניקית, אני בחסך...) בסקנדינביה
בירושלים

משרדית

New member
גם אני...

כינויים משרדית- ע"ש העסק שהקמתי ופיתחתי לפני שנתיים בדיוק. 26/7/2004 חשבתי שאני יכולה לתת שירותי משרד שונים, והשם נראה לי שייך וחביב. שאלתי את החבר של הבן שלי אז בן 16 אם השם נשמע טוב, והוא אמר שנחמד, וכך המשכתי. שאלה פתוחה, אני מאד אוהבת לעזור ולתת עצות לאחרים. לא תמיד אנשים אוהבים זאת. לכן החלטתי לעשות עסק לעצמי, ולתת עצות לעצמי. זה באמת היה הכי קשה. |שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי: אני שמנמונת, אני מתנדבת במשטרה במוקד 100, אני מאד אוהבת ללכת לים במיוחד בטנטורה, ואני בעלת חוש הומור מפותח ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי:פקידה בלשכת המס בחיפה, נהגת בצבא, ביבי סיטר בכיתה ח', מחסנאית ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: יש לך הודעה עם מג ראיין, נדודי שינה בסיאטל, פאטש אדמס ארבעה מקומות בהם גרתי:כילדה ברומניה, היתה לנו גינה בה גדלו שני צמחי לילך אחד סגול ואחד לבן, ואני מתגעגעת. בנצרת עלית בתור עולה חדשה, בחיפה בשכונה לא משהו, בקרית חיים, ועכשיו בקרית אתא בשכונה מדהימה ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה: ב-ביביסי פריים, רופאים ואיסט אנדרס, בנות גילמור, אי אר ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה: בקפריסין, בכרתים המקסימה, בניוזילנד המדהימה, במועדון הים התיכון הבלתי נשכח ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי: פורומים של תפוז או YNET, מדורי דרושים ללא סוף, מיילים ארבעה מאכלים: ארוחת בוקר ישראלית, חומוס במסעדה ערבית, גיבץ' של אימא שלי (לצערי היא כבר נפטרה), ביצה בכל צורה ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו: חוף הים בטנטורה, הליכה ברגל בישוב, (הלכתי אתמול בלילה למרות הפחד מהאזעקות), לראות סרט רומנטי או קומדיה, לקרוא ספר רומנטי כמובן

למעלה