היכרות נוספת...

במה את עושה דוקטורט?

גם אני עושה סוג של דוקטורט חחחחח על קלפי הטארוט :) אוספת חומרים ובודקת ולומדת לעומק של העומק מבחינת הסמלים/צבעים/סיפורים שנקשרים לקלפים. זה כל כך מרתק ומעניין. צריך לעשות על זה תואר של ממש לדעתי :) אם כי שמעתי שיש באוניברסיטה לימודי תואר של דמיון מודרך. מאוד מעניין אותי !! אני מתה על פיות, גם לי ולמעין שלי יש אוסף שהולך ומתעצם.

במה את עושה דוקטורט?

גם אני עושה סוג של דוקטורט חחחחח על קלפי הטארוט :) אוספת חומרים ובודקת ולומדת לעומק של העומק מבחינת הסמלים/צבעים/סיפורים שנקשרים לקלפים. זה כל כך מרתק ומעניין. צריך לעשות על זה תואר של ממש לדעתי :) אם כי שמעתי שיש באוניברסיטה לימודי תואר של דמיון מודרך. מאוד מעניין אותי !! אני מתה על פיות, גם לי ולמעין שלי יש אוסף שהולך ומתעצם.

א י ו ש י

New member
וכעת אני../images/Emo9.gif

כינויים
- הניק שלי איושי נוצר משמי הפרטי איה. איה, בחיבה=איוש=איושי
טריוויה
אני מאמינה שאני נמצאת כעת "ב7 השנים הטובות" לאחר משברים, טראומות ועוד כל מיני בעבר נכון להיום, התק' הכי טובה והכי יפה של חיי היא כעת אני לומדת על עצמי המון, אני אמא גאה לבן שלי ורעיה של בעלי האהוב המשפחה שהקמנו גורמת לי לאושר רב ובכלל דברים שלא הסתדרו לאחרונה (כמו הגן שלי שנסגר טרם פתיחתו) מולידים רעיונות חדשים ותובנות שכל דבר שקרה לי היה מכוון ושיש לו מטרה אחרת-טובה יותר
|
שאלון הארבעה המקוצר:
ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי: 1.אני אוהבת פרחים בכל צורה שהיא בעיקר חמניות ולאות אהבתי יש לי 2 קעקועים של פרחים על גופי 2. אני אוהבת לכתוב שירים וכן התחלתי לכתוב ספר ילדים וגם סיפור על החרדות שהיו לי 3. צבעים אצלי מתקשרים למצבי רוח ובהתאם לכך אני בוחרת את בגדי ומה ללבוש באותו יום. 4. אוהבת בע"ח בכלל וחתולים בפרט ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: מכרתי גלידה הייתי מתנדבת במרפאת כאב איכילוב בתור מזכירה רפואית עבדתי בביטוח כמה שנים גננת ומורה - המקצוע שלי כיום ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: חומות של תקווה אישה יפה קצין וגנטלמן דלתות מסתובבות ארבעה מקומות בהם גרתי בית הורי בת"א בית דודי בת"א משם ישירות למודיעין כיום ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה- כמעט ולא רואה
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה נורבגיה פעמיים פאריז טורקיה כרתים ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי בעיקר פורומים
ארבעה מאכלים שניצל ציפס אורז גלידה ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו חוף ים ספא מסג' טיול בחו"ל לא משנה היכן צפון הארץ אם המצב היה שקט

שירה1973

New member
איה, אחיות כבר אמרנו ? ../images/Emo13.gif

גם אני מתה על חמניות וגם 2 הקעקועים שלי הם של פרחים...
אני מאד אוהבת בעלי חיים וחתולים בפרט !! וגם אני עסקתי בעברי במזכירות רפואית... איך, איך לא נפגשנו דרכינו עד היום ?....

גלית 1967

New member
למרות חוסר מצב הרוח שלי ../images/Emo20.gif

כינויים: התחלתי בתפוז כגלית34,אחר כך נתקעתי על גלית35 עוד מעט אני כבר בת 39 והחלפתי לניק הזה-שהוא השם שלי ושנת הלידה. טריוויה |שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב ארבעה מקומות בהם גרתי ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי ארבעה מאכלים ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו

גלית 1967

New member
זה מה שקורה ולא שמים לב לחצתי שלח|@

מוקדם מידי כינויים: התחלתי בתפוז כגלית34,אחר כך נתקעתי על גלית35 עוד מעט אני כבר בת 39 והחלפתי לניק הזה-שהוא השם שלי ושנת הלידה. טריוויה מצרפת תמונה שאני אוהבת |שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי
יש לי בלוג על ניק אחר
יש לי 4 קעקועים שעשיתי בכל שנה מתנה ליום ההולדת לעצמי
עד לפני שנה וחצי היתי טיפוס של עובדת סוציאלית-אספתי כל מיני "מטופלים"-עבדתי על עצמי בנושא וסגרתי לתמיד את הרשימה.
יש לי 2 חתולים שאני אוהבת ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי
עבדתי בקטיף וניקוי פרחים בבית אריזה
עבדתי במעבדה רפואית כולל לקיחת דם ובדיקת הדם עצמו
עבדתי במשרד אמרגנות
וכרגע אני מזכירה רפואית ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב לא עולה לי כרגע ארבעה מקומות בהם גרתי
מאז ומתמיד בהוד השרון-בדירות שונות ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה
השיר שלנו
עקרות בית נואשות
אבודים
וכל מה שקשור לרפואה ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה
קניה
סלובקיה
סלובניה וקוראטיה
סיני ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי
יאהו
וואלה
ואתר הכרויות ארבעה מאכלים
לחם
שוקולד
גלידה
מים ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו
כל אלו שכתבתי למעלה

חדשה טריה כאן

מקווה להשתתפות פעילה, לתרום ולהתרם. כפי שניתן לדמיין, אין לי הרבה מה לספר בעניין הכינוי (כן, זהו שמי האמיתי
). התחלתי לכתוב בקבוצות דיון באתר "רוטר" בשמי, כאשר הסיבה לכך היא שפורמט טופס שליחת הודעה הכיל מקום לנושא ול"שם" (בניגוד לכינוי) ולכן פשוט כתבתי את שמי
היכן שאני כן משתמשת בכינוי אז הוא לרוב וריאציה של lioness (אם הכינוי "lioness" עצמו כבר תפוס אז אני הופכת להיות "nlioness" כאשר n עבור נועה). יש לי גם כינויים אנונימיים, אך הם, כאמור, אנונימיים ולכן לא אפרט. רק אציין שאחד מהם הוא על שם הדמות שהייתה לי בD&D (מבוכים ודרקונים) בפעם האחרונה ששיחקתי. עבור הטריוויה, הדבר הראשון שעולה לי בראש (כנראה בגלל תוכן שיחה במסרים עם אסנת
אה כן, אני נוטה לכנות אנשים בשמותיהם גם בוירטואל, כמובן בהנחה שאני יודעת מהם ושהדבר מקובל עליהם) - אם תעקבו אחר הכינוי האינטרנטי שלי וכמו כן תראו אותי במציאות (אך לא תשמעו אותי מדברת) לא תאמינו שיתכן שמדובר באותו אדם (לפחות "פשוטות העם" שמביניכן
). מי שרואה אותי לעתים לא מאמין שיתכן שיש לי כבר תעודת זהות, קל וחומר רישיון נהיגה והיתר חוקי לשתות אלכוהול, וכמו כן שאני שיא התמימות - "קלולס" גמורה שחייבת שיתנו לה יד כל הזמן אחרת תלך לאיבוד (במובן הסימבולי. פשוטו כמשמעו - באמת אין לי חוש התמצאות מי יודע מה...). לא נדירים הם המצבים שצעירות ממני מכנות אותי "חמודה" (בכלל, זה שם תואר שאני זוכה לו הרבה). כל זה יוצר אלמנט הפתעה רציני כאשר אני פותחת את הפה... רוב התמונות שיש לי הן מטכס הבוגרים שלי, כאשר באותו היום לא אכלתי, עברתי חוויה מאוד לא נעימה בכביש, התייבשתי עד שהגיעו לשמי ובכלל מראש לא אהבתי את איך שזה הסתיים. ככה שאוותר על העניין... ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? מה בכלל אתם יודעים עלי?
1. ניגנתי 5 שנים על אקורדיאון, הפסקתי בגיל 12. 2. התאמנתי 7 שנים בג'ודו, הפסקתי קצת לפני גיל 18. 3. עזבתי את בי"ס בגיל 15. 4. לא עשיתי צבא. ארבעה מקצועות בעבר? אפשר גם בהווה? 1. עבודת הקלדה בגיל 14.5 אשר עם הכסף שהרווחתי בזכותה קניתי את הסלולארי הראשון שלי. 2. שיעורים פרטיים (גם היום). 3. בניית אתרים (עבודה גם כן... זה לא עבודה אם לא משלמים לך, או אם זו עבודה בדיעבד). 4. סוג של עבודת מזכירות שהחזיקה יום ועשירית. ארבעה סרטים+סדרות טלויזיה? אלה מסוג הדברים שאף פעם לא מוצאים כשמנסים, כמו בדיחה. לפחות אצלי. כל מה שעולה לי לראש זה טלנובלות מאוסות (אשר לפחות למדתי ספרדית בזכותן...). אבל כמובן שיש את סיינפלד, באפי, איינג'ל, חברים, נשואים+, מכושפות ושות' ארבעה מקומות בהם גרתי בעבר? יש רק שניים, שניהם בב"ש, עדיין גרה עם ההורים. מקומות בחופשה? כמה פעמים אפשר לספור את אילת?
הייתי בפריס וגם באתונה ובאיים (ברומא לא). בימים של שקט הייתי גם בצפון. אתרי אינטרנט - אני מזפזפת בין תפוז לווינט, ובין לבין גם באתר של האוניברסיטה לצרכים "מקצועיים" או שטותיים. מאכלים - בשר (הרבה), סלמון, לזניה, ואיך אפשר בלי מרק של סבתא.

מממאיה35

New member
אהמממ

ברוכה הבאה
גם אני חדשה פה, אז אני כבר לא הכי חדשה
לפי החתימה שלך נראה שיש לך הרבה תחומי עניין (תכף אקפוץ לבקר).. לא כ"כ הבנתי את מה שכתבת בטריויה, אשמח להסבר נוסף. ולנגן באקורדיון נשמע לי מגניב

בקצרה,

אם היית עוקבת אחרי הודעות שלי בפורומים ולאחר מכן נתקלת בי במקרה ככשמי על החולצה - לא היית מעלה על דעתך (אלא אם כן יש לך כשרון לקריאת אנשים) שזו אני. יתכן שהיית מציעה לתת לי יד כשאני חוצה את הכביש
אני כבר שנים לא מנגנת... רק לאחרונה כשאבא שלי ואחותי התחילו לנגן באקורדיאון והורידו את האקורדיאונים מהבוידעם נגעתי בזה קצת.

ברוכה הבאה נועה ../images/Emo24.gif

כמה שאני אוהבת לקרוא אותך ואני עדיןי בהלם מהגיל שלך ! נגינה על אקורדיאון? זה בהחלט מפתיע :) עזבת את בי"ס בגיל 15 כי ??

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

החוויה הבית ספרית שלי נעה לאורך השנים בין בלתי רצויה לסיוט, לרוב קרוב יותר לצד השני שהוזכר. בסוף כיתה ח' בן דוד שלי (שלמד איתי באותה הכיתה) נרשם לקורס באוניברסיטה הפתוחה לסמסטר סתו, ואני ראיתי במקרה את טופס ההרשמה על השולחן בבית של דוד שלי. אחרי שהסבירו לי מה זה, הדבר הראשון שעלה לי בראש הוא כמה טוב היה אילו ניתן היה ללמוד באוניברסיטה הפתוחה במקום בי"ס. דוד שלי, בתגובה, אמר לי שאפשר שהרי חוק חינוך חובה הוא רק עד גיל 16. באותו הרגע נדלקתי על הרעיון, ומכאן הכינוי "כרטיס צא מהכלא" (כמו זה מהמונופול) ללימודים באו"פ. לאחר שכבר נרשמתי, סיפרתי לכוווווולם שלאחר כיתה י' אני לא נשארת בבי"ס, ובסופו של דבר נחסכה לי שנה לאחר שבכיתה ט' במקביל להתחלת הלימודים באו"פ השהות בבי"ס הפכה להיות בלתי נסבלת לחלוטין. עזיבת בי"ס, והעובדה שמבחינתי קרתה בזכות הלימודים באו"פ (אז לא ממש ידעתי על בי"ס אקסטרני, ובכל מקרה זה חסך לי שנה), גרמו להווצרות מומנטום אדיר שקשה לי לחזור אליו. היום ממש קשה לי להאמין שהיו ימים בהם לא הייתה לי שום בעיה להתרכז ולהושיב את עצמי, ללמוד ולעשות תרגילים (אפילו שבועיים לפני הזמן!) בחדר שלי על שולחן הכתיבה שלי. המומנטום נשבר לקראת סוף התואר בשנת 2002, ועד היום לא הצלחתי לחזור לזה. אולי אם אתגייס לצבא ואסבול "כמו שצריך" במסגרת יותר גרועה מבי"ס אלמד שוב להיות מאושרת מהחופש, "מה חבל" שאני אפילו לא יכולה להתנדב
אגב, עד היום, אני לעתים מתעוררת מיוזעת ונותרת מזועזעת לאורך כל היום מחלומות בהם מחזירים אותי לבי"ס. כמה שאני צועקת בחלום שכבר עזבתי את בי"ס, ושאני בכלל בת 21, לא עוזר לי (אלא אם זה גורם לי להבין שזה חלום ואז המצב משתפר
)...

שירה1973

New member
מכחכחת בגרון ועונה.... ../images/Emo13.gif

* הכינוי שלי* - הכינוי שלי מלווה אותי כבר כמה שנים בכל מני פורומים שונים, בחרתי בשם שירה פשוט מפני שיש לו צליל נורא נעים בעיניי, צליל שמזכיר מוסיקה (שהיא כזכור אחת מאהבות חיי). אין לו כל קשר לשם ה"אמיתי" שלי.... *טריוויה* - הפרט הכי עדכני לגביי הוא שבשבוע שעבר פתחתי בלוג ובכך הפכתי לעוד אחת ממליוני האנשים בעולם שהפכו את היומן האישי שלהם לממוחשב...
הכתובת, למי שמעוניינת לבקר, היא - http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=catinsandals *שאלון הארבעה* ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי (יש קצת יותר מארבעה, אגב...) (1) יש לי שתי כתובות קעקע על הגוף (2) אני שונאת ריח של גוייאבות (3) אני צמחונית כבר 17 שנים, לא נוגעת בבשר או דגים או בקיצור - כל דבר שהיו לו פעם עיניים (4) אני מסמיקה בקלות רבה מ א ד
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר (1) מוכרת בחנות טבע (2) מזכירה במרכז לניתוחים פלסטיים (לא, לא קיבלתי דילים מיוחדים על שום דבר
) (3) מורה לחינוך מיוחד לילדים חירשים וכבדי שמיעה (4) מזכירה רפואית ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב (1) פינק פלויד החומה (2) מגנוליה (3) חומות של תקווה (4) הקוסם מארץ עוץ ארבעה מקומות בהם גרתי (1) חו"ל (2) עוד פעם חו"ל - אחר...
(3) בקראוון בתוך פרדס (4) בעיר הולדתי ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה (1) כרתים (2) לונדון לונדון לונדון לונדון (המקום האהוב עלי ביותר בעולם) (3) איסטנבול (4) ונציה בזמן קרנבל המסיכות (מומלץ ביותר !) ארבעה אתרי אינטרנט יומיים שלי (1) הפורום שלי (2) וואיי נט (3) פורום זוגיות - יעוץ (4) NRG ארבעה מאכלים (1) שוקולד (2) פסטה על כל סוגיה (רק בלי בשר...) (3) תפוח אדמה מוקרם עם שמנת ופטריות (4) גבינות - כל הסוגים ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו (1) לונדון (כמה שאני צפויה....) (2) כל אי ירוק ושקט במזרח הרחוק (3) במיטה שלי (אני מתה לישון, מצטערת...
) (4) בתוך החיבוק של בן הזוג שלי - לא חשוב איפה. ו... זהו, נכון ?

הבלוג שלך נכנס מיד למועדפים אצלי

ויקרא בקרוב מאוד ! אוי כמה שאני לא אוהבת ריח של גויאבות. זו הסיבה שמעולם לא הסכמתי אפילו לטעום. ונציה בקרנבל המסכות זה הטיול המתוכנן שלנו השנה !! אני כל כך אוהבת את התרטרליות הזו וכל פעם שראיתי בטלויזיה אמרתי לעצמי שאני חייבת לעשות זאת וייתכן מאוד שהשנה זה כבר יהא אפשרי. איפה בודקים מתי זה קורה ואיך ולמה וכמה ? מה פתאום זהו... שאלה מיוחדת בשבילך - מה הם הבית שלכם ??

שירה1973

New member
כן, גם אני לא טעמתי גוייאבה ../images/Emo13.gif

בגלל שהריח כל כך מעורר בי רתיעה. הקרנבל בונציה מדהים ביופיו, חוויה של כל החושים והחיסרון היחידי הוא הקור המקפיא (הקרנבל מתקיים בפברואר, ועד כמה שקשה להאמין בעונה לוהטת זו באירופה - יש גם חודשים שאירופה היא קפואה להחריד). יש דילים בכל סוכנויות הנסיעות לתקופת הקרנבל, תתחילי לברר לקראת ינואר ותראי מה הכי מתאים לך יקירתי. תנסו למצוא מלון בתוך העיר, זה חוסך את הנסיעות אל תוך ונציה והחוצה ממנה, למרות שזה מייקר את המחיר הכולל. לגבי הבית שלנו - סופשבוע מאד מאד עמוס עבר עלינו, מתחילים להעביר דברים היום ובמשך כל השבוע. לא קל, צפויים כמה ימים מאד מעייפים ואני כבר מייחלת למצוא את עצמי בסופהשבוע הבא, במהרה בימינו. חיבוק גדול בינתיים.

א י ו ש י

New member
יוו שירה גם אותי גויאבות דוחות

הריח שלהם, אני לא מסוגלת להריח שלא נדבר על לטעום:-} וחוץ מזה תמיד כיף לקרא אותך
מגלים עוד פרטים דומים

שירה1973

New member
שתהיי לי בריאה

כתבתי לך כרגע, עוד מבלי שראיתי את ההודעה שלך, שימי לב לדמיון

א י ו ש י

New member
אני בשוקו../images/Emo12.gifאיזו טלפתיה!!!

ואיזה דימיון..... די, זהו עכשיו אני באמת מאמינה שאנו אחיות תאומות, נשמות שהופרדו חחחחחחחחח

מה עכשיו תורי ? ../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

כינויים כל אחד מאיתנו בחר כינוי בתפוז, אז אם בא לכם קצת לחלוק איתנו את מקור הכינוי וגילגוליו (או בכלל גילגולכם בתפוז על שלל אפשרויותיו) זה המקום. את חיי הפורומים שלי התחלתי בלהיות הורים וזהו הניק השני שלי - התחלתי כנטלי של דורון ויהונתן ועכשיו אין מקום גם לנתנאל אז אני נטלי של 3 מלאכים - האמת שעברו עלי המון דברים מאז ורוצה לשנות רק לא מצאתי עוד למה ... גם זה יבוא טריוויה שאלה פתוחה, בה כל אחד יכול לספר על עצמו מה שהוא רוצה (זואת אומרת לחלוק כל פריט מידע מבוסס מציאות שירצה), לצרף תמונה (מכל גיל שהוא) ועוד, ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם. מה שלא יודעים עלי - שאלה פתוחה - שאני אדם רגיש מאוד ושונאת פרידות ויש כאלה שמנצלים את זה ואני לאחרונה בחלטתי שלא עוד ולא נותנת לאף אחד לדרוך עלי גם אם אני מעליבה לפעמים נמאס לי להיות השטיח של כל העולם . |שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי: היה לי משפחתון מקווה שיהיה אי פעם שוב מעולם לא קיבלתי מסז' מקצועי ומתה לאחד כזה מאוד רומנטיקנית ואוהבת קיטש באהבה מאוד מאוד מינית וחושנית ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי ניהלתי משרד גדול של סוכנות שתיה מזכירה של קבלן מנהלת משפחתון מנעולנית
סתם סתם משכפלת מפתחות בעלי המנעולן במשפחה ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: אל תצחקו עלי אהבה בשדה התעופה
קישטי ביותר ריקוד מושחת חלף עם הרוח נשים קטנות (ביחוד הספר) ארבעה מקומות בהם גרתי ירושלים שארם השיח(אופירה
) בית שמש אילת כבר המון שנים ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה האלופה תוכניות עיצוב למינהן - אוהבת מאוד מרתה סטיוארט המגן ורוב ערוץ 3 ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה אילת חחח באמת ת"א ים המלח והכי טוב פריז
הייתי מתה לחזור לשם ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי תפוז כמובן - לרוב אני בפורומים וואי נט וואלה - במשחקים פרפר אינדקס אתרים ארבעה מאכלים סטייק רייר סלט ירקות עם שמן זית (מתה על זה) שוקולטה שבעלי עושה לי
כעכים שאני מכינה בבית ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו במיטה ישנה או בעיקר
בים /בריכה ממלא אותי אנרגיות בפריז (כבר אמרתי) בחופשששש מושחת עם מלא כסף ופינוקים(אומרים שלפעמים חלומות מתגשמים)

למעלה