חדשה טריה כאן
מקווה להשתתפות פעילה, לתרום ולהתרם. כפי שניתן לדמיין, אין לי הרבה מה לספר בעניין הכינוי (כן, זהו שמי האמיתי
). התחלתי לכתוב בקבוצות דיון באתר "רוטר" בשמי, כאשר הסיבה לכך היא שפורמט טופס שליחת הודעה הכיל מקום לנושא ול"שם" (בניגוד לכינוי) ולכן פשוט כתבתי את שמי
היכן שאני כן משתמשת בכינוי אז הוא לרוב וריאציה של lioness (אם הכינוי "lioness" עצמו כבר תפוס אז אני הופכת להיות "nlioness" כאשר n עבור נועה). יש לי גם כינויים אנונימיים, אך הם, כאמור, אנונימיים ולכן לא אפרט. רק אציין שאחד מהם הוא על שם הדמות שהייתה לי בD&D (מבוכים ודרקונים) בפעם האחרונה ששיחקתי. עבור הטריוויה, הדבר הראשון שעולה לי בראש (כנראה בגלל תוכן שיחה במסרים עם אסנת
אה כן, אני נוטה לכנות אנשים בשמותיהם גם בוירטואל, כמובן בהנחה שאני יודעת מהם ושהדבר מקובל עליהם) - אם תעקבו אחר הכינוי האינטרנטי שלי וכמו כן תראו אותי במציאות (אך לא תשמעו אותי מדברת) לא תאמינו שיתכן שמדובר באותו אדם (לפחות "פשוטות העם" שמביניכן
). מי שרואה אותי לעתים לא מאמין שיתכן שיש לי כבר תעודת זהות, קל וחומר רישיון נהיגה והיתר חוקי לשתות אלכוהול, וכמו כן שאני שיא התמימות - "קלולס" גמורה שחייבת שיתנו לה יד כל הזמן אחרת תלך לאיבוד (במובן הסימבולי. פשוטו כמשמעו - באמת אין לי חוש התמצאות מי יודע מה...). לא נדירים הם המצבים שצעירות ממני מכנות אותי "חמודה" (בכלל, זה שם תואר שאני זוכה לו הרבה). כל זה יוצר אלמנט הפתעה רציני כאשר אני פותחת את הפה... רוב התמונות שיש לי הן מטכס הבוגרים שלי, כאשר באותו היום לא אכלתי, עברתי חוויה מאוד לא נעימה בכביש, התייבשתי עד שהגיעו לשמי ובכלל מראש לא אהבתי את איך שזה הסתיים. ככה שאוותר על העניין... ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? מה בכלל אתם יודעים עלי?
1. ניגנתי 5 שנים על אקורדיאון, הפסקתי בגיל 12. 2. התאמנתי 7 שנים בג'ודו, הפסקתי קצת לפני גיל 18. 3. עזבתי את בי"ס בגיל 15. 4. לא עשיתי צבא. ארבעה מקצועות בעבר? אפשר גם בהווה? 1. עבודת הקלדה בגיל 14.5 אשר עם הכסף שהרווחתי בזכותה קניתי את הסלולארי הראשון שלי. 2. שיעורים פרטיים (גם היום). 3. בניית אתרים (עבודה גם כן... זה לא עבודה אם לא משלמים לך, או אם זו עבודה בדיעבד). 4. סוג של עבודת מזכירות שהחזיקה יום ועשירית. ארבעה סרטים+סדרות טלויזיה? אלה מסוג הדברים שאף פעם לא מוצאים כשמנסים, כמו בדיחה. לפחות אצלי. כל מה שעולה לי לראש זה טלנובלות מאוסות (אשר לפחות למדתי ספרדית בזכותן...). אבל כמובן שיש את סיינפלד, באפי, איינג'ל, חברים, נשואים+, מכושפות ושות' ארבעה מקומות בהם גרתי בעבר? יש רק שניים, שניהם בב"ש, עדיין גרה עם ההורים. מקומות בחופשה? כמה פעמים אפשר לספור את אילת?
הייתי בפריס וגם באתונה ובאיים (ברומא לא). בימים של שקט הייתי גם בצפון. אתרי אינטרנט - אני מזפזפת בין תפוז לווינט, ובין לבין גם באתר של האוניברסיטה לצרכים "מקצועיים" או שטותיים. מאכלים - בשר (הרבה), סלמון, לזניה, ואיך אפשר בלי מרק של סבתא.