היכרות... כנסו!!

לא

לידיעתך ימני קיצוני-זה משהו כמו דת"ל,ולא צריך להיות בכ"ך כדי להיות קיצוני. כרגע אף אחד לא נתן הגדרה מדויקת לימני קיצוני-ולכן אין לי בעיה להשתמש בזה. *אני לא תומכת באירגון כ"ך של היום-כי הרב כהנא כבר לא חי ואין מי שידריך אותם וישים להם גבולות ברורים.

מזל טוב! ../images/Emo65.gif

שתמיד תהיי מלאת שמחה וגיל! שתנצלי את הכוחות שלך ותפיקי מעצמך ומכל דבר את המיטב! שיהיו לך חיים טובים! (איזה ברכה פלצנית, אבל לא אכפת לי...)

ThE uVa

New member
אמ,

טוב, אפילו שהחלק שלי בפורום הוא לקרוא ולהשחיל מילה פה ושם, מה אכפת לי לכתוב? אני יובל, נקבה כבת 14. הדבר שאני הכי שונאת בעולם זה שמתייחסים לגיל שלי בשליליות. תסביך גיל כזה, זה הדבר הכי רגיש אצלי. יש לי אח ואחות גדולים, ובגלל זה כנראה אני ככה. אני שמאלנית, קיצונית אפילו, צמחונית [הייתי רוצה להיות טבעונית, אבל אני לא אשקר, אין לי מספיק כוח רצון], ובקיצור יפת נפש. P: התחביבים שלי הם לקרוא [כל דבר שהוא לא מתח], לשמוע מוזיקה [רוק על סוגיו, אבל לא הסוגים הקשוחים והאפילם], התעמלות [אקרובטיקה, ולא, לא כמו בקרקס] ובעיקר לבזבז את זמני ולהתלונן. אני חובבת באפי מושבעת, סוגדת לג'וס וכו'. [אפילו יש לי את כל באפי, אנג'ל ופיירפלי על דיוידי. נכון אתם רוצים להיות חברים שלי?] אני גרה בישוב קטן בשרון, וכמה שהוא מעפן, אין מקום אחר בארץ שהייתי רוצה לגור בו. כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות.. טוב. אין לי מושג. אולי משהו שקשור בתקשורת. עיתונאות וקולנוע זה מעניין נורא. אבל בטח אני אסיים בתור רואת חשבון או משהו. מה הייתי רוצה לשפר בעצמי? פחות פסימית, פחות ביקורתית, פחות קנאית, פחות משעממת, פחות פרנואידית ופחות דרמטית. אה, אני נורא פרנאוידית. זתומרת, אני לא יכולה להשאר לבד בבית, אני סוגרת את כל התריסים בחדר כשחשוך, אני לא הולכת לבד ברחוב ואני אף פעם לא הולכת לישון אחרונה. אבל אני בטיפול פסיכולוגי, אז נקווה שזה יעבור. בעולם הייתי רוצה לשפר.. אמ.. שיהיה יותר ידידותי לסביבה ושהאנשים יהיו פחות טיפשים ואטומים. יש לי עוד אלף דברים, אבל זה ממש לא יגמר. ואני אוהבת בעצמי את זה שיש לי דעה, ואני חושבת שאני די בסדר בכללי. אני שלמה עם עצמי מאוד, אפילו שהאישיות שלי קצת מחורבנת. ולא, אין לי חבר. גם חברים אין לי הרבה [אבל זו לא הכמות, זו האיכות.] והאנשים שאני הכי אוהבת בעולם אלו ההורים שלי, האחים שלי, חן [החברה הכי טובה שלי כבר איזה 10 שנים] ושרי [הכלבה הנאמנה שלי, היא בת 13.]. ואני גם בטוחה תמיד שכולם שונאים אותי :] יצא ארוך יותר משחשבתי. מצטערת. [שכחתי לציין שיש לי להתבייש בהתחלה ואחר כך לא לסתום את הפה, כפי שאתם יכולים לראות פה.]

את נשמעת ילדה ממש ידידותית וחמודה..

ובלי אופי מחורבן בכלל...אל תזלזלי בעצמך..!!זה חשוב!!

dandi99

New member
שאלום...

אני חדשה אז אני אכתוב כבר פה.. אני דניאל , בת 16 . תחביבים : תנועות נוער בעיקר..והשאר כמו כל בני הנוער לא משהו מיוחד. אני רוצה להיות שחקנית כשאני אהיה גדולה. מה אני עושה בחופש?בעיקר פעילה בתנועות נוער שלי - דיפלומטים צעירים ונל"נ. אני ימנית :) הייתי רוצה בטחון עצמי משהו שקצת חסר לי. לשפר בעולם?את הדעה של כל העולם על הישראלים והיהודים בפרט. מה אני אוהבת בעצמי?אולי את זה שאני מתחברת מהר עם אנשים. אין לי חבר. ואין לי יותר מה להוסיף... אני מקווה שאוכל להשתלב פה.

snea

New member
אני ימני בשמו"צ ../images/Emo13.gif

למרות שאני פשוט לומד במוסד של השמו"צ, כך שזה לא הרבה יותר מדי נחשב, אבל אני כן בא לפעולות וקצת לדברים..

Bassman

New member
ועכשיו אני

מין,
זכר גיל,
מתקרב ל20 תחביבים,
מוזיקה, צילום, לריב בפורום אקטואליה, ציור, כתיבה, שתייה, קריאה ושינה מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול,
עשיר מה אתה עושה בחופש?
ישן. קורא. מצלם. מנגן. רב בפורום אקטואליה. מצייר. כותב. שותה. ימני? שמאלני ?
שמאלני לאומני מה היית רוצה לשפר בעצמך?
כלום. טוב לי עם השליליות שלי בדרך כלל. מה היית רוצה לשפר בעולם?
מוציא את הטיפשות מחוץ לחוק. מה אתה אוהב בעצמך?
יותר מדי. יש לך חברה?
חס ושלום. לבזבז את שנותיי הטובות ביותר על קשר מונוגמי? עוד כל דבר שעולה לי לראש-
המשיח בא! איזה טוב ה'!

Continuum

New member
תזכיר לי בבקשה..

מי אמר את המשפט המפורסם "איזה טוב ה'"? אני צריך את זה לאתר הציטוטים המתקרב.

אז גמני?

מין-נקבה גיל-17 תחביבים, מוזיקה ,קריאה,שינה, טלויזיה, מחשב, חברים,ספורט, הכלב שלי, מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול-כיף מה אתה עושה בחופש? ישנה והמון ימני? שמאלני ? ימנית! מה היית רוצה לשפר בעצמך? לא להיות אשכנזיה? מה היית רוצה לשפר בעולם? את מערכת המשפט החינוך הכלכלה התרבות והספורט-לא, בעצם הספורט די סבבה אז לא משנה. מה אתה אוהב בעצמך? את הציניות יש לך חבר? לא אה כן ושמי הוא עדי

לירן מם

New member
מממ...אני...

מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול: רופאה
מה אתה עושה בחופש: הרבה...
ימני? שמאלני?: שמאלנית
על השאר אני לא אענה כאן, המעוניין לדעת-שישאל...

עם הנצח

New member
כאילו שאתם לא יודעים כבר הכל עלי...

אני בת 14 (עוד מעט 15!) תחביבים לפי המצברוח.... הממ... כשאני אהיה גדולה? ליודעת... יש לי עוד זמן, לא? אולי פסיכודרמה (סתם כי יש לזה שם נחמד...) בחופש- הייתי אתמול בגוש קטיף, ומהיום נראה כבר... אני צריכה להחתיל להתכונן לשנה הבאה (בכל זות- כיתה י'....) וגם להתחיל לשקם את עצמי... אני ימנית (עכשיו תגידו- מה ימנית? קיצונית, פנאטית! זותי ליודעת לשים גבולות... אז לא. זה לא כל כך נורא אצלי...) מה הייתי רוצה לשפר בעצמי? בטוח יש משו- לא מצליחה לחשוב על זה עכשיו, ליודעת. אם אני אזכר- אני אספר לכם... מה שאני אוהבת בעצמי זה שיש לי אגו ענק! ככה שאני אוהבת בעצמי הכל... (לא, סתם, אני דווקא חושבת שאני די נחמדה...) החלום שלי הוא לתקן את העולם שלנו במלכות ש-די, וכך נהיה לממלכת כהנים וגוי קדוש ויהיה לנו כוח ועוצמה שאף אחד בחיים לא חלם עליה! יש לי חברה?- ברור! יש לי פול חברות. אבל בגלל שאני מתכוונת להתחתן בשנה-שנתיים-שלוש הקרובות (בכל זות- אני בת14!) אין לי חבר. אין לי הרבה מה לספר (כאילו שזה מענין אותכם שאני עושה 5 יח"ל מתמטיקה ומגמת כימיה....) אני עדיין קטנה- מה אני כבר יכולה לעשות...

למעלה