אמ,
טוב, אפילו שהחלק שלי בפורום הוא לקרוא ולהשחיל מילה פה ושם, מה אכפת לי לכתוב? אני יובל, נקבה כבת 14. הדבר שאני הכי שונאת בעולם זה שמתייחסים לגיל שלי בשליליות. תסביך גיל כזה, זה הדבר הכי רגיש אצלי. יש לי אח ואחות גדולים, ובגלל זה כנראה אני ככה. אני שמאלנית, קיצונית אפילו, צמחונית [הייתי רוצה להיות טבעונית, אבל אני לא אשקר, אין לי מספיק כוח רצון], ובקיצור יפת נפש. P: התחביבים שלי הם לקרוא [כל דבר שהוא לא מתח], לשמוע מוזיקה [רוק על סוגיו, אבל לא הסוגים הקשוחים והאפילם], התעמלות [אקרובטיקה, ולא, לא כמו בקרקס] ובעיקר לבזבז את זמני ולהתלונן. אני חובבת באפי מושבעת, סוגדת לג'וס וכו'. [אפילו יש לי את כל באפי, אנג'ל ופיירפלי על דיוידי. נכון אתם רוצים להיות חברים שלי?] אני גרה בישוב קטן בשרון, וכמה שהוא מעפן, אין מקום אחר בארץ שהייתי רוצה לגור בו. כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות.. טוב. אין לי מושג. אולי משהו שקשור בתקשורת. עיתונאות וקולנוע זה מעניין נורא. אבל בטח אני אסיים בתור רואת חשבון או משהו. מה הייתי רוצה לשפר בעצמי? פחות פסימית, פחות ביקורתית, פחות קנאית, פחות משעממת, פחות פרנואידית ופחות דרמטית. אה, אני נורא פרנאוידית. זתומרת, אני לא יכולה להשאר לבד בבית, אני סוגרת את כל התריסים בחדר כשחשוך, אני לא הולכת לבד ברחוב ואני אף פעם לא הולכת לישון אחרונה. אבל אני בטיפול פסיכולוגי, אז נקווה שזה יעבור. בעולם הייתי רוצה לשפר.. אמ.. שיהיה יותר ידידותי לסביבה ושהאנשים יהיו פחות טיפשים ואטומים. יש לי עוד אלף דברים, אבל זה ממש לא יגמר. ואני אוהבת בעצמי את זה שיש לי דעה, ואני חושבת שאני די בסדר בכללי. אני שלמה עם עצמי מאוד, אפילו שהאישיות שלי קצת מחורבנת. ולא, אין לי חבר. גם חברים אין לי הרבה [אבל זו לא הכמות, זו האיכות.] והאנשים שאני הכי אוהבת בעולם אלו ההורים שלי, האחים שלי, חן [החברה הכי טובה שלי כבר איזה 10 שנים] ושרי [הכלבה הנאמנה שלי, היא בת 13.]. ואני גם בטוחה תמיד שכולם שונאים אותי :] יצא ארוך יותר משחשבתי. מצטערת. [שכחתי לציין שיש לי להתבייש בהתחלה ואחר כך לא לסתום את הפה, כפי שאתם יכולים לראות פה.]