היכרות... כנסו!!

oripollak

New member
נראה לי שהתכוונת שאת לא מתכוונת

להתחתן הזמן הקרוב.. ולא להתחתן..

Abba Zaba

New member
אנוכי

מין: בעל אשכים גיל: 17 וחצי תחביבים: קולנוע, מוזיקה, ספרים, להסתובב עם חברים. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול: מי יודע... דעה: the left is the best:) חברה: יש לי חברה. לשפר: הייתי רוצה תספורת טובה יותר.

מפלט

New member
אני

לא כותבת הרבה הודעות, אבל קוראת.. מין:נקבה. גיל: 17. תחביבים: לקרוא ולטייל בעיקר.. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אמממ.. אני עוד בהתלבטות.. מה אתה עושה בחופש? עוברת מהפגנה להפגנה.. ימני? ברור! אלא מה? מה היית רוצה לשפר בעצמך?המון המון דברים.. מה היית רוצה לשפר בעולם? קודם שלא יהיו ערבים.. אחרי זה נעבוד על השאר..

La Gamba

New member
בקצרה.

למרות הניק, אני זכר. 17 וחצי, מתגייס השנה לגדוד 50, עוזב עוד שבועיים לקיבוץ. תחביבים? אין משהו מובהק. יש כאלה שטוענים שאני שמאלני.

עונה ../images/Emo36.gif

שם, מין, גיל: קוראים לי יונת, אני בת 14. תחביבים: אני אוהבת לגלוש, לקרוא- ולקרוא באינטרנט (פאנפיקים). מה תרצי להיות כשתיהיה גדול? אני רוצה להיות רופאה, או עו"ד. או משהו עם מחשבים + כתיבה בצד. לא מרוויחים כלום מכתיבה. מה את עושה בחופש? מהשאלה הזאת נתעלם, זה לא מעניין. ימנית? שמאלנית? אני ימנית בינתיים. מה את רוצה לשפר בעצמך? ממ... יש כמה. אולי את העצלנות שלי. מה את רוצה לשפר בעולם? את המחשבות עלינו, הישראלים>< מה את אוהבת בעצמך? אני אוהבת בעצמי את, אמ, הדימיון שלי נניח. יש לך חבר? לא.

freshlama

New member
פאנפיקים?

אני מפורום פאנפיקים פה בתפוז, ולא ראיתי אותך בפורום שלנו.

שאיטן

New member
../images/Emo176.gif

מין: זכר גיל:16 תחביבים: לא יודע.. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול: אסטרונאוט. סתם אין לי מושג. מה אתה עושה בחופש? וואו הרבה. מועד ב' במתמטיקה, שבוע פעילות כתום בגוש דן, כפר מימון, שבוע סתם בבית (קראתי את הארי פוטר השישי),שדרות-אופקים, אחר כך נסעתי לגוש שם הייתי שבועיים עד שגרשו אותנו משם אתמול. ימני? שמאלני? ימני מה היית רוצה לשפר בעצמך? לא לאבד סבלנות כל כך מהר. מה היית רוצה לשפר בעולם? להרבות אהבה, לחבר את כל חלקי עם ישראל, ושבעזרת ה' יהיה שלום. אבל אמיתי. מה אתה אוהב בעצמך? את העיניים. סתם לא יודע.. יש לך חברה? לא ועוד כל דבר שעולה לכם בראש ואתם רוצים לספר...: אין..

hell cen be fun

New member
טוב גם אני אענה וזה...

אלה, בת 18 וחצי לפני ש"ל [שרות לאומי...] דעותי ימניות, לא קיצונית, אבל ימנית... אמממ... מה עוד?.... חשוב לי להגיד: אם יש דבר שחורה לי הוא השנאה.. תעשו לי טובה אנשים, במיוחד לא בתקופה הזאת, אל תשנאו אנשים בגלל דעה זו או אחרת...שלום

למעלה