היכרות... כנסו!!

snea

New member
אני עושה את הבסיס האפשרי...

אני מקווה מאוד שיילך טוב כי אני פשוט מתחיל להלחץ כשאני צריך לנגן פסנתר קלאסי סולו... אולי אני אקח פרוזאק או משהו לפני הבחינה:)

snea

New member
גם החמישית של בטהובן

זה לא הופך אותה לפחות גאונית

freshlama

New member
נמ...אני לא יכול להחליט אם אני אוהב

אותה או שונא. אני במגמת מוזיקה וכל השנה למדנו רק על החמישית והתשיעית של בטהובן בשיעורי תולדות המוזיקה. היא מתנגנת לי בראש כל הזמן \=

snea

New member
אוי זה כל כך נהדר!!!

הפרק השלישי והרביעי... פשוט יצירות מופת! וגם אני למדתי על החמישית השנה, אבל לא על התשיעית (שהיא גם יצירת מופת - במיוחד הפרק השני!)

freshlama

New member
נמ...מוזיקה

בתשיעית אני דווקא יותר אוהב את השלישית. היית חושב שבני 14 יאהבו דווקא את השני הסוער, או את הרביעי האנדרלמוסי אבל דווקא אצלנו הרוב אהבו את השלישי הרגוע והשקט. בנוגע לחמישית. הפרק הרביעי הוא יצירת מופת. אין ספק.

snea

New member
חח האם זו עקיצה חזקה אליי?

בגלל שאני בן 17 ואוהב את הפרק השני?
הפרק השני הוא מדהים, נושא שמתפתח, תזמור... הכל יש בזה. את הפרק השלישי אני מוצא מעט משעמם, הוא בהחלט נמשך יותר מדי לטעמי.

freshlama

New member
יותר מזמן? אולי...

אני בעיקר נהניתי לנגן אותו בתזמורת. בשמיעה אין ספק שהשני הרבה יותר מעניין.

snea

New member
אין ספק שבנגינה הכל משתנה...

כשמנגנים תמיד הכל יותר מעניין.

liavsayegh

New member
גמני פה... מידי פעם גם מגיבה

מין: נקבה גיל: 14 וחצי, נתפשר על 15, סבבה? מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? יש הרבה תוכניות בראש, שנגיע להחלטה אני יודיע =]] ימני/שמאלני: שמאלני! מה היית רוצה לשפר בעצמך: אמ...פחות עקשנית.חחח אבל לפעמים זה טוב, לא? מה היית רוצה לשפר בעולם: שיהיה יותר ערך לחיי אדם לעזאזל! מה אתה אוהב בעצמך: אין לי שמץ. תשאלו אחרים. חחח חבר: לא כרגע. משהו להגיד: חשוב לזכור שלא משנה אם אתה ימני, שמאלני, ערבי או ישראלי, יהודי או מוסלמי, כולנו בני אדם!!

נועלה 123

New member
=)

שם: נועה גיל: 14 מין: F,נ,נקבית,נקבה. תחביבים: גיטרה (בקרוב, בקרוב!), מחשב, מוזיקה (פאנק-רוק:)), חברים, סרטים, והמממ.. זייהו... מה אני עושה בחופש?:משתעממת.. אני מאחד הקיבוצים שצמודים לגוש, אז אני לא יכולה לצאת כי יש מחסומים בכל מקום..:\ מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול: טבחית/פרסומאית/נגנית שמאלנית:) מה הייתי רוצה לשפר בעצמי: אגואיזם, התקפי שיעמום (והתקרצצות) מה הייתי רוצה לשפר בעולם: הממ... תחשבו לבד. (פשוט ארוך מדי) מה אני אוהבת בעצמי: המממ.. חמודה, מצחיקה לפעמים אין בנזוג/חבר

אני...

מין:נקבה גיל:14!!!-היום יומולדת,היום יומולדת,היום יומולדת לי,חג לי שמח וזר לי פורח,היום יומולדת לי!!!!! תחביבים:לשחק במחשב,לקרוא,לפתור את התשחצים והסודוקו בעיתון סופשבוע(מקור ראשון) רוצה לעסוק במשפטים,או רפואה. מה אני עושה בחופש? על המחשב בעיקר,הולכת לטיולים לפעמים,או לים-אבל מה זה משנה חוזרים עוד שבועיים....:( ימני?דת"לית-ימנית-קיצונית-מאד. שמאלני?כפי שניתן להסיק מהתשובה הקודמת. מה אני אוהבת בעצמי?אני אוהבת את עצמי! סתם...לוידעת...

נועלה 123

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב!!
בהצלחה בהכל!! ואממ.. תבחרי ברכה.. כי אני לא טובה כ"כ בקטע הזה:)

למעלה