היי...

freewoman

New member
היי...

אני חדשה פה היום נרשמתי... הספקתי להכיר כמה מהחברה בטיש שהיה ביום חמישי האחרון היה נחמד (למרות שדי התביישתי ושתקתי רוב הזמן...) אני ממשפחה ספרדית חרדית חזרתי בשאלה לפני כארבע שנים. אני נורא שמחה שיצא לי להכיר את הפורום הזה עצם המחשבה שאני לא לבד שיש עוד אנשים שעברו או נמצאים באותו הסרט מצליחה לחזק אותי... שיהיה אחלה שבוע

דסדס

New member
היי

ברוכה הבאה... את כבר אמורה להרגיש בבית, אבל בכל זאת קבלי
ו
נחמד לראות אותך פה.

כן............./images/Emo212.gif../images/Emo72.gif

להלן...חיים=אדמור שותה כוס בירה..ומחלק לשאר החסידים(בלבד..)שיירים אוכל מעט בייגלך..ושני הנותרים מחולקים שווה לכל אחד מהחסידים...פירור לכל אחד! האדמור להלן חיים..יושב על הכרוסא והחסידים..יושבים על כסאות בר פשוטים..אבזץ המשמש יושב עי האדמור.. ושרים כולם שירי נשמה..להלן הרבנית שאקירה..והרב שלמה ארצי אחחח. אווירת הרוחניות סוחפת את כולם.. אין כמו טישים..של יוצאים

מותר להצטרף?

אז איפה זה? ומתי זה? והייתי שמח להצטרף, אפשר? בטח אתם לא מודיעים על זה פה בפורום בפרהסיא, אז איך אפשר לדעת? אגב, זה קורה בעיר הקויידש או בעיר החטאים?

השאלה היא

למה אתה קורא עיר הקוידש ועיר החטאים? כי אם אתה מתכוון לי-ם בתור עיר הקוידש אז אין לך מה לחפש בטיש ! כי לפי דעת האדמור וחסידיו העיר ת``א היא היא עיר הקוידש !

דסדס

New member
היי

בשביל להצטרף לטישים יש לפנות במסרים לאחד המנהלים (לדעתי גם אפשר לאחד המנהלים לשעבר האדומים...) שיאשרו אותך (פחד החבתי"ם) והם מוסמכים למסור לך איפה הטיש... דרך אגב, לרוב זה בת"א לפעמים אבל יש מפגשי ירושלמים.

לטנופבית..

חחח מאוד הצחיק אותי צורת הכתיבה שלך על הטיש... יש בזה המון דברים נכונים.. ניראה שיש לך חוש הומור לא קטן... אגב..- אני דיי חדשה פה בכל העסק של תפוז איך מוסיפים פרצופים וכל מיני כאלו?!?

ברוכה הבאה לביתנו הקט.

עדיין אף אחד לא יודע אם יהיה עוד טישים. הלוואי שיהיה

barr1969

New member
אה, באמת שתקת?

חשבתי אני לא שומעת אותך בגלל הצעקות של אבזץ באוזן הפרטית שלי. אל תדאגי. פעם הבאה המקומות יהיו מסודרים ככה, שישבו לידך אנשים שלא יתנו לך לשתוק.

Le Fay

New member
נעים מאד וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

מצד שעות הכתיבה שלך ברשת את כבר מתאימה לפורום
בפעם הבאה אל תסכימי שיושיבו אותך ככה בפינה השקטה. אלא אם את רוצה להכיר את כולם רק מעט ולאט. שזה בעצם רעיון לא רע כשלעצמו (את האנשים הכי נחמדים בפורום ממילא הבאת איתך).

naty 1

New member
יפה לך

שהפנמת את "מצד". נראה מתי יגיעו ה"אוחזת" ו"מחזיקה" ומי יודע אולי בסוף גם "מסתמא".. נזכרתי פיתום במישהי שיצאתי איתה ובסוף החליטה לחזור בתשובה. טענה שיש משו עדין באקסודוסים והיא רוצה לנסות את המקור.. צחוק הגורל.

למעלה