היי...:)

valeria777

New member
שמחה שאת מתמצאת בעניין..

את בסוכנות כלשהי? ותודה רבה. את יפהייפיה! שבוע מקסים.

ברוכה הבאה לפורום

אני בטוח שתוכלי לתרום המון לכל חברי הפורום מניסיונך. אשמח אם תוכלי לספר לכולם באיזו סוכנות את חתומה באיזה קמפיינים השתתפת ובכלל חוויות מהתחום גם טובות וגם רעות. במידה ואת לא מצליחה להעלות את תמונותייך צרי קשר במסר מיידי ואשמח ללמדך. מקווה שתהני בפורום ותקחי בו חלק פעיל, בנו.

valeria777

New member
טוב אני אביא אותה ברקע כללי..:)

אני בסוכנות עלית מודלס ,חתומה כבר שנה. התחלתי בגיל 15 וחצי כיום 16 וחצי. (אם תשאלו אני הייתי בת 15- 4 שנים.) עבודות: סאקסו 2007, פוקס 2007, פאנקייר 2007, אינדולה, לה סרה מילאנו 2006, קסטרו ת"א, נייקי 2007, מאמז 2006 וכל מיני הפקות אופנה במגזינים. אני לא אספר כרגע חוויות כי זה ייקח המון זמן ולא נראה לי יעניין את כולם. אז תשאלו מה שבא לכם לדעת ואני אענה בכיף. בגדול הייתי אומרת שמאז שנכנסתי לתחום למדתי על עצמי, התבגרתי נורא, הכרתי המון אנשים ובניתי לעצמי אישיות. המון בנות רוצות להיות דוגמניות, ואחלה. להתקבל לסוכנות כלשהי בארץ זה לא ביג דיל בכלל (תאמינו לי), להתחיל לעבוד ולבנות לעצמכן שם בתעשייה זה יותר בעייתי...וזה עוד בישראל שהתעשייה לא כזאת מפותחת ויצירתית. הייתי אומרת שאני מאמינה יותר בעבודה מאשר יחסי ציבור טובים. ממ..זו בערך השורה התחתונה. אשמח לענות על שאלות או לשמוע תגובות. שבוע מקסים לכולם.

egomodel

New member
ל ולריה

הי,נעים להכיר אותך (אני בקשר און אנד אוף אינטרנטי עם חברה שלך מרינה והיא סיפרה לי עליך עוד כהשהתחלת...) אני חושב שאת יפה בהחלט, אפילו יותר מאסתי ובקלות יכלת להיות זו שמובילה את הקמפיין. אבל לא נדליק כאן אש... אני גם שמח לקרוא את מה שכתבת על סוכנויות בארץ לעומת חו"ל וכדומה. רואים שיש לך ראש ושאת רואה דברים נכון. אני גם ניזכר בכתבה עליך בעיתון אנשים מלפני כמה חודשים שבו סיפרת איך את בהתחלה ומתרגשת ועכשיו אני מרגיש מהכתיבה שלך שיש שינוי. יפה מאוד. כדי לא להכביר במילים אני רק אומר שאת יפה אמיתית ועשית מהלך מצויין כשחתמת בסוכנות NEXT . זה בהחלט שונה לחתום "שם" מאשר כאן ולא ניכנס כרגע לפרטים. מעניין אותי למה בקנדה ולא בסניף שלהם בלונדון או ארה"ב למשל? את עוברת לקנדה בקרוב? יש קמפיין ספציפי שאת מיועדת לו שם? בכל אופן בהצלחה ואני אשמח לקרוא דעות שלך ותגובות שלך בתור אחת "מבפנים"....
* מנהל סוכנות דוגמנות אגו מודלס *

Melvina

New member
../images/Emo2.gif אני ארביץ לך!

מה אתה קורא לי את המחשבות? זה בידיוק מילה במילה מה שאמרתי לה היום כשדיברתי איתה

valeria777

New member
:)

תודה רבה, למרות שלהשוות בין 2 בחורות שונות בחיצוניות זה לא משו הכרחי. אוי הכתבה שב"אנשים" הייתה כשרק התחלתי...הייתי אז הילדה שרוצה להיות מפורסמת. נקסט סוכנות ממש טובה לדעתי...אם אתה מכיר זה אומר שאתה מתמצא...:) למה בקנדה? כי החלטנו לעבור למדינה אחרת..ובחרנו בקנדה אז חיפשתי שם סוכנות. בגלל שזה סניף זאת לא תיהיה בעיה לעבוד בארה"ב או בכל מקום אחר שבו נקסט נמצאת. בקשר למעבר..אני כרגע מחכה להשלמת פרטים ואז נראה תוך כמה זמן אנחנו נעבור..אני מאמינה זה ייקח עוד חודשיים-3. לא, אין משו ספציפי כרגע שאני מיועדת. כשנגיע לגשר נעבור אותו :). תודה רבה ובהצלחה.

egomodel

New member
ל ולריה

אני שמח שאת מזהה שאני "מבין". אהבתי את זה...
לגבי "אנשים" אני יודע שזה היה מזמן. סתם אני נהנה להרגיש מדי פעם שאני לא סנילי וזוכר דברים כאלו...
לגבי המעבר לקנדה, הבנתי את זה שאת כניראה עוברת לשם עם המישפוחה. בתור מי שביקר שם מיליון פעם אני מבין את ההחלטה... לצערי דוגמנית חדשה שלי עם פוטנציאל גדול עוברת לשם בקרוב גם כן...
NEXT סוכנות מעולה מהליגה הראשונה בעולם אבל מעניין אותי למה עוברת אליהם ולא לעלית מודלס בקנדה... ? בכל מצב שיהיה בהצלחה איפה שלא תהיי
* מנהל סוכנות דוגמנות אגו מודלס *

valeria777

New member
:)

הוכחת שאתה לא סנילי :) למה לא לעלית בחו"ל? כי אני לא אוהבת את ההתנהלות של הסוכנות הזאת בחו"ל. תודה רבה.

valeria777

New member
תודה רבה...יש המון סוגי יופי,

בגלל שזאת מדינה חופשית...אתה יכול לאהוב מה שבא לך :) שבוע מקסים.

Adar Azulay

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

את מדהימה,אני ממש אוהבת את היופי שלך!

R166

New member
לדעתי

כמובן שאת יפייפיה..ואני דווקא אוהבת מאוד את סוג היופי שלך... בהצלחה.... :--)

:) ולריה את מדהימה..

קודם כל , כל הכבוד לך לאן שהגעת! בהחלט אני מלאת הערצה :] את אחת היפיפיות.. :} בהצלחה לך בהמשך!

למעלה